Företaget har svarat
de winkel was prima aardige mvr. maar toen gaven wij 1499 euro voor een bank uit, En toen kwam het slechte service troep zakte er constant doorheen 3x mensen geweest om te repareren, ik koop daar no... Se mer
We zijn fantastisch geholpen door Bo,Luca en Onno. Ze zijn heel vriendelijk hebben overal oplossingen voor en geven goede adviezen. Er werd goed geluisterd naar mijn wensen. Ik en mijn vriendin waren... Se mer
Företaget har svarat
Wat een topbedrijf! We zijn ontzettend goed geholpen. Er werd rustig de tijd genomen voor uitleg over de materialen en onderhoud van de houten meubels die we hebben gekocht. Snelle en duidelijke commu... Se mer
Skrivet av företaget
Bij Profijt Meubel vind je een uitgebreide collectie betaalbare meubels, met volop keuze voor iedere woonstijl. Of je nu houdt van een moderne, landelijke, industriële of tijdloze stijl: dankzij de ruime keuze aan banken, fauteuils, tafels, stoelen en kasten is er altijd een meubel dat bij jou past.
Veel zitmeubelen kun je zelf samenstellen in verschillende stoffen en ledersoorten en onze deskundige medewerkers helpen je graag met persoonlijk interieuradvies. Bij Profijt Meubel koop je bovendien met een gerust gevoel. Je profiteert van onze laagste prijsgarantie, duidelijke garantievoorwaarden en onze unieke Zitgarantie. Veel meubels zijn direct uit voorraad of snel leverbaar. Bezoek een van onze 37 winkels in Nederland of ontdek onze uitgebreide meubelcollectie online. Plan direct een adviesafspraak Ontdek alle banken Sale Outlet Onze winkels
Volg ons op social media voor inspiratie:
Skrivet av företaget
Hoge Rijndijk 313, 2382 AP, Zoeterwoude, Zuid-Holland, Nederländerna

Ber kunder att lämna omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Wat een teleurstelling en dan heb ik het over het personeel van Profijt Meubel in Zoeterwoude die elkaar de hand boven het hoofd houden. Wij hebben een geweldige relaxstoel besteld, maar vonden dat het pootje wat er onderzat heel ielig was en totaal niet bij de stoel paste. In de winkel hebben wij toen bij de bestelling expliciet gezegd dat we er de grofste poot er onder wilde en daar hebben we ook nog een foto van als bewijs (later ook meegestuurd + de datum van de aankoop van de stoelpoot is op de foto tezien) hier moesten we en dat werd ook expliciet gezegd 100 euro extra voor betalen. Nou je raad het al de mooie stoel kwam met een ielig pootje eronder. Wij gebeld en gezegd dat dit niet de juiste poot was. Er werd gezegd dat de code op de bon de verkeerde poot was en zeg nou eerlijk wie kent die codes als leek( ze vermelden dat het meisje daar pas werkte en het fout was) waarop ze een nieuwe foto stuurde van een poot die wij niet goed konden zien maar waarvan we dachten dat dat de goede was. Toen die eronder was gezet zeiden we beide tegelijk dat dat hem ook niet was. Wij hadden een poot met rechte grove zijpoten en geen ronde pootjes, dat staat helemaal niet in ons interieur! Nou we konden op ons kop gaan staan, zelfs na nogmaals de foto van de juiste poot te hebben gestuurd en de vraag gesteld te hebben of de Poot die ze gestuurd hadden 100 euro duurder was, kregen we steeds geen antwoord op. Ik heb het meerdere keren gevraagd maar ze zeggen daar niets over. Toen kwam de simpele mening van de rayonmanager Marco erbij en deed er nog een schepje bovenop door te zeggen de zaak is afgehandeld, want over mondelinge afspraken in de winkel kon hij geen mening uitspreken, dus case closed. Geen poot dus om op te staan. Wat een deceptie is deze aankoop. Ze hebben gewoon 100 euro extra gerekend en niet de poot geleverd die wij daadwerkelijk besteld hadden. Wij kopen nooit, maar dan ook nooit meer iets bij deze winkel, ik noem wat ze gedaan hebben gewoon stelen van de klant. Ze zijn heel vriendelijk zolang alles goed gaat, maar krijg nu geen probleem met ze, want dan zijn ze ineens niet meer zo vriendelijk en leuk. Klantvriendelijkheid is dan ver te zoeken. Doe met deze informatie wat je wilt, maar ik hoop dat je dan niet de ervaring met ze krijgt die wij hebben gehad.
Groet, R en B

Svar från Profijt Meubel - Zoeterwoude
Heel fijn geholpen bij Profijt Meubel! We hebben hier uiteindelijk onze nieuwe bank gekocht en zijn supertevreden over de service. Monique heeft ons ontzettend goed geholpen, nam echt de tijd om met ons mee te denken en herkende ons zelfs nog van ons eerdere bezoek. Dat persoonlijke contact maakte het extra prettig. Geen gehaast of opdringerig verkoopgevoel, maar gewoon rustig kijken en goed advies krijgen. Dankjewel Monique!

