Pysslamedviktoria Omdömen 45

TrustScore 3.5 av 5

3,6

Det har bra pris och bra produkter. Den lite längre leveranstiden var det enda som påverkar köpupplevelsen. Bra, lätta och konkreta tips och instruktioner i ”kom-igång”-handboken.

När jag har fått något problem så får jag snabbt svar på mina frågor. När jag har köpt något så kommer det väldigt snabbt. Bra service!

1. Hobbybutik

Allt du behöver till din Cricut! Vinyl, skärmaskiner, värmepressar, cardstock, kort, verktyg, pärlor, pärlplattor, pysselblad, pysselkit och en massa annat som till din kreativa hobby.

3,6

Medel

TrustScore 3.5 av 5

Har besvarat 16 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Det har bra pris och bra produkter

Bra, lätta och konkreta tips och instruktioner i ”kom-igång”-handboken.

22 december 2025

Pyssla med Viktoria har bra priser bra…

Pyssla med Viktoria har bra priser bra material och är väldigt pedagogisk i sitt sätt när hon visar hur man kan göra på sin Youtube kanal. Många bra och pedagogiska tips och trix. Helt enkelt bäst det är dit jag vänder mig för att få hjälp.

12 februari 2026

Bättre komunikation

Svara på mail samt bättre sätt att handla mot faktura

2 februari 2026
Logotyp för Pysslamedviktoria

Svar från Pysslamedviktoria

Tack för din feedback. Vi beklagar om du inte fått svar så snabbt som önskat – vi arbetar kontinuerligt med att förbättra vår kundservice. Vi erbjuder fakturabetalning via Klarna i kassan, men vi tar med oss din synpunkt för att göra detta tydligare vid beställning. Hör gärna av dig till oss så hjälper vi dig vidare.

Beställde varor den 7/12

Beställde varor den 7/12. Något blev fel så leveransen kom aldrig fram. Får svar att hon kan skicka mina varor igen men då måste jag själv stå för frakten… Då jag gärna vill ha sakerna går jag med på det. Idag den 19/1 har jag fortfarande inte fått min leverans. Dock har hon tagit betalt för min beställning runt 1000kr. Jag har upprepade gånger försökt maila och bett om hjälp i chatten men får ingen återkoppling.

19 januari 2026

Efter 1 1/2 vecka var inte varorna…

Efter 1 1/2 vecka var inte varorna skickade. Skickade mail att jag ville avbryta beställningen, hör inget skickar ett till mail om att jag ville ha en återkoppling angående detta. Nu har det gått 4 veckor har fortfarande inte hört något. Har även skickat meddelande via Instagram och Messenger och inte fått något svar. Och nu ska Klarna betalas då hon inte har avbrutit köpet. Gör om och gör rätt kommer nog inte att vända mig hit något mer.

7 december 2025

Jag fick det som jag hade beställt men…

Jag fick det som jag hade beställt men jag beställde fel. Jag har mailat om att få returnera det men inte fått något svar. Jag har även beställt nytt men det har inte skickats än. Det kanske bara är mycket att göra men en återkoppling hade inte gjort ont.

2 december 2025

Kundservice under all kritik – svarar bara när det gäller försäljning

Jag beställde en Cricut Joy från Pyssla med Viktoria, men den visade sig vara trasig direkt vid leverans. Jag mejlade genast till Viktoria och förväntade mig svar inom 24–48 timmar, eftersom det är vad hon själv skriver på sin medlemssida. Det kom inget svar, men jag hade förståelse för att det kunde dröja – det var ju precis vid Valborg och kanske hade hon tagit ledigt.

När jag väl fick svar blev jag direkt hänvisad till tillverkarens support istället för att få skicka tillbaka varan. Det kändes märkligt, men jag kontaktade supporten ändå – samtidigt som jag mejlade kommunens konsumentrådgivning för att fråga om detta verkligen var korrekt.

Svaret från konsumentrådgivningen dröjde, så under tiden fortsatte jag med supportärendet. Jag fick själv felsöka, kontakta Cricuts engelska support, dokumentera felen, spela in filmer (de krävde flera videor där jag testade maskinen i olika uttag och med olika kablar) och jaga svar. Det tog mer än en hel arbetsdag att reda ut allt detta.

När svaret från konsumentrådgivningen kom, var det tydligt: all denna kontakt borde ha gått via Viktoria. Som konsument skulle jag bara behövt skicka tillbaka varan och få en ny – eller en reparation. Jag fick dessutom veta från Cricuts support att Viktoria inte är en auktoriserad återförsäljare, vilket inte framgår tydligt – snarare tvärtom, när man ser hennes hemsida.

Det är också så att man enligt svensk lag har rätt till support på svenska om man köper från ett svenskregistrerat företag. Det fick jag inte. Efter att jag påpekat detta till Cricut fick jag två autogenererade svar på svenska (troligen via AI), sedan fortsatte all kontakt på engelska. Det är inget problem för mig personligen, men det är inte okej enligt lagstiftningen.

Jag mejlade Viktoria igen, förklarade att hon hanterat ärendet fel enligt konsumentrådgivningen, och föreslog att hon åtminstone kunde erbjuda någon liten vara som kompensation för all tid jag tvingats lägga ner. Inget svar.

För att testa om hon överhuvudtaget svarar på mejl längre, bad jag en vän mejla en neutral fråga om en produkt – inget svar där heller. Samtidigt spottar hon ur sig autogenererade medlemsmejl med kampanjer för att öka sin försäljning.

Jag har nu äntligen fått en ny maskin via supporten, inte ett ljud från Viktoria.

Detta är inte bara dålig service – det är respektlöst och direkt oproffsigt. Jag kommer inte att handla här igen och rekommenderar ingen annan att göra det heller.

5 maj 2025

Dragits pengar men inte ens fått order…

Dragits pengar men inte ens fått order mail eller någon information om mitt paket. Har mailat på alla tänkbara ställen som går att maila. Står leverans 1-3 dagar vilket inte hållits. Önskar jag läst övriga recensioner innan jag handlade.

1 juni 2025