En läkare på akuten skickade mig vidare till Sjukhuset att bli inlagd. Efter 5 dagar en kvinnligt läkare på Geriatrik är läran om åldrandets sjukdomar: Det handlar om att förebygga, diagnostise... Se mer

Jag har just läst några negativa omdömen om Privatläkarna på Knutpunkten. Jag har varit patient där sedan 2005, bor på annan ort men vill absolut inte byta vårdcentral. Vänligt och professionell... Se mer

2,0

Dålig

TrustScore 2 av 5

Jag är sjukt besviken och arg på vc

Jag är sjukt besviken och arg på vc, min läkare gömmer sig bakom sjuksköterska när jag behöver råd och hjälp ang mina sjukdomar. Jag har kronisk pancreatit men fick utskrivet ozempic som gjorde att jag blev akut sjuk och blev opererad.
Och min bukspottkörtel var inflammerad p.ga att stenar i gallblåsan vilket gjorde att jag fick gallblåsan bort opererad. Min läkare sa vid mitt andra besök att hon skulle läsa in sig på min journal, hade hon gjort det så hade hon vetat att man ALDRIG ska skriva ut detta läkemedel till personer med min åkomma. Jag var inlagd 17 dgr fast en op för borttagande av gallblåsan så kunde man skrivas ut efter ett dygn men detta blev alltså 17 dgr... När jag skulle ta prover på min vc så kommer min läkare in och säger att " det här var ju olyckligt men vi är ju bara människor " Hur kan en läkare säga detta när det handlar om mitt liv?? Nu har jag bytt vc och hoppas att blir bättre omhändertagen. Aldrig mer privat läkarna igen.

31 oktober 2025

Lista er inte på denna vårdcentral

Sjuksköterskan som chattade med mig läste inte ens allt jag skrev och besvarade på frågorna utan han avslutade chatten och skickade över ärendet till en kurator som jag inte ens har med mina behov eller det jag sökte vård för att göra. Lista er inte på denna vårdcentral den är rent av värdelös

14 november 2025

Klagomål på bemötande

Jag hade väntat i sex månader på en tid hos er hudläkare Mariam Arian. Tyvärr blev jag väldigt besviken på bemötandet. Läkaren lät mig inte berätta om mina problem utan pratade mest själv, stod långt bort och var otrevlig. Den läkare som skickade remissen hade konstaterat att jag har envisa finnar under huden som behöver behandling, men jag fick ingen hjälp och inget råd om hudvårdsrutin. När jag frågade blev jag avvisad och fick höra att det inte var hennes ansvar. Jag kände mig väldigt illa bemött och började gråta.

Jag skriver detta för att ni ska veta hur dåligt det kändes och hoppas att ni tar detta på allvar.

8 september 2025

Dåligt bemötande.

Idag har jag varit hos en hudläkare på Privatläkarna i Helsingborg. Hade förändring på ryggen, som sitter under behå. Det gör att det irriterar och kliar mycket. Jag möter läkare M. Arian som inte Hälsar på sin patient.Hon undersökte mig snabbt och sa att det är en vårta, ofarlig. Frågade om hon kan frysa den, det gick inte, jag har varit par gånger hos andra läkare på Privatläkarna och det var aldrig problem att frysa. Hon sa om jag vill så bokar hon operation med laser 1800 Skr. Frågade om hon scannar (tittar) efter fler ovanliga förändringar på min kropp, det gick inte. Själva besöket varar ca 5 min, och kostade 200 Skr. Hon säger att det är regeringen och politikerna som bestämde detta. Hennes bemötande var inte proffsigt. Hon gjorde jobbet utan att vissa empati. Det var ingen trevlig upplevelse. Saknar Dr. Gina och Dr. Osman.
PS. Har läst att små förändringar tex. vårtan kan läkare på hudkliniken eller vårdcentralen frysa.

5 september 2025

En läkare på lasarettet , avdelning GAVs skickade ut …

Geriatrik är läran om åldrandets sjukdomar:
Det handlar om att förebygga, diagnostisera, behandla, vårda och rehabilitera åldersrelaterade sjukdoma

Trots att mina flera och olika hälsoproblem bestämde sig den kvinna, läkare skicka mig ut.
Jag mår jätte dåligt, sånna läkare skulle granskas och stoppas.

