Pronto Wonen - Nijmegen Omdömen

TrustScore 4.5 av 5

Wijchenseweg 176, 6538 SX Nijmegen, Gelderland, NL

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Dit was mijn eerste bezoek aan jullie winkel. Ik werd heel vriendelijk te woord gestaan door een verkoopster die goed luisterde wat mijn wensen waren. Prachtige winkel, leuk gestyled zodat je ook echt... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Gisteren een Alpa bank met hoek eiland gekocht bij Pronto woonboulevard Nijmegen. De verkoper was Stefan. Nadat hij goed naar onze wensen luisterde en wij diverse banken in de winkel hebben bekeken, k... Se mer

Företagsinformation

1. Heminredningsaffär
  2. Dekoration- och inredningsbutik
  3. Möbelaccessoarer
  4. Möbelaffär
  5. Soffbutik

Om Pronto Wonen - Nijmegen

Skrivet av företaget

Pronto Wonen: Verrassend gezellig!

Bij Pronto Wonen draait alles om een interieur waarin jij je écht thuis voelt. Met veel passie inspireren we je met de nieuwste woontrends, verrassende combinaties en sfeervolle interieurs. In onze collectie vind je alles om van jouw huis een gezellig thuis te maken: van banken, fauteuils en stoelen tot tafels, kasten en bijzettafels. En dat allemaal voor een betaalbare prijs.

✓ Kies & stel samen
Stel jouw perfecte meubel helemaal naar wens samen.

✓ Verrassend betaalbaar
De leukste meubels voor de leukste prijzen. Bij Pronto Wonen ben je altijd verzekerd van de beste prijs.

✓ Persoonlijk interieuradvies
Onze interieuradviseurs denken graag met je mee. Samen vertalen we jouw woonwensen naar een interieur dat past bij jouw smaak, huis én manier van wonen.

✓ Veel op voorraad & snel in huis
Veel meubels hebben we op voorraad en kunnen snel worden verzonden. Voorraadartikelen heb je binnen 10 werkdagen in huis!

✓ 42 woonwinkels in Nederland
Laat je inspireren in een van onze 42 woonwinkels, vol wooninspiratie en de laatste trends. Ontdek onze meubels, ervaar materialen en kleuren en laat je adviseren door onze interieuradviseurs.

Wil je thuis alvast inspiratie opdoen? Bekijk dan onze collectie online of maak een afspraak voor persoonlijk interieuradvies.

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

782 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

(Inmiddels is door Pronto alles keurig opgelost)Per abuis heeft de vriendelijke…

Per abuis heeft de vriendelijke verkoper fouten gemaakt qua afmetingen. Mensenwerk geen probleem. 14 weken moeten wachten op deze bank. Omdat ik vind dat iemand een 2e kans verdient terug naar Pronto om bank te bestellen met de juiste maten....weer 14 weken wachten.....ze zetten geen extra stap voor je na een fout. De angst regeert bij de werknemers om toezeggingen te kunnen doen en/of om de leverancier te contacten de nieuwe bank sneller te leveren. Kortom, fijne medewerkers maar nare werkgever. Een half jaar (28 weken) nu kwijt met het wachten op een bankstel.

24 juli 2023

Svar från Pronto Wonen - Nijmegen

Beste klant, wij zijn erg blij om te horen dat alles naar tevredenheid voor u is opgelost. Nogmaals onze excuses voor het ongemak! Verder hopen wij dat u nog veel plezier gaat beleven aan de nieuwe bank! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Nijmegen.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Prettige verkoper die met je meedenkt

14 juli 2023

Svar från Pronto Wonen - Nijmegen

Bedankt voor het plaatsen van deze review, Ria! Wat goed om te horen dat u zo fijn bent geholpen in onze winkel. Wij wensen u veel plezier met de nieuwe meubels! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Nijmegen

Fijne winkel

Fijne winkel, goede aanvulling op het internet.

10 juli 2023

Svar från Pronto Wonen - Nijmegen

Beste klant, bedankt voor het plaatsen van deze beoordeling! Heel fijn om te horen dat u zo enthousiast bent over onze winkel! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Nijmegen

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik ben heel goed geholpen bij de pronto…

Ik ben heel goed geholpen bij de pronto in nijmegen door Jessie, ze denkt met je mee, niets is haar te veel, ze gaat overal achteraan, heel vriendelijk en behulpzaam echt top.

9 juli 2023

Svar från Pronto Wonen - Nijmegen

Bedankt voor het plaatsen van deze leuke review, Thea! Heel fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen door onze collega Jessie! Wij wensen u veel plezier met uw aankoop en hopen u vaker te mogen verwelkomen in onze winkel! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Nijmegen

Hele aardige medewerkers.

Hele aardige medewerkers.
Was tegen sluitingstijd maar ze namen alle tijd en waren erg vriendelijk en behulpzaam

2 juli 2023

Svar från Pronto Wonen - Nijmegen

Beste Francina, bedankt voor het plaatsen van deze review! Heel fijn om te horen dat u zo'n fijne ervaring heeft gehad in onze winkel. Wij wensen u veel plezier met de aankoop en hopen u nogmaals te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Nijmegen

Zeer goede service

Zeer goede service, aardige verkoper en zeer vriendelijke klantenservice. Ook de bezorgers en monteurs waren vakmensen alles werd netjes op de plek gezet en alle verpakkingen opgeruimd en meegenomen. Bij het uitpakken ontdekte ik een beschadiging aan de poot van de kast, De monteurs legde uit dat ik een serviceformulier moest invullen en foto's erbij versturen. Binnen 8 werkdagen was alles afgehandeld, ik had gekozen voor een schadevergoeding ipv van een compisatiebon. Ik kom hier beslist terug leuke en gezellige winkel en de klant is hier bij Pronto nijmegen koning

19 januari 2023

Beste Cecile,
Bedankt voor deze beoordeling! En ook nog eens een hele leuke beoordeling om te lezen. Wij vinden het heel fijn om te horen dat u over zowel de winkel, bezorging en service afdeling zo tevreden bent. Wij wensen u heel veel plezier met de nieuwe meubels en hopen u nogmaals terug te zien in onze winkel!

Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Nijmegen

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Zeer slecht waardeloze service en niet…

Zeer slecht waardeloze service en niet krijgen wat je besteld,in schowroom zat de bank heerlijk ,die we kregen leek van beton ,zou teruggestuurd worden.en nieuwe vulling erin ,na 6 weken zelf weer opgehaald ,zit nog net zo hard ,NOOIT GEEN PRONTO MEER!!

6 januari 2022

Beste Dhr. Hormes,

Ten eerste wil ik u bedankten voor de feedback. Wat ontzettend vervelend om te horen dat uw ervaring met Pronto Wonen Nijmegen niet naar wens is geweest. Onze excuses hiervoor.
Graag zou ik u willen vragen om contact op te nemen met de winkel, zodat we samen in gesprek kunnen gaan over uw ontevredenheid.

Erop vertrouwende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Pronto Wonen Nijmegen
024-3449344

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.