www.prylstaden.se Omdömen

1 570
TrustScore 4.5 av 5

Sammanfattning av omdömen

Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen

Med hänsyn till 66 recensioner, recensenterna hade en enastående upplevelse med det här företaget. Kunderna är mycket nöjda med den exceptionella kundtjänsten och den snabba, hjälpsamma servicen. Personalen beskrivs som trevlig, kunnig och lösningsorienterad, vilket bidrar till ett professionellt och vänligt bemötande. Många uppskattar hur företaget snabbt och smidigt löser problem med produkter och beställningar, ofta genom att erbjuda ersättningar eller återbetalningar utan krångel. Trots detta upplevde vissa kunder problem med leveranser, som att varor var trasiga vid ankomst eller att det uppstod allmänna leveransproblem. Dock löstes dessa situationer effektivt och snabbt tack vare den utmärkta kundtjänsten, vilket säkerställde en positiv helhetsupplevelse även vid initiala svårigheter.

Ämnen som oftast nämns

Product

Recensenter belyser positiva aspekter av produkterna, där många är mycket nöjda med sina köp och... Se mer

Customer service

Kunder delar positiva åsikter om kundtjänst och upplever den som snabb, professionell och hjälpsam. Många... Se mer

Staff

Människor rapporterar mycket positiva upplevelser med personalen, som beskrivs som kunnig, hjälpsam och... Se mer

Service

Konsumenter tycker service är positiv och upplever den som snabb, bra och hjälpsam. Många recensenter lyfter... Se mer

Delivery service

Kunder noterar tvetydiga upplevelser med leveransservice, där vissa upplevde supersnabb leverans och att... Se mer

Omdömen som formar denna sammanfattning

Snabb och bra service när produkten inte passade. Tyvärr var det en miss i produktinformationen, så de funkade inte. Därav en 4a...

Köpte en spelkonsol x6. Tyvärr så blev det något tekniskt fel på den redan efter 10min. Kontaktade prylstaden och bifogade en film där anders kunde konstatera att konsolen var trasig. Inget krångel ut... Se mer

Leveransen dröjde men jag fick bra respons vid kontakt och en snabb lösning till slut. Bra slutbetyg alltså.

Beställde icarsoft cr max Leverans tid 4 arbetsdagar Bra mail konversation ”inte så snabba svar men är ju semester tider”

1. Prylbutik
  2. Övervakningskamera
  3. Datoraffär
  4. Lågprisvaruhus
  5. Hemautomation
  6. Internetbutik

Om www.prylstaden.se

Prylstaden
- För en tryggare vardag Prylstaden har ett väldigt stort sortiment och uppdaterar ofta med nya och innovativa produkter. Vi har ett stort fokus på Övervakningskameror, i synnerhet IP Kameror Vi är experter på övervakning och ger er gärna kostnadsfri rådgivning och konsultation om vilken övervakningslösning ni behöver för att utföra det jobb ni önskar. Ibland behöver man diskret övervakning och där är det bäst med Spionkameror, som vi har Sveriges största sortiment av.
3G Kameror

65 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Bra bemötande

Bra bemötande
Löste byte och retur bra
Snabbt svar

3 juni 2025

Hej Lise-Lott!

Vad kul att vi kunde hjälpte dig med byte och retur smidigt.
Tack för ditt omdöme, det betyder mycket!

Övervakningskamera system

Köpte ett komplett kamerasystem inkl, 4 kameror & skärm. Lite strul betr. HDD men vi löste detta med Anders. Mycket nöjd med köpet 👍

15 maj 2025

Hej Håkan!

Tack för ditt fina omdöme!

Återkom gärna till oss i framtiden om det skulle vara något annat.

Instabil Flyingball och dålig hemsida

Beställde en Flyingball från Prylstaden, men fick ingen bekräftelse på hemsidan om att beställningen gått igenom. Registrerade då ett konto på deras sida och gjorde ett nytt försök att beställa och återigen så såg jag ingen bekräftelse på hemsidan och fick heller inget mail.