20 juli 2025

Lista er absolut inte på denna vårdcentral! Saknas kompetens och hänvisar. Elln

Från allra första början var det problem med Privatläkarna. Jag sökte vård för min 4 månader gamla dotter som hade feber men var inte allvarligt sjuk. Barnakuten hänvisade till vårdcentralen. Sjuksköterska på vårdcentralen sa att jag skulle ringa för att boka en akuttid dagen därpå, 1 minut senare säger hennes kollega i chatten att doktorn sagt att vi måste till barnakuten? Som ju hänvisar till vårdcentralen!

Till sist får vi en akuttid och träffar en läkare som gör bedömningen att blodprover behöver tas. På grund av att undersköterskan upplever sig oerfaren att ta prover på en bebis hänvisas vi till provtagningen på sjukhuset som i sin tur vill att vårdcentralen skickar en konsultremiss. Detta vägrar de att göra för att en ANNAN doktor på vårdcentralen som inte ens träffat min dotter inte tycker det behövs. Så inga prover tas för att komma vidare i utredningen av hennes feber. Det är alltså en 4 månaders bebis som hamnar i kläm mitt i alla hänvisningar och nekanden. Kommer att ta detta vidare med Patientnämnden och lista om henne. Lista er INTE hos Privatläkarna.

17 juli 2025

Jag har alltid blivit trevligt bemött.

Jag har alltid blivit trevligt bemött av receptionen,sköterskorna är underbara! Fått den läkarhjälp jag behövt. Vill även ge en eloge till Dr Mariam som hjälpte mig med ett hudproblem, så trevligt bemötande även där!
Tack för att ni finns.

15 maj 2025

Jag är djupt besviken på Privatläkarna

Jag är djupt besviken på Privatläkarna. Trevlig receptionist, trevlig lab.personal. Kom till annan underbar, hjälpsam , kunnig, engagerad dr Bader Cherkaoui som tyvärr slutat vid något tillfälle. Man kommer inte till listad eller annan läkare när man behöver . Man bollas mellan sjuksköterskorna och fastnar där. Tiden går med misstanke om hjärtsvikt. Blir inte ens undersökt utan ska ställa mig i kö för att få tid till provtagning. Ringer och undrar om min läkares bedömning. Får höra att dr har en månad på sig att svara på provsvar. Jag byter VC på direkten. Denna VC är nonchalant, ej hjälpsam, finns inga ord längre...

23 maj 2025

Hudläkaren M*r*am är nonchalant och…

Hudläkaren M*r*am är nonchalant och direkt obrydd. Jag är är nyligen diagnostiserad med en kronisk hudsjukdom och ska träffa läkaren för att få svar på frågor och prata om behandling. Hon kom in och berättade för mig att ”hon träffar folk som har det värre & haft detta i tio år”? Tror hon var inne i rummet i 4 minuter. Det är även känt att detta är en sjukdom som blir värre med tiden och det är viktigt att man behandlar den så fort man upptäcker. Helt ärligt talat har hon ingen sympati eller respekt för andra människor. Rekommenderar att välja en annan läkare.

20 mars 2025

Jag sätter 5 stjärnor på alla som…

Jag sätter 5 stjärnor på alla som bemannar vårdcentralen men jag sätter en stjärna på en sjuksköterska Bettina när det digitalt vård. Varje gång hon ska hantera mitt ärende så svarar hon inte i flera timmar.
När en annan sjuksköterska hanterar mitt ärende får jag digitalt svar max inom en timme och jag är mycket nöjd.
Jag är väldigt besviken på sjuksköterska Bettina och tack vore henne privatläkarna får dåligt omdöme eftersom hennes kompetens passar inte att bemanna kunder och representera privatläkarna i Helsingborg.
Byt ut henne som kan bättre sitt jobb och ger den service som patienter förväntar sig i rätt tid när det gäller digital vård!

11 mars 2025

Dåligt bemött och nonchalant läkare, rekommenderar EJ!

Är i chock hur en läkare kan behandla en så respektlöst och nochalant som hudläkaren gjorde idag när min dotter på 9 år hade fått en tid via remiss från barnkliniken. Vi träffade en läkare vid namn M*ri*a*m och läkaren kom ca 10 min sen, pratade snabbt och skulle titta på dottern som haft oförklarliga prickar i 6 månader som 4 andra läkare och en distriktsköterska ej kunnat fastställa vad de är. Hon tittar snabbt och säger ”nej jag vet inte, de är under remiss nu och kan inte ge någon diagnos när de ser ut såhär, hon kan smörja så man blir torr under hösten”. Jag ställde några fler frågor och sa att prickarna ser olika ut och ville visa bild. Hon titta snabbt på bilden och säger ja nog viruspriclar som försvinner efter ett par dagar, då har hon ställt sig vid dörren och håller handen på handtaget. Jag vill ställa fler frågor för jag har FRÅGOR, men hon var helt ointresserad att bemöta våra frågor. Jag blev förbannad och ställde mig upp, tog jackan och tog på dottern och sa nej men vi gör nu för du verkar inte intresserad av att svara på mina frågor. Då har hon fräckheten att säga ” jag har andra patienter jag behöver gå till” och jag blev så förbannad! Min dotter är din patient nu, jag vill ha svar på mina frågor. Vi har blivit skickade runt överallt. Men hon brydde sig inte. Tyckte jag hade en dålig ton. Ja det skiter jag i helt ärlig för detta var de värsta bemötande jag varit med om! Har hört fler som haft henne som haft riktigt dåligt bemötande! Hur kan man få arbeta som läkare och bete sig såhär!? Nej går ALDRIG dit igen!

