Dit was mijn eerste bezoek aan jullie winkel. Ik werd heel vriendelijk te woord gestaan door een verkoopster die goed luisterde wat mijn wensen waren. Prachtige winkel, leuk gestyled zodat je ook echt... Se mer
Företaget har svarat
Gisteren een Alpa bank met hoek eiland gekocht bij Pronto woonboulevard Nijmegen. De verkoper was Stefan. Nadat hij goed naar onze wensen luisterde en wij diverse banken in de winkel hebben bekeken, k... Se mer
Företaget har svarat
Zeer goede service, aardige verkoper en zeer vriendelijke klantenservice. Ook de bezorgers en monteurs waren vakmensen alles werd netjes op de plek gezet en alle verpakkingen opgeruimd en meegenomen.... Se mer
Företaget har svarat
Per abuis heeft de vriendelijke verkoper fouten gemaakt qua afmetingen. Mensenwerk geen probleem. 14 weken moeten wachten op deze bank. Omdat ik vind dat iemand een 2e kans verdient terug naar Pronto... Se mer
Skrivet av företaget
Pronto Wonen: Verrassend gezellig!
Bij Pronto Wonen draait alles om een interieur waarin jij je écht thuis voelt. Met veel passie inspireren we je met de nieuwste woontrends, verrassende combinaties en sfeervolle interieurs. In onze collectie vind je alles om van jouw huis een gezellig thuis te maken: van banken, fauteuils en stoelen tot tafels, kasten en bijzettafels. En dat allemaal voor een betaalbare prijs.
✓ Kies & stel samen
Stel jouw perfecte meubel helemaal naar wens samen.
✓ Verrassend betaalbaar
De leukste meubels voor de leukste prijzen. Bij Pronto Wonen ben je altijd verzekerd van de beste prijs.
✓ Persoonlijk interieuradvies
Onze interieuradviseurs denken graag met je mee. Samen vertalen we jouw woonwensen naar een interieur dat past bij jouw smaak, huis én manier van wonen.
✓ Veel op voorraad & snel in huis
Veel meubels hebben we op voorraad en kunnen snel worden verzonden. Voorraadartikelen heb je binnen 10 werkdagen in huis!
✓ 42 woonwinkels in Nederland
Laat je inspireren in een van onze 42 woonwinkels, vol wooninspiratie en de laatste trends. Ontdek onze meubels, ervaar materialen en kleuren en laat je adviseren door onze interieuradviseurs.
Wil je thuis alvast inspiratie opdoen? Bekijk dan onze collectie online of maak een afspraak voor persoonlijk interieuradvies.
Wijchenseweg 176, 6538 SX, Nijmegen, Gelderland, Nederländerna
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Prettig gesprek en niet opdringerig,en duidelijke uitleg over alles . Verkoper was mee denkend

Svar från Pronto Wonen - Nijmegen
Fijne benadering , niet opdringerig , er werd ggoed de tijd voor ons genomen , goed advies

Svar från Pronto Wonen - Nijmegen
Het was een vriendelijke en behulpzame man die ons hielp en waren snel klaar

Svar från Pronto Wonen - Nijmegen
Snelle levering van bestelde wandklok.
Ook het ophalen bij het magazijn is ook geen probleem.

Svar från Pronto Wonen - Nijmegen
Prima personeel en meubels zoals ik die wil.
Goede advisering en en eerlijk ten opzichte van de koper
Keurige afspraken die Pronto maakt en nakomen.

Svar från Pronto Wonen - Nijmegen
Vriendelijk personeel dat geduld genoeg had met zelfs "lastige" klanten als ons. Allerlei opties bekeken ondersteund door een verkoper die verstand van zaken had. Kopje koffie met wat lekkers erbij maakt het af. De bank is besteld en nu maar afwachten of de geleverde kwaliteit ook goed is.

Svar från Pronto Wonen - Nijmegen
ik kreeg goed advies was duidelijk en fijne mensen daar heel erg behulpzaam het was geweldig

Svar från Pronto Wonen - Nijmegen
Kapstok gekocht. Thuis de doos uitgepakt en bleek een verkeerde kapstok in te zitten. Plaatje op de doos was wel correct. Week erna teruggegaan en het is netjes opgelost doordat de nieuwe kosteloos bij ons thuis wordt bezorgd.

Svar från Pronto Wonen - Nijmegen
Omdat het personeel altijd vriendelijk is. En het een mooie fijne winkel is

Svar från Pronto Wonen - Nijmegen
Na melding over een defecte stoel loste Pronto het euvel in no time op. We ontvingen een nieuwe stoel. Snel en zeer klantgericht. Chapeau voor Pronto Nijmegen.

Svar från Pronto Wonen - Nijmegen
Werd door Henriette uitstekend en vakkundig geholpen

Svar från Pronto Wonen - Nijmegen
Meneer was erg vriendelijk.
Vertelde wat hij wilde gaan doen en het verhielp gelijk het probleem.
Super!

Svar från Pronto Wonen - Nijmegen
We hebben een goed gesprek gehad en zeer vakkundig geholpen

Svar från Pronto Wonen - Nijmegen
Met gastvrijheid, humor en gezelligheid werd ik geholpen met het uitzoeken van een bank. Er werd ruim de tijd genomen en verschillende opties besproken. Ik heb nu de bank waar ik zo lang naar op zoek was. Dikke 5 sterren! Meer dan verdiend! De persoon in kwestie die mij heeft geholpen bij Pronto Nijmegen (S uit GB) is bij deze benoemd tot werknemer van het jaar!

Svar från Pronto Wonen - Nijmegen
Goed advies en vooral niet te opdringerig. Prettige behulpzame verkoper.
Inmiddels is de bestelde bank geleverd, eerder dan verwachte datum. Netjes een bestelbus meegekregen om de bank naar huis te vervoeren. Bank was goed verpakt en in we zijn er reuze blij mee.
Dank Pronto voor de goede service en afhandeling van de bestelling. Tot een volgende keer.

Svar från Pronto Wonen - Nijmegen
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.