En arbetsvecka till har gått utan återkoppling. Detta är ofattbart, och efter man läst andra recensioner så börjar man tvivla på att de kommer återkoppla, får väl bli att ta det vidare så man får se... Se mer
ProduceShop - Sverige - Official®
Produceshop annullerade en beställning, som jag gjort och betalat, utan att förklara varför. Därefter har man förklarat att varan var restförd på lager. Trustly återbetalade köpeskillingen två dagar... Se mer
Fortfarande ingen kontakt från företaget trots upprepade negativa omdömen gällande ett garanti ärende av en uppresningsfåtölj som är.inköpt i april och i Augusti slutade den fungera. De har bett om k... Se mer
hade beställt produkten från produceshop..i en lördags ..har fått orderbekräfftelse måndag..var lite orolig ..men gick bra men med leverans från DSV som firman anlitar på..det var en skam..mannen kom... Se mer
- Trädgårdsmöbler
- Bar- och restaurangmöbler
- Butik med träningsutrustning
- Möbelaffär
- Butik med vardagsrumsmöbler
- Försäljare av kontorsmöbler
ProduceShop är en ung och dynamisk e-handel, specialiserad på tillverkning och försäljning av inomhus- och utomhusmöbler i hela Europa. Med en raffinerad och omisskännlig stil producerar och distribuerar de möbelkomponenter och trädgårdsprodukter, tillbehör, belysningsprodukter, pooler, leksaker för de små, artiklar för spa-anläggningar och mycket mer. Denna produktvariation tillsammans med fokus på kvalitet och design har gjort vår eshop till en branschledare med tusentals dagliga leveranser över hela Europa och över 1,7 miljoner nöjda kunder.
Andra tittade också på
Vi beställde ett bord 26/12 det har…
Vi beställde ett bord 26/12 det har ännu inte kommit står att det är skickat 5/1 nu är det 20/1 och vi har ännu inte mottagit det. Blir orolig att det inte kommer fram och vi har betalat. Mvh Jessica Sahlén Boss

Har ej fått mina varor
Har ej fått mina varor. Fast dom skulle varit här för två veckor sedan. Dom började skriva att det skulle levereras under dagen för en vecka sedan . Men än har jag inte fått några varor , eller någon förklaring varför inget händer . Verkar vara en bluffirma.

Svar från ProduceShop - Sverige - Official®
har redan skrivit att detta bolaget är…
har redan skrivit att detta bolaget är dålig. Jag vill bara säga att de även svarar med skitsnack ”ring vår kundservice och vi löser problemet” när man ringer så löser de inte problemet och är till och med otrevliga.

Svar från ProduceShop - Sverige - Official®
Som vanligt lögn i svaren
Företaget har som tidigare lovat åtgärda den uteblivna leveransen, men efter mer än tre månader har stolen inte levererats. Lovar och lovar och lovar......
Börjar bli åtminstone lite genant.
Sluta svara om ni ändå inte lovar vad ni skriver. Skapar förhoppningar som ändå inte infrias.
Best nr.723123239

KONTAKTA MIG !!!
KONTAKTA MIG !!!
Har just lagt en order med Swish och har INTE fått någon orderbekräftelse per mail eller annat. Den mailadress jag angav i formuläret vid beställningen känner ert Kundservice/Kundsupport inte igen. Som om jag aldrig funnits. Ni har flera tusen kronor av mina pengar och jag KRÄVER kontakt med er NU !!!
Order ID enligt Swish:
0c1fcb8ed2c914506daca0d6

Svar från ProduceShop - Sverige - Official®
Otrevliga och dålig kundservice!
Köpe en soffa och datorbord och dom levererade varor utan skruvar till soffans fötter. Efter att frågat efter skruvarna fick jag vänta i 3 dagar innan dom kontaktade mig och ville då ha bildbevis. Jag hade inte tid att vänta så jag köpte skruvarna själv. Körde 15 km enkel resa och köpte skruvarna och dom vill bara ersätta mig 200 för detta och började bli otrevliga efter att jag ifrågasatte deras ersättning. Köp aldrig ifrån detta oseriösa företag!

Svar från ProduceShop - Sverige - Official®
Verkar som jag blivit blåst på nästan…
Verkar som jag blivit blåst på nästan tre tusen kronor.
Synd om min huvudman som varken får varor er pengar tillbaka.
Hur kan PayPal vilja ha med ett så oseriös företag.
Står att min order är skickad men inga spårnr el leverans besked. Ingen mail så man kan kontakta dem.
Ingen återkoppling ännu 16/12...
ORDER DETALJER
Order: 723151559 Skapad 2023-12-09 18:50:55

Svar från ProduceShop - Sverige - Official®
Tänker inte beställa mer från detta…
Tänker inte beställa mer från detta företag.
Har försökt att få ett svar från dom om det går att annullera ordern och få pengarna tillbaka då jag beställde i tid innan Jul,men inget respons på mailadressen.
Paketet har gåt till fraktbolaget och sedan tillbaka.
Order 723146027

