Goede ervaring gehad! Ik had per ongeluk het verkeerde formaat poster besteld en direct na het bestellen gemaild of ze dit konden aanpassen. Ze hadden de mail te laat gezien en het verkeerde formaat w... Se mer
Det här tycker kunderna
Mijn bestelde poster kwam eerst aan met een frame dat beschadigd was door roekeloos gedrag van de DHL werknemer. Toen ik dit had gemeld bij printmijnstad en foto's had laten zien, kwam een werknemer v... Se mer
Mooie kaarten en goede service! Had per ongeluk een maat te groot besteld. ‘s Avonds laat gemaild om dit aan te passen en had toch nog dezelfde avond een reactie dat het aangepast zou worden en h... Se mer
Goede site, overzichtelijk en makkelijk te gebruiken. Besteld en binnen 2 a 3 dagen geleverd. De inhoud in het pakket was zorgvuldig verpakt om beschadigingen te voorkomen. In eerste instantie was de... Se mer
Företagsinformation
Informationen kommer från olika externa källor
Haal jouw favoriete stad in huis met een unieke designkaart van Printmijnstad
Kontaktuppgifter
Nederländerna
- help@printmijnstad.nl
- printmijnstad.nl
Ber kunder att lämna omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Hele fijne service
Hele fijne service, mijn poster was net te kort voor de lijst en er werd meteen een nieuwe gestuurd, top!

Svar från Printmijnstad
Leuk om van ook een heel klein dorpje…
Leuk om van ook een heel klein dorpje een print te kunnen bestellen

Svar från Printmijnstad
Snelle service. Website is duidelijk, het was goed te zien hoe afdruk er uit komt te zien. Afdruk was net zo mooi als op voorbeeld.

Poster woonplaats
Poster van onze woonplaats besteld zonder lijst. Veel keuze in kleur en maten. Bezorging ging vlot.
Let op het is niet goedkoop om zo maar even te kopen!
Resultaat verder prachtig.
Lijst niet naar verwachting
Bestelling en levering van product verliep goed. Enige wat jammer en vervelend is dat er nu een andere type lijst/omlijsting wordt gebruikt dan eerder. Wij hebben nu 4 dezelfde type platen met lijst besteld waarbij de 4e nu afwijkt. Daarbij is de kwaliteit van de lijst ook minder, de 'verflaag' is erg kwetsbaar waardoor er op de achterkant al krasjes zaten bij aflevering, ondanks de zeer beschermende verzendingsmethode

Svar från Printmijnstad
Printmijnstad heeft geweldige service…
Printmijnstad heeft geweldige service geleverd. De bestelling wordt goed beschermd ingepakt geleverd en mocht er toch schade zijn, zoals bij mij, dan ontvang je z.s.m. een nieuwe.
Snelle levering, goede kwaliteit
Snelle levering, goede scherpe kwaliteit van de print en een prima bijpassende lijst
Goeie snelle services met een goed…
Goeie snelle services met een goed product tot nu toe

Svar från Printmijnstad
Hoesje was makkelijk naar eigen smaak…
Hoesje was makkelijk naar eigen smaak te maken en levering was zelfs de volgende dag al

Svar från Printmijnstad
Snelle reactie terug gehad via de mail…
Snelle reactie terug gehad via de mail wanneer ik gestuurd had dat ik de verkeerde postcode erbij had gezet!
Verder goed verpakt en snel binnen geleverd gekregen.

Svar från Printmijnstad
Is een keurig netjes en goed bedrijf
Is een keurig netjes en goed bedrijf. Werd goed op de hoogte gesteld via de mail over mijn bestelling en het hoesje werd netjes geleverd en goed verpakt zodat het niet kon beschadigen .
Ben er super blij mee !!

Svar från Printmijnstad
Snelle bezorging en goede service
Snelle bezorging en goede service. Zelfs na dat de eerste bezorging schade had geen probleem voor een tweede levering.

Alles conform bestelling
Het glas in de kader was gebroken
Het glas in de kader was gebroken. Gelieve de goederen voor transport beter in te pakken aub. De print was zeer goed en uitgevoerd zoals gevraagd.

Svar från Printmijnstad
Foto goed afgedrukt, jammer dat de randen gekreukt waren
Foto op zich was goed afgedrukt.
Foto was opgerold en er was folie er rond. Jammer genoeg is met de folie er rond en deze dan in de uit einde te steken de randen van de foto wat gekreukt. Hierdoor zichtbaar als deze in een kader steekt.

Het ruikt naar azijn
Het is een heel mooi telefoon hoesje maar door de UV inkten ruikt het hoesje na 4 weken nog steeds naar azijn niet prettig.
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.