Ik heb nog geen materialen gekocht op dit moment dus daar kan ik niks over zeggen, maar de service van Angelica in de winkel in Almere-Buiten was heel prettig en goed. Ik kan je aanraden om op zondag... Se mer
Det här tycker kunderna
Heb een douchevloer besteld met verkeerde afvoer bij Q1 Sanitair Almere- Buiten (eigen schuld). Werd zonder enige moeite voor me omgeruild naar een ander type. Helaas was van de nieuwe het rubber niet... Se mer
Bij levering badkamer een beschadigde kast (2x). Daarna binnen een maand de handdoek radiator. Als laatste problemen met de douchegoot die onvoldoende waterslot heeft waardoor er rioollucht in dd badk... Se mer
Een flinke tijd geleden schreef ik een positieve review mbt thermostaatkraan douche. Kreeg ik nu ander defect. Namelijk lekkerij van een kraanstang aansluiting op de thermostaatkraan. Bleek om een bij... Se mer
Företagsinformation
Kontaktuppgifter
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Fantastische service
Na 7 jaar kregen we wat problemen met het klik open/dicht systeem van de afvoerplug van onze dubbele wastafel. Ook lekte er een rubber. Bij Q1Sanitair gevraagd om een oplossing. Omdat de uitvoering sinds die tijd wat was veranderd, deden ze veel moeite om het juiste afdichtrubber te vinden. Omdat ze het juiste rubber niet hebben kunnen vinden, hebben ze aangeboden 2 complete sets op te sturen. Gratis. Als dat geen top service is weet ik het niet meer. We waren al erg tevreden over het badkamer meubilair, maar nu ook over de winkel en de service.
Badkamermeubel Bellanti uitstekende kwaliteit
Wij zijn uitstekend te woord gestaan voor een badkamermeubel. We hadden al wat winkels gehad, maar bij deze winkel, in Dordrecht zijn we goed te woord gestaan. Het Bellanti badkamermeubel wat ons is aangeboden is van uitstekende kwaliteit. De houtkleur gaat in de lade door, en vind fijn dat al in elkaar staat. De bezorging is ook goed gegaan. wij zijn uiterst tevreden bij dit bedrijf.
Aanrader!
Snelle verzending en prima prijs/kwaliteit verhouding. Sanitair is netjes en vakkundig geleverd. Tussentijds wijzigen van artikel is geen enkel probleem en creditnota werd snel verrekend. Nogmaals bedankt!
Q1 is een aanrader
Q1 is een aanrader, ze doen precies wat ze zeggen en meer. Onze douchbak bleek krom uit de verpakking te zijn, kan gebeuren. Na 1 mailtje en 1 telefoontje werd er binnen drie dagen een nieuwe bezorgt. Uitstekende service.
Probleem met mooi bad perfect opgelost
n filiaal Den Bosch goed voorgelicht over klein design bad. Snel geleverd. Nadat garantie/retourtermjjn verstreken was ontdekten wij een scheur in het bad. Hoewel voor q1 niet duidelijk was hoe dat ontstaan is kregen wij zondermeer een nieuw exemplaar. Perfecte service!
Onderstrip voor douchedeur verkeerd…
Onderstrip voor douchedeur verkeerd afgezaagd, nieuwe besteld werd zonder kosten geleverd top service!!!!!
Erg tevreden met onze bad
Erg tevreden met onze bad, douchewand en spiegel. Producten zijn van hoog kwaliteit en een schappelijke prijs. Heb de producten ongeveer 4 weken van tevoren besteld en werd na die 4 weken netjes automatisch benaderd om een afleverdag af te spreken. Het betalen hoefde ook niet meteen.
Wel wordt er wel heel veel piepschuim gebruikt bij de verpakkingen. Dat mag en kan volgens mij tegenwoordig ook anders.
Bad meubel en douche gekocht q1sanitair
Bad meubel en douche gekocht. Bij levering bleken de wastafelonderkast en een hoge kast beschadigd tijdens vervoer en kregen binnen een week netjes een nieuwe. Enkele weken later knalde de douchewand ineens uiteen bij plaatsen, gelukkig niet tijdens douchen gebeurt, wat een schrik ! Gelijk klantenservice gebeld en ondanks dat het niet onder garantie valt wordt een nieuwe douche wand geleverd .Erg blij en wat een goede service bij 1qsanitair.
Goede ervaring met q1
In maart badkamerspullen uitgezocht voor ons nieuwbouwhuis. Er werd goed meegedacht en ondanks beperkt de tijd ivm tijdslot was daar niks van te merken.