6 mars 2025

Diskriminerad?

Ringde till Privatläkarna för att boka en tid för check av ett hudutslag.

Fick då till svar: - Ser att du bor i Portugal så du får inte komma hit. Vi har så långa köer och de prioriterar vi.

Bakgrund: Jag är bosatt i Portugal och Helsingborg. Skriven i Portugal eftersom jag bor där mesta tiden av året. Dock är jag pensionär och som sådan berättigad till akut- och planerad sjukvård både i Sverige och Portugal. Detta enligt EU direktiv kring den fria rörlighet inom unionen.
Har dessutom intyg från försäkringskassan (S1) som intygar detta.

Kan också tillägga att jag betalar skatt för min pension i Sverige. Vilket är värt att påpeka då Privatläkarnas intäkter och verksamhet betalas från offentliga medel (Region Skåne och kommunen) och är då att betrakta som en del av primärvården.

Med tanke på det låga betyg Privatläkarna har online, var kanske bemötandet jag fick inte helt oväntat.

21 februari 2025

Hemskt!!!! Bara tanken på att behöva lämna ett så…

Bara tanken på att behöva lämna ett så här dåligt omdöme gör mig ännu mer nedstämd. Mitt humör har varit dåligt hela dagen, ända sedan jag lämnade er mottagning imorse.

Jag fick träffa en läkare vid namn Mar*ia*som skulle vara specialist. För det första kom hon 10 minuter för sent, och under besöket upplevde jag henne som totalt ointresserad av att ge mig den hjälp jag behövde. Hon tog inte min situation på allvar, och istället för att ge mig konkreta råd och vägledning dödade hon mitt hopp genom att endast be mig göra några “estetiska grepp”.

Hon skrev ut något som skulle hjälpa mot akne, men förklarade inte alls hur jag skulle använda det, eftersom hon verkade så stressad. Hon avslutade besöket genom att snabbt sprita händerna, börja backa mot dörren och säga: “Du kan hämta ut ditt recept på apoteket, jag måste gå till nästa patient.” Sedan var hon borta.

Jag betalade 200 kr för ett besök som knappt varade i 5 minuter, och som gav mig mer frustration än hjälp. Jag känner mig totalt överkörd och oprofessionellt bemött. Det här tänker jag sprida vidare för att varna andra. Jag hoppas verkligen att ledningen tar detta på allvar när de ser alla de dåliga recensioner som så tydligt speglar hur dåligt det här stället fungerar.

21 januari 2025

Uselt och nonchalant

Efter några smärtfyllda dagar med besök hos fysioterapeut och akuten sökte jag på deras inrådan vård hos min vårdcentral. Efter två obesvarade och lönlösa chatförsök med ovidkommande frågor och ett samtal med en sköterska som konstaterar att dagen är fullbokad trots att jag ringt klockan 8 på morgonen som de förordar får jag bara rådet att ”försöka igen nästa dag”. Nu har jag listat om mig, undvik denna klinik.

13 januari 2025

Var bättre förr

Alltså har tyckt om Privatläkarna innan, men nu undrar jag om de tänker patientens välmående längre??? Har jätteproblem att sova haft i 50 år, blev hjälpt av Imovane, men nu plötsligt så ska jag inte bli beroende av dom och läste på 1177, att läkaren vill jag ska sluta med dom. Är 79 år och vill må bra, men utan sömn gör jag inte det. Hade alkohol kunnat hjälpa mig så hade jag kunnat dricka en halv flaska om kvällen och alla borde veta att det finns risk för beroende, men det är kanske mindre farligt än en liten piller ??? Känner mig nästan som kriminell när jag vill förnya receptet. Jag vill ju bara kunna sova mer än 2 timmar per natt, för mig är dom inte bara insomningshjälp, sover ibland fyra timmar i sträck.

