Protonus Omdömen 39

TrustScore 2.5 av 5

2,7

1. Mobiltillbehörsbutik

Protonus är företaget som har produkterna som skyddar din mobil. Köper du ett skärmskydd hos oss har du alltid livstidsgaranti vilket innebär att du får ut ett utbyte på ditt skärmskydd när det väl spricker och endast betalar för frakten.

2,7

Dålig

TrustScore 2.5 av 5

Ingen inbjudningshistorik registrerad

Finns hemsidan kvar?

Finns hemsidan kvar? Jag försöker fylla i formuläret för ett nytt skärskydd men det går inte att komma in på deras sida överhuvudtaget

16 december 2024

Dålig service samt leverans

Beställde ett skal för ca 1 månad sedan, jag fick aldrig skalet. När jag kontaktade dom så hävde de att dom har skickat ut ett nytt paket och även detta leverans ska vara försenat. Med tanke på de andra recensionerna så ser jag att detta företag har verkligen problem med leveranser. Kundservice var även väldigt trögt då det kunde ta upp till en vecka innan man får ett svar. De vill inte heller ge pengarna tillbaka. Vill också varna köpare för deras skärmskydd då det är lika dålig kvalitet som SHEIN skärmskydd.

15 november 2024

Bra skärmskydd men ”gratis ersättning”…

Bra skärmskydd men ”gratis ersättning” vid livstidsgaranti är lite av en bluff, ”fraktkostnaden” är 49kr vilket känns rätt mycket för något som väger typ 20-30gram. Känns även som kvaliteten har blivit sämre sen mitt första för ett par år sedan

19 augusti 2024

FALSK GARANTI, DÅLIG SERVICE

Sägs att man får livstids garanti men dem ersätter inte ens efter 1 veckas problem med bubblor. Dem börjar klaga på att man har damm på skärmen och slutar svara en. Har haft många olika skydd i alla mina år och aldrig har hag fått bubblor av denna sort. Rekommenderar ej att handla härifrån då det är både dåliga produkter och dålig service!

12 augusti 2024

Går sönder väldigt enkelt

Går sönder väldigt enkelt, så att betala frakt varje gång man ska ha nytt blir VÄLDIGT mycket dyrare än att köpa skydd av samma kvalitet från Kina för 5 kr/st. Dessa skärmglas är alltså samma som Kina-glasen och håller inte bättre.

20 september 2023

Toppenservice

Trevliga och fin och personlig service!
Fick nytt skydd hemskickat utan problem när skyddet gick sönder!

4 februari 2024

Dåliga skyddsglas

Dåliga skyddsglas till mobil som spricker väldigt lätt. Livstids garanti känns som ett försäljningsknep för att man ska lockas köpa men har nu bytt glas 4 ggr på 1.5 år.

13 januari 2024

Prisvärt och bra service

snabb leverans
bra service
Prisvärt
Ja, skyddet kan gå i sönder MEN en bild på det gamla när det sitter på telefonen och 39kr i frakt så sitter det ett nytt skydd på inom några dagar. ALLA skydd kan gå i sönder.
Ångrar inte att jag köpte det första skyddet en gång för länge sedan.

3 januari 2024

Otroligt LÅNGSAM kundtjänst.

Otroligt LÅNGSAM kundtjänst och iPhone 15 finns inte att välja själv för livstidsersättning skärmskydd, så måste vänta på deras kundtjänst. Inte svarat sen 1 december (25 nu). Väldigt besviken och skulle inte handla skärmskydd härifrån igen.

1 december 2023

Lurendrejeri

Lurendrejeri, svarar ej på livstidsgaranti-ärenden. Fruktansvärt oseriöst företag och allllddeeellleesss för dyrt och dålig kvalité.

10 november 2023

Som byggnadsarbetare har man gjort av…

Som byggnadsarbetare har man gjort av med ett och annat skärmskydd, men sedan jag hittade detta skärmskydd för 1 1/2 år sedan har jag inte behövt byta. Inte en repa eller flisa av någonstans, helt fantastiskt produkt!

3 december 2023

Jättebra service av nya ägaren!

Jättebra service av nya ägaren!
Lösningsorienterad, serviceminded pch generös!
Livstidsgarantin är super och jag tycker glasen skyddar bättre än många andra vi har provat.
Återkommer absolut och rekommenderar dem!

24 november 2023

Vi är supernöjda med dessa skärmskydd

Vi är supernöjda med dessa skärmskydd!
Sitter superbra och våra iphone mobiler och håller mycket bättre än med vanliga skärmskydd som ofta har fått sprickor igenom till glaset under. Har nyttjat livstidsgarantin och funkar super smidigt och med och bra service!!

14 november 2023

Wow!

Wow! Det här har jag aldrig varit med om. Mer support än jag ber om. Tog kontakt för att skärmskyddet jag köpt och använt 8 månader fått sprickor när jag tappat mobilen. Blev snabbt kontaktad och har nu 2 nya skärmskydd så jag klarar mig ett bra tag. 😃
Visserligen är det en ny ägare till Protonus men dessutom var han så himla trevlig!👏👏
Eva

6 november 2023

Fick först inte mitt paket på ca 6…

Fick först inte mitt paket på ca 6 dagar, men det var postens fel. Jag pratade med kundtjänsten och de svarade fort och erbjöd sig att skicka ett nytt skärmskydd. Väldigt bra kundtjänst och det märks att de verkligen bryr sig! Själva skärmskydd i sig är även det väldigt bra, det syns inte att d är ett skärmskydd och täcket hela skärmen. Är jätte nöjd och rekommenderar verkligen!

3 november 2023