Alles is geleverd in juli en gemonteerd door onszelf. In september erachter gekomen dat er forse krassen in de spiegelkast zaten na het folie eraf te halen. Dit aangegeven en er werd direct kosteloos een nieuw spiegeldeur besteld. Deze inmiddels opgehaald in Dordrecht. Echt top service!
Topservice
1,5 jaar geleden een douchecabine, wasbak en kast gekocht. De prijs van de producten was al goed maar de service die ik heb gehad bij 2 incidenten (beide door mijn eigen schuld) overtrefte mijn verwachtingen.
ZEER TEVEDEN, SNELLE SEVICE
Douchebak Axel Stone op zaterdagmiddag besteld, de dinsdag daarna keurig op afgesproken tijdstip geleverd.
Zeer tevreden, ook over telefonisch contact in Tilburg.
Wat een slechte service
Artikel zou bezorgd worden tussen 08:00-17:00. De hele dag thuis gezeten (als je niet thuis bent komen er extra kosten in rekening). Geen pakket ontvangen, geen bericht niks. Zelf achteraan gegaan en te horen gekregen dat het artikel niet leverbaar is. Wat een slechte service.
Wat een topbedrijf dit!
Vorig jaar in de winkel in Heerhugowaard wezen kijken. Heerlijk zonder opdringerige verkopers rustig kunnen kijken. In januari besteld en begin april op afroep laten komen. Er was wat beschadigd en er miste wat maar dat is bijzonder snel en zonder gezeur opgelost. Dikke vette pluim voor deze toppers!
Goede service, klantvriendelijke medewerkers, makkelijke site om sanitair samen te stellen, goede kwaliteit en scherpe prijzen. Wij zijn in de showroom gaan kijken en werden goed en niet opringerig geholpen. Goede uitleg en advies. Artikelken werden vervolgens snel geleverd. Wij zijn zeer tevreden en onze verwachtingen zijn overtroffen!
Zeer tevreden
Het bestelde badkamermeubel werd binnen 4 dagen geleverd. Alles ziet er goed uit. Het contact vooraf verliep zeer prettig.
Zeer tevreden
Zeer tevreden!
Als eerste uitstekend geholpen door Rob in Zeist. Goed advies en eerlijk verhaal.
Bij de levering ontbrak de douchewand, deze was achtergebleven bij de transporteur. Klantenservice heeft dit tot alle tevredenheid en snel opgelost.
Alle communicatie verloopt beleefd, netjes en eerlijk.
Alle geleverde meubels en tegels waren in prima staat.
Badkamer zelf is prachtig geworden, we hebben deze nu 2 weken in gebruik en zijn dik tevreden.
In de winkel in Eindhoven fijn geholpen bij het uitkiezen van materiaal en meubels.
Eenmaal bij levering vervelende omstandigheden gehad. Zat een scheur in het bad en tijdens plaatsen van douchewand spatte deze ineens uit een. Verwacht dat er tijdens de levering iets mis is gegaan. Netjes gebeld en opgelost door Q1 sanitair en een mooie badkamer aan overgehouden. Toch een fijne service!
Spullen op afroep, alleen bij levering niet op voorraad
Spullen op afroep, alleen als er geleverd moet worden zijn de spullen niet op voorraad. Slechte service.
Hele slechte kwaliteit badkamermeubel Bellanti
Van Bellanti een wastafelmeubel van 140cm besteld via de website, toen ik de doos opende was het meubel op ca tien plekken beschadigd, schroeven te strak aangedraaid, hout dat losliet alsof je een gebruikt meubel krijgt. Vervolgens enkele dagen later een nieuwe gekregen waar ditmaal het meubel goed was maar beide lades weer beschadigd op diverse plekken, de kwaliteit van dit badkamer meubel is om te huilen, raad ik niemand aan.
Top service en mooie spullen!
Grote verbouwing achter de rug. Badkamer spullen (meubels, kranen, enz) besteld bij Q1 sanitair. Ten eerste waren de mensen bij het filiaal in Aalsmeer ontzettend aardig en niet opdringerig. Ze dachten op alle fronten met ons mee. De levering ging soepel, alles op tijd en onbeschadigd geleverd. We hadden zelf een aantal inschattingsfouten gemaakt en hebben een beroep gedaan op de klantenservice. Deze reageerde snel en hebben echt goede service geboden. Later bleek er een klein defect aan de douche en ook dit hebben ze snel en zonder rompslomp opgelost. Geen uren in de wachtrij, van kastje naar de muur.... gewoon erg efficiënt! Blij mee :) Krijg daarnaast ook veel complimenten over de spullen, erg mooi spul voor een nette prijs!
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.