Tänkte då att
beställningen kanske inte fungerade. Några dagar senare så kom 2 st mail om att jag hade beställt två Flyingball och att dessa två ordrar var på väg till mig.

Det finns inget telefonnummer till prylstaden men jag mailade och frågade hur vi skulle lösa detta eftersom jag bara ville beställa en flyingball.

De sa att jag bara behövde betala för ena orden men den andra orden behövde jag betala frakten på 49 kr för. Jag fick dock behålla bägge Flyingball.

Efter en vecka så fick jag tillbaka värdet för andra orden minus 49 kr=159kr

Hade förväntat mig lite mer av denna Flyingball men den var väldigt instabil i luften och störtade snabbt till marken. Det finns en liten fjärrkontroll så att man kan stänga av den vilket gör det möjligt att få tag i den när den snurrar runt på marken. Det enda som denna Flyingball gör är att den kan få en viss bomerang-effekt om man lutar den när man kastar den framåt. Om man bara släpper den, så faller den rakt ner och har ingen flygande förmåga alls. Det är missvisande att kalla den för Flyingball och borde istället kallas för Boomerangball

Sammanfattningsvis är Flyingball en tråkig och instabil leksak som snabbt sjunker till marken och har väldigt liten förmåga att sväva i luften.

Att man inte får en omedelbar bekräftelse på beställningen på hemsidan minska trovärdigheten för hemsidan.

Bra att de gick med på en kompromiss där jag bara behövde betala för frakten från andra leksaken som jag egentligen inte ville ha.

13 maj 2025

Hejsan Tomas,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse! Vi beklagar verkligen de problem du stötte på i samband med beställningen. Vi har haft lite tekniska svårigheter som gjorde att orderbekräftelserna inte skickades ut per automatik, vilket påverkade några kunder. Vi har åtgärdat detta sedan dess och ser till att det inte händer igen.

När det gäller flygbollarna så förstår vi din besvikelse. Den ska kunna flyga, men ibland kan det behövas lite finess för att få den att fungera optimalt i början. Vi hoppas att du får bättre upplevelse framöver.

Bra kundkänst

13 maj 2025

Hejsan Sara,

Tack för ditt fina omdöme! Betyder mycket för oss :)

Returnerade varan (som var skräp

Returnerade varan (som var skräp, varning! Beställ ej) Jag som kund betalar både frakt för varan levererad till mig samt returen. Returen hämtades inte ut av Prylstaden. Varan gick i retur tillbaka till kund varpå Prylstaden förklarar sig fri från ansvar. Har haft kontakt med Prylstaden i en månads tid fram och tillbaka utan resultat. Vilken annan seriös nätbutik gör på detta vis? Kommer anmäla till allmänna reklamationsnämnden. Hoppas ni andra som upplevt bekymmer gör likaså.

1 maj 2025

Hej Anna,

Tack för din feedback och vi beklagar att din upplevelse inte var som förväntat. Vi återbetalar alltid frakten för returer på det ursprungliga köpet.

Angående att din retur gick outlöst kommer vi att ta undersöka vidare med PostNord för att förstå vad som gick fel.

För att lösa detta kommer vi att skicka en fraktsedel till dig så att du kan returnera produkten kostnadsfritt. Vi tackar för ditt tålamod och ser fram emot att rätta till detta.

Prylstaden

Den sämsta servicen jag någonsin sett. LÄS till slute

Den sämsta servicen jag någonsin sett. Jag fick först inte produkten på lång tid. Sedan, när den kom, var den sönder. Och när jag klagade fick jag returpapper som inte fungerade. Barkoden var fel och kunde inte läsas av posten. Jag har varit i kontakt med leverantören, men de svarar inte. Och jag kan inte ens få skickat produkten tillbaka, så jag hamnar med att betala nästan 70 € för något som inte ens fungerar. Gör en bara lässen och arg

Ändring i uppdateringen. Bolaget kom emot fint. Efter att jag talat med dem tog de och raderade räkningen och bad om ursäkt för att köpet inte varit smidigt och trevligt. Fint handlat av dem.

