Snabb leverans av en ganska prisvärd "homage klocka". Ca. halva priset om man jämför med ett butikspris. Uppgivet riktpris är, som vanlig vid rea, alldeles för högt. Vissa klockor går (trots rabatt... Se mer
Sammanfattning av omdömen
Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen
Ämnen som oftast nämns
Omdömen som formar denna sammanfattning
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har inte besvarat negativa omdömen
Läser alla omdömen och att det ofta är…
Läser alla omdömen och att det ofta är fel på de klockor de säljer. Det verkar ju inte lovande även om de rättar till det i efterhand
Jag köpte en klocka hos prydligt som…
Jag köpte en klocka hos prydligt som det dök upp lite fel på, kontaktade dem och bara några timmar senare hade det skickat mig en ny klocka!
Helt otroligt bra service!
Rekommenderar starkt att köpa från prydligt!
Bästa sida.
Min paket var ej utanför min dörr men de står levererade,
Kontaktade kundtjänst som åtgärder problem under 1 timme fick ny klocka utan extra kostnad.
Beställde en Philippe Palmer LP42…
Beställde en Philippe Palmer LP42 klocka och batteriet höll inte alls. Kontaktade Prydligt och de erbjöd direkt en ny klocka som nu fungerar som jag förväntar mig. Bra service!
Proffsigt!
Mkt trevligt bemötande av kundservice, och väldigt snabb återkoppling på mail. Mkt proffsionellt!
Kundservice
Kontaktade kundservice på kvällen när jag hade fått min leverans om att klockan var för liten och frågade om dom sålde lösa länkar till armbandet. På morgonen dagen efter så svarade dom att självklart hade dom lösa länkar, samtidigt som jag fick svaret på mailen så fick jag avisering från PostNord appen att ett paket var på väg. Riktigt grym service måste jag säga, rekommenderar verkligen Prydligt.se. Kan även tillägga att klockan var riktigt snygg 🤩
Perfekt
Utmärkt kundservice! Jag har köpt flera klockor från dem och alla produkter har varit av mycket hög kvalitet. Jag hade ett problem med en produkt, men de svarade mycket snabbt och skickade omedelbart en ersättningsprodukt. Jag rekommenderar dem starkt!”
Utmärkt service
En av klockorna jag köpte var defekt, men företaget löste det snabbt och skickade en ny.
Utmärkt service och bra kvalitet – jag är mycket nöjd och rekommenderar dem gärna!
Jag köpte två klockor
Jag köpte två klockor, och en av dem hade ett fel. Jag kontaktade företaget och fick ett mycket snabbt svar. De skickade en ny klocka som ersättning för den trasiga.
Jag är väldigt nöjd med bemötandet – ett trevligt företag med utmärkta medarbetare och mycket bra kvalitet på produkterna.
Jag rekommenderar dem starkt!
Jag vill lyfta hur imponerad jag är av…
Jag vill lyfta hur imponerad jag är av den fina supporten. Efter mitt köp insåg jag att jag hade missat använda en rabattkod men företaget var så tillmötesgående och hjälpsam med att ordna att rabatten drogs i efterhand! Det känns otroligt tryggt att de sätter kunden i fokus och visar både flexibilitet och omtanke. Rekommenderar företaget varmt!!
Klocka, jättefint, nöjd ☺️
Jag brukar inte skriva omdömen men kundservice är superbra.
Hade problem med klocka efter köpt och det tog 2 timmar för dem att svara på mitt mail och skicka ny klocka.
Rekommenderar stark.
Stjärna för kundservice
Jag brukar inte skriva omdömen men kundservice är superbra.
Hade problem med klockan efter köpet på nästan tre månader och det tog 2 timmar för dem att svara på mitt mejl och skicka ny klocka.
Rekommenderar stark.
Vet nån om man kan skicka meddelande…
Vet nån om man kan skicka meddelande med dessa klockor? Kan man bara läsa men inte skicka? Om de går hur går de till!
Enormt generösa och fint kundbemötande! Rekommenderar dem absolut!
Jag ska erkänna att jag blev lite misstänksam att klockan var fejk när de erbjöd sig att skicka en ny när den första hade två repor på låset. Liksom ovanligt generöst. Men jag har kollat och prydligt är genuin återförsäljare så jag skäms lite för att jag blev misstänksam. Tyvärr är det så vanligt nu för tiden med fejk. Men med handen på hjärtat säger jag tusen tack för prydligts stora generositet. Jag blir rörd. Jag rekommenderar dem 100% nu när jag vet att de är legitima återförsäljare. Och jag uppskattar deras vänliga bemötande. Om jag någonsin behöver nåt mer så handlar jag gärna hos dem. Tusen tack återigen!
Edit: rättade några stavfel
Väldigt snabba och trevliga när man…
Väldigt snabba och trevliga när man reklamerar😁
Jag fick reklamera 2ggr och fick snabb…
Jag fick reklamera 2ggr och fick snabb hjälp och de skickade även ny produkt utan krångel. Fantastisk bemötande.