Svar från Profijt Meubel - Zoeterwoude
Goede service en advies gekregen van medewerkster Sanne. Wij kijken uit naar onze nieuwe eetkamerset die we hebben besteld.

Svar från Profijt Meubel - Zoeterwoude
Fijne verkoopster (Sanne) die ons heeft geholpen bij de Rijneke boulevard! Aardige meid en heeft oor naar de klant. Helpt je rustig en duidelijk.

Zeer vriendelijke en behulpzame verkoopster . Rilana

Svar från Profijt Meubel - Zoeterwoude
We zijn heel goed geholpen door onno. Hij dacht super goed mee en heeft ons geholpen met de keuze voor onze eetkamerbank. Echt top service!

Svar från Profijt Meubel - Zoeterwoude
Super fijn geholpen door Rilana! We kunnen niet wachten tot onze bank, stoelen en eetbank geleverd worden!

Svar från Profijt Meubel - Zoeterwoude
Heel fijn en rustig geholpen door Rilana. Super service.

Svar från Profijt Meubel - Zoeterwoude
Er werd meegedacht in mogelijkheden voor ons nieuwe interieur. Ideeën die wij zelf nooit hadden bedacht.

Svar från Profijt Meubel - Zoeterwoude
Ik kon eerst rustig zelfstandig rond kijken. Ik werd hierop geholpen en mijn wensen werden waarheid.

Svar från Profijt Meubel - Zoeterwoude
Heel goed advies en professioneel geholpen door Marco bij de aankoop van een geweldig bankstel. Wij zijn zeer tevreden 😊! Na lang zoeken eindelijk fijn geholpen bij Profijt in Zoeterwoude! 🫶😉 Zeker een aanrader Profijt Meubel.

st
Nieuw
Vol goede moed ging ik 30-6-2025 mijn 5e bank bestellen, ik koop altijd dezelfde enkel steeds andere kleur of andere stof. Rilana (top vrouw) hielp mij vakkundig met keuze kleur en stof. De verkoop was snel gesloten en week 35/36 zou de bank verwacht worden. Toen kreeg ik mail dat het wat langer ging duren week 40/41 ik dacht jeetje en was niet blij maar joh ik vroeg om leenbank en dat kon direct geregeld worden. Ik heb daar in eerste instantie geen gebruik van gemaakt en dacht ik zit nog wel ff op me stoel. Toen kreeg ik mail dat het weer uitgesteld ging worden naar week 46/47. Na een uitgebreide mail waarin ik mijn ongenoegen heb uitgesproken gewoon netjes want zij kan er immers ook niets aan doen, boos worden, schelden, order annuleren wat mijn recht zou zijn daar kwam mijn bankstel natuurlijk niet eerder mee. Wel om compensatie gevraagd en nee daar kwam mijn bank niet eerder mee maar het verzachte wel de teleurstelling Uiteindelijke conclusie; leenbank naar wens gekregen, prima compensatie ontvangen (dankjewel Rilana) en is mijn bank vandaag geleverd🎉 de chauffeurs halen brengen allemaal even vriendelijk en beleefd en met leveren gewoon eerst netjes binnen zetten, uitpakken, in elkaar zetten en vuil meegenomen en toen pas betalen. (Dat was overigens wel een keuze waar ik gewoon voor betaald had) het betalen achteraf hoort ook gewoon zo vind ik persoonlijk echter gebeurd dit elders niet meer en moet je eerst betalen voordat het neergezet word.
Ik wil jullie mijn complimenten geven en kom over een paar jaar ook gewoon mijn 6e bank weer kopen.

Svar från Profijt Meubel - Zoeterwoude
Fijn geholpen. Duidelijke uitleg en geen rare bijkomende kosten.Marco nam de tijd voor ons en daardoor heeft mijn moeder een mooie relaxstoel gekocht.

Svar från Profijt Meubel - Zoeterwoude
Vriendelijk en duidelijk geholpen, meedenkend.

Svar från Profijt Meubel - Zoeterwoude
Duidelijk hulp, niet opgejaagd, help met stof en keuze van kleur van de bank. Oprecht advies, geen verkoop advies.

Svar från Profijt Meubel - Zoeterwoude
Onze adviseur ( Rilana) nam alle tijd, gaf heel goed advies, heeft humor, gewoon top

Vriendelijk netjes geholpen. Goed geïnformeerd

Svar från Profijt Meubel - Zoeterwoude
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.