En arbetsvecka till har gått utan återkoppling. Detta är ofattbart, och efter man läst andra recensioner så börjar man tvivla på att de kommer återkoppla, får väl bli att ta det vidare så man får se... Se mer
ProduceShop - Sverige - Official®
Produceshop annullerade en beställning, som jag gjort och betalat, utan att förklara varför. Därefter har man förklarat att varan var restförd på lager. Trustly återbetalade köpeskillingen två dagar... Se mer
Fortfarande ingen kontakt från företaget trots upprepade negativa omdömen gällande ett garanti ärende av en uppresningsfåtölj som är.inköpt i april och i Augusti slutade den fungera. De har bett om k... Se mer
hade beställt produkten från produceshop..i en lördags ..har fått orderbekräfftelse måndag..var lite orolig ..men gick bra men med leverans från DSV som firman anlitar på..det var en skam..mannen kom... Se mer
- Trädgårdsmöbler
- Bar- och restaurangmöbler
- Butik med träningsutrustning
- Möbelaffär
- Butik med vardagsrumsmöbler
- Försäljare av kontorsmöbler
ProduceShop är en ung och dynamisk e-handel, specialiserad på tillverkning och försäljning av inomhus- och utomhusmöbler i hela Europa. Med en raffinerad och omisskännlig stil producerar och distribuerar de möbelkomponenter och trädgårdsprodukter, tillbehör, belysningsprodukter, pooler, leksaker för de små, artiklar för spa-anläggningar och mycket mer. Denna produktvariation tillsammans med fokus på kvalitet och design har gjort vår eshop till en branschledare med tusentals dagliga leveranser över hela Europa och över 1,7 miljoner nöjda kunder.
Andra tittade också på
Akta er för dessa bedragare
Efter att jag betalat för varan raderade de mitt login hos företaget och det går inte att kontakta dem på något sätt. Jag kommer varken att få varan jag betalade för eller pengarna tillbaka.

Dålig info om leverans
Dålig info om leverans. Plötsligt är beställningen avbruten efter ca 2 veckor!!!
Går inte att få tag på någon som kan svara. Inte ens kundtjänst eller via Mail.
Dåligt!

Avrådan
Vi beställde en stol i slutet av augusti som fortfarande inte har kommit. Har försökt att kontakta företaget utan att få en lösning på problemet. Vi motser full återbetalning snarast, så kan vi publicera ett nytt omdöme att företaget tar sitt ansvar. Annars avråder vi från att handla från detta företag.
Vårt ordernummer är 3470905
Ytterligare 10 dagar har nu gått utan att företaget kontaktat mig. Känns som något de bara skriver för att andra ska tro att det är säkert att handla.
Jag förväntar mig en snabb återkoppling nu för att inte behöva understryka i ytterligare ett omdöme att det här är ett företag (Produce shop) som jag avråder att handla ifrån.
Uppdatering:
Fick faktiskt tillbaka pengarna tillslut när inte min vara kunde levereras.

Min order 72313982 har inte levererats
Min order 72313982 har inte levererats
trots att den är betald

Svar från ProduceShop - Sverige - Official®
Snabbt svar eller polisanmälan, ni väljer.
Jag har inte fått någon bekräftelse på att jag beställt och när jag ska kolla efter beställningen så funkar servern helt plötsligt inte. Har mailat och väntar på svar snarast innan detta tas vidare till polisen.

Ingen bekräftelse
Någon som vet hur jag får kontakt med hemsidan? Jag har beställt ett bord men fortfarande inte fått någon order bekräftelse?

Träet är mycket dåligt
Träet är mycket dåligt. Det kom i dåligt skick och har några repor. Jag är väldigt upprörd

SKRÄP OCH BLUFF!!…
Vid beställning skulle det ta ett par dagar att få paketet, men tog 16 dagar. Dessutom trasigt när det väl kom och man kan ej nå dom, inget telnr !!
Hörde förstås inte av sig !!!

Svar från ProduceShop - Sverige - Official®
Ingen leverans och ingen återkoppling
För att komma vidare är man tvungen att klicka minst en stjärna. Det borde finnas möjlighet att klicka FEM ÖVERSTRUKNA stjärnor!
Den 10 aug beställde jag och betalade för ett redskapsförråd. Ingen leverans än (26 oktober) och ingen återkoppling sedan första förfrågan för typ 1,5 månad sedan. Blufföretag? Har inte förrådet kommit inom ett par veckor från nu kommer jag att starta en kampanj på sociala medier om företaget för att varna så många som möjligt från att beställa så mycket som en gummisnodd!

Svar från ProduceShop - Sverige - Official®
Skrivbordet kom fem dagar efter att vi…
Skrivbordet kom fem dagar efter att vi beställt det. De lämnade skrivbordet vid dörren och det var ganska lätt att montera.

Svar från ProduceShop - Sverige - Official®
Leverans i tid med en produkt som var…
Leverans i tid med en produkt som var hel och ren förpackad i en jättestor kartong.

Svar från ProduceShop - Sverige - Official®
Jag vill avbeställa min stol men…
Jag vill avbeställa min stol men omöjligt att få någon kontakt med er . Ingen Mail adress eller annan kontakt till er

Svar från ProduceShop - Sverige - Official®
Jag gav ett omdöme den 13 augusti och…
Jag gav ett omdöme den 13 augusti och fick svar ifrån företaget att dom skulle höra av sig . Men har inte hört något ifrån dom. Det är så fruktansvärt dåligt.

Svar från ProduceShop - Sverige - Official®
Leveransen tog bara två månader,men…
Leveransen tog bara två månader,men betalning gjordes samma dag som beställning. Jag är missnöjd, kommer förmodligen inte handla något mer

Ok kvalitet
Ok kvalitet, allt gick bra med leveransen och betalningen. Gillar verkligen solsängen och kan tänka mig köpa en till.

Svar från ProduceShop - Sverige - Official®
Var är mina varor?Hur lång leveranstid har…
Hur lång leveranstid har ni?????Beställde och betalade för 2 stolar för över 2 månader sedan! Inte fått vare sig varan eller fått någon återkoppling.
Ann-Charlotte
Svar på detta (automatsvar?) är att ni ska kontakta mig, och lösa situationen, vilket ni inte gjort!

Svar från ProduceShop - Sverige - Official®
Bra lättviktsparol som får plats i…
Bra lättviktsparol som får plats i väskan.
Minus att bärväskan till parasollet gick sönder efter 1 dag. Riktigt dålig kvalitet.
Färgen flagnar på rören efter 3 dagar.
Dom varken levererar varan eller betala…
Dom varken levererar varan eller betala tillbaka inte heller hör dom av sig , som sagts i en tidigare kommentar. Dåligt !

Beställde en skoskåp.
Beställde en skoskåp.
När vi öppnade och monterade så luktade hela sovrummet konstigt.
När vi tog bort skåpet då var lukten också borta.
Försökte kontakta dem men ingen svar tillbaka.
Paket som vi fick var inte skadat men skåpet var skadat när vi öppnade paketet.
Skulle ej rekommenderar köpa nåt från dem.
Sämsta

Svar från ProduceShop - Sverige - Official®
Tag lång tid från beställning till…
Tar lång tid från beställning till leverans , DSV som ni har som transportör levererade inte avtalad tid utan jag fick ringa till kundtjänst 2 gånger för att få beställningen levererad till mej veckan därefter , offrade en förstörd semesterdag helt i onödan , kommer inte att beställa fler gånger av eller rekommendera er åt någon annan så länge ni har detta urusla fraktbolag.