27 november 2024

Det fungerar aldrig med privatläkarna…

Det fungerar aldrig med privatläkarna på knutpunkten.
Nu går det inte ens att boka en tid, för de tider de har i slutet av Januari släpps inte fören efter jul.
De får ju anställd tillräckligt många läkare, eller sluta ta in nya patienter.
Så förskräckligt misskött klinik.

25 november 2024

Aldrig igen

Aldrig igen! Jag kontaktade er pga. förvärrade stressyndrom, svårigheter att sova och panikångestattacker för att försöka få till en läkarbedömning för en eventuell deltidssjukskrivning som jag känner mig i stort behov av. Men tydligen räcker inte panikångestattacker, ingen till dålig sömn samt att jag är totalt färdig när jag kommer hem från jobbet för att få en läkartid. Fick enbart tillbaka ett goddag yxskaft svar med ungefär det är din arbetsgivares jobb att hjälpa dig. Som om det inte redan har provats!! Er inställning verkar vara låt oss vänta tills hon kraschar in i väggen istället för att hjälpa innan utmattningen är ett faktum!!Aldrig känt mig så förminskad och inte ”lyssnad på” via er digitala tjänst och den kurator som svarade där.

19 november 2024

Michael Cogan är den bästa läkaren jag…

Michael Cogan är den bästa läkaren jag har träffat 👌
Opererat min finger , hade ingen alls smärta efter bedövning
En pärla bland alla läkare branschen
Personalen var jätte snälla vänliga o trevliga
Stor tack från en supernöjd patient

21 augusti 2024

Inte tagen seriös och förminskad

Har dessvärre upplevt att mina besvär inte blivit tagna på allvar eller fått den hjälp jag behöver. Först och främst har jag haft flera besvär som jag var tvungen att söka hjälp för individuellt. Får träffa en AT-läkare och berätta om mina besvär, där personen t om gör en undersökning som hen inte egentligen borde göra då personen inte har beslutsfattande...dessutom ledde det inte till något alls. Det väldigt obekvämt då hen också märkbart kände sig obekväm att göra undersökningen. Order cringe passar väldigt bra här. Dessutom skickar läkaren mig till olika personer där jag får vänta en månad emellan varje besök, för att inte bli tagen på allvar och inte utredd.

Mina nagelproblem får jag höra av en arbetsterapeut ska målas över och mina kronisk ryggvärk ska jag jogga och träna bort. Jag är en aktiv och hälsosam person, som tänker på min hälsa och är i bra form. Hudläkaren på Privatläkarna var inte direkt bemötande. Tittade knappt på mina naglar. Tittade väldigt snabbt med sitt verktyg med lampa på naglarna och i hårfästet och princip säger "jag kan inte ge någon diagnos med några gropar i naglarna". Att minimera mina problem med att säga "några gropar", när nästan alla mina naglar har små gropar, ränder och missfärgningar, kändes rätt surt. Dessutom var jag inte ute efter en diagnos, jag ville bli utredd och få veta vad detta beror på! Förutom det fick jag ingen bra undersökning av denna läkare, som borde kollat på min kropp och verkligen undersökt om jag hade några synliga märken. Istället frågar hon mig om jag har några hudförändringar, hur ska jag veta det? Om det är i håret, örat eller på ställen jag inte kan se, hur ska jag vet det då?

Jag ville få hjälp med en utredning men fick ingen vidare hjälp av AT-läkaren. Jag berättar om min sjukdomshistoria, min familjs sjukdomshistoria och ändå säger den här läkaren att den inte har tillräckligt för att skicka mig vidare till specialist. Jag önskade få en undersökning om ev psoriasisartrit då jag har många av besvären och mina nagelförändringar var det som fick mig att vilja göra en utredning. Läkaren sa också att alla blodprov såg bra ut, men efter att ha gjort min egen utredning såg jag att endast 2 av 5 nödvändiga blodprov för ledvärkstest gjordes. Jag har nu bytat vårdcentral och ska göra de blodprov och tester som krävs för att göra en utredning om psoriasisartrit. Ringde Hudmottagningen i Eslöv för att fråga dem om man kan veta om det rör sig om nagelpsoriasis eller inte baserat på bara nagelsymtom, hon sa "Ja självklart", så nu ska jag dit och få hjälp istället. Märkligt då att hudläkaren hos Privatläkarna sa som hon gjorde, tog inte ens ett prov för nagelsvamp. Under all kritik!

5 juni 2024

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis