Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Zeer teleurgesteld in de prijzen bij Pro-Duo. Vandaag betaalde ik €142,74 voor mijn aankoop. Achteraf heb ik exact dezelfde Osmo-producten online vergeleken en vooral bij de stylingproducten zijn d... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Avec ma fille qui a son cap coiffure nous sommes allés hier acheter de quoi faire des mèches (poudre bleu et oxydant),en rentrant ma fille fait la préparation et la le bol chauffe, fumé et la préparat... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Online bestelling … 1 ste keer niet geleverd en de tweede keer geleverd bij PostNL punt omdat de chauffeur geen zin had . Meermaals klantendienst gecontacteerd voor ontbrekende spullen maar al 1 maan... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vandaag ( 10 /08 ) langsgeweest bij Pro-duo Wondelgem om raad te vragen bij Nadine om van mn gouden gloed vanaf te komen . Telkens als ik mn haar ontkleur en daarna een blonde kleuring erop zet bl... Se mer

2,2

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen inbjudningshistorik registrerad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

2,2

Alla omdömen

23 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Super vriendelijk

Super vriendelijk, de verkoopster heeft me goed geholpen in de winkel in Waregem . Dikke pluim

19 september 2024

Goed kleuradvies

Ik zelf ben naar de winkel gegaan in Waregem waar ik vriendelijk door Kim VandenHeede werkt ontvangen. Kim gaf me ook het juiste kleuradvies voor mijn haar. Een topper in haar vak. Zeker een aanrader. Met de juiste verhoudingen is het kleur uitstekend op mijn haar. Dank je wel

19 september 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Slechtste winkel ervaring ooit!

Slechtste winkel ervaring ooit!
Vraag je raad en krijg je amper een antwoord.
Help dan de mensen als ze vragen voor een goede vochtinbrengende schampoo,conditioner en masker!!
Voelt daar alsof ik niet gewest was.

1 mars 2024
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

verschrikkelijk met de levering

verschrikkelijk met de levering
staat erop voor 12u s’middags besteld volgende dag in huis.. heb je het pas 3-4 dagen later. De levertijden kloppen niets, verder met de producten alles in orde maar aan de levering mogen ze wat aandoen is al de 3de x!

24 juli 2023

Ontkleuring en toner

Onlangs bij pro duo in Wilrijk langst geweest ze hebben mij er echt goed geholpen daar ik zelf geen kapster ben heb een goed product aangeboden gekregen ben supper blij dank aan de winkel verantwoordelijke

30 juni 2023
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

De winkel in Antwerpen is een aanrader.

Al een paar keer online een bestelling geplaatst en helaas duurt de levering veel langer dan vooraf wordt gezegd. Daarom dat ik dan ook liever naar de fysieke winkel in Antwerpen ga, wat ook maar vijf minuten fietsen is trouwens. Personeel is er altijd erg behulpzaam en vriendelijk. Echt een fijne winkel om te komen.

8 juli 2023
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ik naar Hilversum om een goed advies in…

Ik naar Hilversum om een goed advies in te winnen voor de juiste kleuring voor mn haar, was de verkoopster bezig (wat opzich niet erg is) ze ziet ons en gaat gewoon weer verder na 5 min wachten toch maar gevraagd of ze ons kon helpen, ze reagerden erg snauwerig en was niet klantvriendelijk toch haar advies opgevolgd... Resultaat is niet wat ik wilde ga daar nooooit meer naar toe.
En dit is niet de eerste keer dat ik een bezoekje heb gebracht en bij de eerste keer ging het al niet soepel en nu weer!!!!

24 april 2023

Tevredenheid

Hey
Bij deze wil ik graag een review schrijven zeker over de mensen van ninove , super leuke mensen die daar werken , altijd behulpzaam super vriendelijk , bij het binnen komen van de winkel altijd blij gezichten niets is daar te veel als je wil inlichtingen hebben doen ze dit met veel plezier.
Ga er super graag heen want ben altijd tevreden .
Mvg een tevreden klant , patricia

7 december 2022

Top klantenservice!

Ik bestelde 'crazy color back to base remover' en zag pas bij ontvangst dat er blijkbaar een developer bij moest, dit stond niet vermeld op de site. Ik heb de klantenservice gebeld. Ik kreeg een hele vriendelijke mevrouw aan de lijn, goed advies, en de developer gratis en zonder verzendkosten opgestuurd! Super service.

20 november 2021
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Pro-Duo Alkmaar is een fijne winkel

Alhoewel de link doet denken dat er vanuit België geleverd, is het handig om te weten dat ze ook gewoon winkels in Nederland hebben.

Zo ben ik bij de Pro-Duo geweest in Alkmaar en was erg tevreden over de service, het assortiment en de prijzen.

Vooraf aan mijn bezoek even de winkel bellen om te vragen of het product dat ik wilde kopen op voorraad was, geen probleem en ik werd zeer vriendelijk te woord gestaan.

Ik ben een particulier en vind het fijn dat ik in deze winkel hoogwaardige producten van professionele merken en kwaliteit kan vinden voor schappelijke prijzen.
Ik hoop gauw weer te langs te kunnen komen om dan ook even tussen de aanbiedingen te struinen.

Mocht je een winkel voor professionele haarproducten zoeken waar je gewoon binnen kan lopen en vriendelijk geholpen wordt, raad ik deze winkel zeker aan.

3 november 2021
Omdöme utan inbjudan

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.