5 maj 2025

Hejsan Rasmus,

Vi är glada att vi har lyckats vända situationen till det bättre. Vi beklagar självklart att köpupplevelsen initialt inte motsvarade förväntningarna, men vi är tacksamma för att vi har haft möjlighet att åtgärda situationen och skapa en mer positiv upplevelse :)

Prylstaden

Tog betalt för postnord mypack - skickade med frimärke. Dessutom skickade de falskt spårningsnummer i leveransbekräftelsen

Till och börja med så var brandvarnarkameran under förväntan. Kameran har en snäv vinkel som inte fångar särskilt mycket och internettjänsten visade sig vara opålitlig.

Det som skedde därefter tar dock priset. Jag råkade förlägga laddarkabeln till batteriet och vände mig till företaget för att köpa en ny. De svarade att man kan köpa en ny för 295 kr, vilket jag gjorde. Frakten skulle kosta 49 kr spårbar postnord mypack. Jag fick spårningsnummer och en följdesedel som specificerade mypack-frakt. Det har nu gått tre veckor och spårningnumret visar ännu bara "vi väntar på ditt paket." Jag kontaktade prylstaden och frågade vad som hade hänt och fick svar att de hade valt att skicka med frimärke och att spårningnumret var autogenererat av deras hanteringssystem.

Detta företag lurar alltså kunder på fraktpengar när så är möjligt och de skyler över det genom att skicka ut bluffspårningsnummer. De visar också en vårdslöshet med deras kunders produkter genom att skicka med icke spårbar frakt.

UNDVIK.

8 maj 2025

Hejsan Robin,

Vi beklagar att leveransen av ditt utskick inte levererades som önskat. Vi skickar alltid ut enligt kundens önskade fraktalternativ, men med vissa produkter under 20g kan det hända att vi skickar med frimärke. Vi ska dock se över dessa frakthanteringsrutiner.

Vi har däremot hört av oss igen för att hjälpa dig med en ny leverans, enligt det leveransalternativ du valt.

Vi hoppas att detta kommer att fungera som en lösning, men tveka inte att kontakta oss om det finns något ytterligare vi kan göra.

Prylstaden

Jag köpte en VDSP2000 till min icarsoft…

Jag köpte en VDSP2000 till min icarsoft max. Snabb leverans och kameran fungerar som förväntat.

Bra respons på mail. Sidan kan vara lite krånglig att navigera runt ifall man vill hitta order nr. Så ta en skärmdump när du beställer. Men förutom det så är dom väldigt hjälpsamma.

29 april 2025

Blev lurad på 298 kr för en…

Blev lurad på 298 kr för en handkontroll inte fått något mail ingenting nu hoppas jag får pengarna tillbaka från klarna här trött på och bli lurad

23 april 2025

Hejsan Anders,

Det är jätte tråkigt att höra att ni haft en negativ upplevelse hos oss – det är verkligen inte hur vi vill att det ska kännas.

Jag försökte hitta er beställning för att kunna hjälpa till direkt, men hittade tyvärr inget i vårt system.

Hör gärna av er till oss på info@prylstaden.se med lite mer info, så lovar vi att kika på det och hjälpa er vidare så gott vi kan!

Kundtjänsten på Prylstaden

inte fått något order nummer eller…

inte fått något order nummer eller något alls

17 april 2025

Hej Oliver! 😊

Stort tack för din feedback!

Det är möjligt att orderbekräftelsen kan ha hamnat i skräpposten, men vi ser att vi har skickat den direkt till dig, så du bör ha mottagit den.

Kan även bekräfta att din order är skickad.

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor, vi hjälper gärna till!

Lurad!

Köpte en Hyperkin Cirka handkontroll till Super Nintendo för 139 kr (nedsatt från 159 kr). Bild visas på Hyperkin Cirka, och det står att den är tillverkad av Hyperkin. Detta ska således vara en kvalitetshandkontroll.

Vad jag fick var en noname / unbranded budget-handkontroll från Kina, som på diverse näthandelssidor från Kina kostar från 30 kr och uppåt. Jag har aktivt valt att inte köpa en Kina-kontroll, just för att de är av bristfällig kvalitet och att Hyperkin Cirka således skulle vara ett betydligt bättre val.

