Det här tycker kunderna

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Super fint puslespil, dog var æsken ødelagt og trykket voldsomt flere steder, da den ankom. En hurtig mail til kundeservice med dokumentation, så fixede de lynhurtigt problemet ved at sende et helt... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Den bedste kalendergave jeg har givet!! Jeg gav min kæreste en en kalendergave fra Puzzle You. Hver dag i december samlede vi en del af puslespillet. Så hyggeligt!! Det er fire billeder af os, som vi... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg er ekstremt tilfreds med mit køb! Det er den lækreste kvalitet af brikker, æsker og tape! Jeg bestilte et puslespil og et vendespil, og billede- samt tekstkvaliteten var helt i top. Æskerne var så... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Jeg havde købt en puslespils julekalender. På dag 24 i julekalenderen er der en tilfældig brik der ikke høre til dette puslespil (kan tydeligt ses på farven) og der mangler så en brik så puslespillet... Se mer

Företagsinformation

1. Evenemang och underhållning

Skrivet av företaget

Et fotopuslespil er altid en god gaveidé. Vi tilbyder fotopuslespil med 48, 100, 200, 500, 1.000 eller endda 2.000 brikker.

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Lidt skuffet

Billedet virker meget mørkere end det jeg har som foto, og ikke særlig nemt at ligge grundet kvaliteten af udskæring

Logotyp för puzzleYOU DK

Svar från puzzleYOU DK

Vi beklager at du ikke er tilfreds med kvaliteten af vores fotopuslespil. Men når du opretter din bestilling på vores hjemmeside, kan du overprøve billede opløsningen, mørke, farver og du kan også skrifte design, osv. Jo højere opløsningen er, desto bedre er billedet på dit trykte fotopuslespil. Hvis du kontakter os med dit ordrenummer, tjekker vi gerne din bestilling.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Der gik ikke mange dage fra jeg havde…

Der gik ikke mange dage fra jeg havde bestilt puslespillet, til jeg modtog det, og det er så fint og skarpt motivet, og brikkerne er ikke sådan nogle tynde fimsede brikker, som jeg måske havde forventet. Alt i alt meget tilfreds med kvaliteten ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Der stod ingen steder på hjemmesiden

Der stod ingen steder på hjemmesiden, at man kun kunne modtage betaling via PayPal.
I kunne ikke tage visa eller MasterCard, jeg spurgte begge banker og der var ikke forsøgt træk fra jer (de to største banken i DK) og så indrømme I det ikke i korrespondancen.
Det kan man ikke tillade sig, er meget utilfreds. ☹️

Logotyp för puzzleYOU DK

Svar från puzzleYOU DK

Vi tilbyder flere muligheder for betaling. Du kan f. eks. betale med Dankort, Visa, Mastercard, over Paypal eller også Klarna-faktura. Derfor kan vi ikke forstå din vurdering. Desværre finder vi ingen bestilling på dit navn. Hvis du sender os dit ordre-nummer, hjælper vi dig gerne med din betaling.

Helt uden tabu 👍

Fik mit puslespil lige som jeg ville ha det, og uden problemer ! Selv om det var grænseoverskridende frækt 😜

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Let at bruge og rigtig god service

Hjemmesiden er super let at bruge, og varen kommer hurtigt frem. Det eneste minus ved bestilling her er, at når puslespillet er produceret og kommet frem, så er det beskåret mere end man kan se ved bestillingen. Man skal derfor være opmærksom på, at der ikke skal være noget vigtigt helt ude ved kanterne. Super service i tilfælde af problemer.

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.