Snabb leverans av en ganska prisvärd "homage klocka". Ca. halva priset om man jämför med ett butikspris. Uppgivet riktpris är, som vanlig vid rea, alldeles för högt. Vissa klockor går (trots rabatt... Se mer
Sammanfattning av omdömen
Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen
Ämnen som oftast nämns
Omdömen som formar denna sammanfattning
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har inte besvarat negativa omdömen
Grymt bra kundsupport och bra service
Grymt bra kundsupport och bra service. Första klockan var inte alls bra batteri tid på. Och var ärlig och skrev reccention här. Blev kontaktad omgående, där dom erbjöd en ny klocka. Dom skickade en ny klocka, och jag är jätte nöjd med den. En philippe palmer LP43. Jag är jätte nöjd. Och batteriet har nu hållt i över 2 dagar och har halva batteriet kvar. Bra ljud i klockan. Fungerar kanon bra! Rekommenderar verkligen denna klockan.
Jag är mycket nöjd Det var ett fel i…
Jag är mycket nöjd Det var ett fel i min beställning. De svarade och hjälpte mig direkt.
Klockorna är inte i samma form
Tro mig har aldrig klagat över någon produkt eller vara. Men jag ångrar så mycket att jag ens beställde där ifrån.
Testa inte, de inge du vill ha me o göra.
dom returnerar inte pengarna!
dom returnerar inte pengarna!!
riktigt dålig kvalite!
Beställde till barn. Och fick dom lösa i lådor! Bilder kan skickas .
har vart i kontakt med dom i 4 månader för o återbetala mina pengar.
Jag beställde klocka och ring som båda…
Jag beställde klocka och ring som båda är superfina! Har fått många komplimanger! Snabb leverans. Är supernöjd!
Prydligt såg mitt omdöme och kontaktade…
Prydligt såg mitt omdöme och kontaktade mig ganska direkt. Fantastisk service och mycket trevligt bemötande. Därför vill jag ta bort mitt tidigare omdöme.
Väldigt trevligt bemött av personalen…
Väldigt trevligt bemött av personalen hos er och så trevliga örhängen jag har köpt hos er. Jag är supernöjd och återkommer gärna till er!
Allting fungerar världsklass
Allting fungerar världsklass. Bra produkter till rimliga priser och suverän kundhantering. Rekommenderar starkt 🙏🏽
Jättebra och snabb lev
Jättebra och snabb lev, beställde på söndag och fick på tisdag.Bytte klockan mot en annan modell, inga krångel och mejl som kom snabbt om vad som händer vid bytet.Jättenöjd.
Seriös och bra service.
Superbra Service
Superbra Service
Fick svar och hjälp snabt av supporten.
Snygg Klocka ,bra kvalite och jätte billigt
Rekomenderar starkt 5/5
Svarar snabbt och man märker tydligt…
Svarar snabbt och man märker tydligt att dem tar vara på sina kunder. Mitt paket kom inte fram så skrev jag till prydligt.se och dem va så trevliga blev så bra bemött och de va absolut inget krångel tog 24-48 timmar så hade jag en ny klocka i brevlådan. Detta va den bästa online köpet jag gjort svarar snabbt och är trevliga och sätter kunden först kan starky rekommendera prydligt.se och toppen kvalitet för en billig peng mvh en nöjd kund
Mycket nöjd!!!!!!
Måste säga att ni är topprankade enligt mig bra priser och levererar väldigt bra kvalitet på era klockor har köpt av er i flera år och kan starkt rekommendera prydligt. Bra service och snabb leverans och är alltid lika nöjd varje gång jag har köpt klockor från er+++++++++
Vi är väldigt nöjda med produkten LP 27…
Vi är väldigt nöjda med produkten LP 27 ,,MYCKET PROFFSIGT BEMÖTANDE ,M,M KAN MED VARMT HJÄRTA REKOMMENDERA DERAS PRODUKTER JUST DENNA KLOCKA SMARTWATCH PL27 HAR VI KÖPT 2 ST HERR,1 DAM
Jättefina klockor och en kundservice i…
Jättefina klockor och en kundservice i världsklass.
Kan varmt rekommendera!
Mycket nöjd med beställningen som var smidig, priset var oslagbart, varorna (smartklockor) är toppen och när jag behövt kontakta kundservice har de svarat snabbt, proffsigt och varit otroligt tillmötesgående. Kan varmt rekommendera att handla från prydligt!
Professionella och snabb frakt
Snabb frakt! Jättenöjd med både klockan och örhängena jag beställde 🌟
Så proffsigt och trevligt bemötande.
Så proffsigt och trevligt bemötande.
Svarar snabbt på mail & fixar det man vill ha hjälp med på kort tid. Nöjd kund
Handlat härifrån i många år.
Handlat härifrån i många år.
Alltid lika nöjd.