Ja, jag fick en handkontroll som fungerar, men det hade jag som skrivet ovan också fått för under 50 spänn om jag vetat att jag skulle fått detsamma från Prylstaden, men litade givetvis på att både bild och tillverkare skulle motsvara den produkt jag faktiskt skulle få.

Och jag är inte alls intresserad av att häva köpet, skicka tillbaka handkontrollerna och få pengarna tillbaka, eftersom jag inte anser att det är värt besväret.

Det jag då hade hoppats på är att Prylstaden slutar skylta med direkt felaktig information för att sälja billiga kopior som märkesprodukter.

4 april 2025

Hejsan Martin,

Tack så mycket för din ärliga feedback om vår produkt! Vi ska självklart gå igenom produktinformationen och se om den behöver uppdateras för att bättre spegla vad produkten faktiskt är.

Om detta har orsakat några bekymmer vill vi verkligen be om ursäkt för det. Vi har kontaktat dig i hopp om att kunna hitta en bra lösning.

Tack igen för att du hörde av dig! 😊

Prylstaden

Beställde ett elektroniskt mikroskop…

Beställde ett elektroniskt mikroskop men tyvärr passade det inte mig så jag returnerade varan. Allt gick smidigt och utan några problem.
Skulle jag handla av dom igen?
Absolut.

20 mars 2025

Svar från www.prylstaden.se

Tack Lennart för dina vänliga ord! Vi är glada att du uppskattade vår service. Vi hoppas få se dig igen snart!

Prylstaden

Mycket bra service när jag fick problem…

Mycket bra service när jag fick problem med en produkt 👍

13 mars 2025

Svar från www.prylstaden.se

Tack för din recension! Vi är glada att höra att du uppskattade vår support och snabba leverans. Har du fler frågor eller behöver hjälp framöver, tveka inte att kontakta oss.

Extremt bra service!

Fick varan och den fungerade inte alls.
Kundservicen var riktigt bra med snabba svar och när jag skickade bild och förklarade bekräftade man direkt defekt vara och skickade direkt ny enhet.

6 mars 2025

Svar från www.prylstaden.se

Tack för de vänliga orden! Vi är glada att höra att du uppskattade vår service. Varmt välkommen åter när du söker något annat, vi står alltid redo att hjälpa dig vidare!

Prylstaden

Jag fick varan sent men det var på…

Jag fick varan sent men det var på grund av att de hade slut på det i lager (fick reda på det efter jag hade beställt) men annars fick jag snabbt svar ock fick varan levererad utan problem.

7 mars 2025

Svar från www.prylstaden.se

Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att du är nöjd med vårt bemötande och att vi kunnat hjälpa till snabbt. Ser fram emot att fortsätta ge dig bra service!

Prylstaden

Snabb leverans och bra support.

Snabb leverans och bra support.

25 februari 2025

Svar från www.prylstaden.se

Tack så mycket för din recension, Matilda! Vi är glada att du är nöjd med din upplevelse hos oss. Din feedback motiverar oss att fortsätta leverera hög kvalitet. Om du har några frågor eller funderingar är du alltid välkommen att höra av dig.

Oseriöst företag!

Säljer defekta varor och tvingar kunden att själv bekosta returen. När man ifrågasätter detta, slutar de svara på mail.
Ytterst oseriöst företag. Undvik!!!

10 februari 2025

Svar från www.prylstaden.se

Hej Anna, Vänligen kontakta vår kundtjänst för att få hjälp med ditt problem. Vi vill gärna lösa detta för dig och se vad som kan ha hänt här.

Fantastiskt service

Fantastiskt service. Hade ett problem med en enhet som de löste utan krångel. Rekommenderas STARKT!

3 mars 2025

Svar från www.prylstaden.se

Tack, för att du delade din upplevelse! Vi är glada att vi kunde lösa situationen på ett sätt som gjorde dig nöjd. Din feedback om vår service betyder mycket för oss!