Svar från ProduceShop - Sverige - Official®
Ett under att detta bolag finns kvar
Köpte en massagestol av detta bluff företag. Gör inte samma misstag som jag gjorde.
Fel på beskrivningen och när jag kontaktar dem för att rätta till det får jag som svar "det är rätt vara" och om jag ska reklamera det så ska JAG stå för retur till Italien.....
Som 99% av alla som fått svar från denna "Thor" så kan dem säkert hålla med om att kundservicen är URUSEL. Första och sista gången jag använde mig av denna butik.
Uppdatering.
Ärendet har hanterats av ARN och beslutat till min favör.
Tror ni dom svarar mer på mina mail efter det?
Nix.
Hoppas detta företaget inte finns mer inom kort. Så fler slipper känna sig lurade.

Svar från ProduceShop - Sverige - Official®
Det är länge sedan jag gjorde min order…
Det är länge sedan jag gjorde min order nu. Ingenting har hänt hittills. Min son fyller år den 14e december och nu är det rätt kört att han får sitt gamingbord i tid. Väldigt dålig service. Inga uppdateringar och inga besked om när leveransen kommer. Hoppas ni får fart nu. Detta är under all kritik. Info om processen är allt som behövs för att en kund ska känna sig trygg med att inte bli blåst.
Ensamstående mamma som jag är så är det inte direkt så att detta var ett litet inköp för mig.

Svar från ProduceShop - Sverige - Official®
det fanns inga siffror på bitarna så…
det fanns inga siffror på bitarna så det var väldigt svårt att sätta ihop den för det andra var den skadad och mycket dammfull. jag var mycket besviken

Utdragbart matbord
Jag beställde ett bord, som levererades för en vecka sedan på tisdag. Tyvärr kom det trasigt, ett hörn var helt förstört. Eftersom förpackningen inte var skadad måste det ha hänt antingen i produktionen eller under packningen. Det är ändå fräckt att skicka iväg något sådant. Jag kontaktade kundtjänst samma kväll, men tyvärr har jag fortfarande inte fått något svar.
7/1-24
Efter mer än fem veckor och 17 e-postmeddelanden försöker de fortfarande övertala mig att behålla det trasiga bordet. Lagen säger tydligt att jag har rätt till ett nytt bord eftersom jag redan har fått det trasigt. Ett välmenande råd - beställ ingenting från Produce Shop!

Svar från ProduceShop - Sverige - Official®
Inga bekräftelsemail eller möjlighet att se ordrar
Likt många andra så har jag inte fått något bekräftelsemail, och deras hemsida förnekar att det finns några beställningar gjorda under mailen jag använde.
Ingen möjlighet att kontakta företaget, och då det inte känns seriöst så kommer jag inom en vecka göra ett återkrav på pengarna om jag inte får mer information

INGEN orderbekräftelse! inga svar
INGEN orderbekräftelse! och omöjligt att få någon kontakt med kundservice! Finns ingen mail, inget telefonummer, och nu när dom svarar med en kommentar under min review så sker inget ändå.

Svar från ProduceShop - Sverige - Official®
Inte fått någon orderbekräftelse!!
Jag har gjort en beställning. Men inte fått någon bekräftelse mail eller. Det jag fått via mail är ”klicka här för att slutföra din order”. MEN jag har gjort en order för den ligger inlagd på klarna + när jag går in på orderhistorik så står det att jag har gjort en order där det dessutom står ordernummer. När jag försöker få kontakt med kundservice kommer det upp två alternativ. Antingen om man gjort en order eller om man inte gjort. Jag klickar på den där jag gjort order o ska skriva i min mail för att komma vidare, men då står det ”There are no orders created by this email”
Jag har gjort en beställning och vill ha ett bekräftelsemejl! Då jag dessutom betalt extra för att kunna spåra min beställning. Jag har sett via tidigare recentiorer här att d verkar va så här man får kontakt med er. Så jag ber er att lösa problemet!
Ordernummer: 723142397

Svar från ProduceShop - Sverige - Official®
Fick äntligen mitt sminkbord men de va…
Fick äntligen mitt sminkbord men de va skador på möbeln.
De va sprickor , bitar va borta o passformen på lådorna va dåliga .
Så besviken 😔
Ordernummer 723134101

Leverera KOMPLETTA DETALJER!!!!
Leverera KOMPLETTA DETALJER!!!!
Vi har fortfarande inte fått detaljerna som saknades på duschstolen ja beställt!

Svar från ProduceShop - Sverige - Official®
Mycket dåligt kvalitetet plus när det…
Mycket dåligt kvalitetet plus när det kom det var skadat och packning var damaged och katalog som man använder för att bygga för skadat och också inte klar som andra butiker jag har handlat från innan..så jag rekomederar inte dem för någon ..inte nöjed med dem