Prijsvechter

Oplichters. Zware oplichters. Bewegende baby Yoda pop besteld van 2.5 cm. 1 kopen, 2 krijgen. Nadat de levering twee keer werd uitgesteld, vandaag één plastic baby Yoda popje gekregen uit China van 8... Se mer

Oplichter. Zoveel mogelijk aangifte doen! Tubeclock blijkt DIY digital clock. O.a. op Aliexpress en banggood te koop voor +/- $5 De Online Prijsvechter BV , is volgens het Handelsregister... Se mer

Ook wij zijn opgelicht. Ook in december een bestelling 1+1 gratis voor €35,- gedaan.. Helaas ook nooit wat gekregen na een paar keer gemaild te hebben.

Accukettingzaag Stihl besteld. 1+1 gratis. “Vandaag besteld, morgen geleverd”. Een maand later een snoeischaartje ontvangen met Oosterse tekens erop. Zal me maar 1 keer overkomen. Heb me laten vangen... Se mer

Alla omdömen

0 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Oplichting

10-12-2020 kerstboom besteld 1 + 1 gratis. Gisteren werd hij bezorgd. 20 cm hoog en 2 ipv 3 steuntjes daarvoor. Pure oplichting

Oplichting en misleiding

Jammer dat je een ster moet geven. Dit bedrijf is zo nep als wat. Oplichting en misleiding. Jammer dat we er in getrapt zijn. De betaling via Mollie maakte dat ik er wel vertrouwen in had. In het vervolg ga ik ieder bedrijf eerst checken.

Stilh woodcutter besteld

Stilh woodcutter besteld. 1+1 gratis. Vandaag besteld morgen in huis. Nou 17-12-20 besteld en vandaag 7-1-21 een snoeischaar ontvangen. Heel iets anders dan een woodcutter op een accu.
Oplichterij dus. Jammer weer.

Wij bestelden een Car toy

Wij bestelden een Car toy, 1 en 1 gratis. Groot was onze verbazing dat wij deze week 2x2 wieltjes hebben ontvangen.
Zij beweren dat het dit artikel was dat wij hadden besteld.
Ik heb hen de link van ons artikel gemaild. Jammer dat hun site offline is.
Nu kan je hetzelfde artikel bestellen via
een andere site. Deze is via mij te bekomen.
Ik vermoed dat dit dezelfde personen zijn.
Heb hen op de hoogte gesteld dat ik mijn ontvangen artikel retour stuur en verwacht dat wij onze euro's terug krijgen. Test Aankoop werd hiervan op de hoogte gesteld

Oplichters

Mijn moeder had hier de kerstboom 1+1 gratis besteld, uiteindelijk 1 kleine Prul uit China ontvangen van 10cm, keihard opgelicht. Nu is hun site uit de lucht.
En zijn ze uiteraard niet bereikbaar.
Voortaan mensen lees eerst reviews en is iets te mooi om waar te zijn dan is het dat waarschijnlijk ook.

Oplichter.

Oplichter.

Zoveel mogelijk aangifte doen!

De Online Prijsvechter BV , is volgens het Handelsregister gevestigd aan de;

Rossinilaan 263, 2551 MT, s, Gravenhage

Staan meerdere 'bedrijven' ingeschreven op dit adres. Zie website KVK; zoeken op adres.

Woodcutter 1+1

Hier ook woodcutter besteld, nog steeds niks ontvangen.. site en track en trace uit de lucht.. vanacht wel antwoord gehad op mn mail.. bestelling wordt gewoon geleverd moest nog ff geduld hebben..

Dit is inderdaad oplichterij

Dit is inderdaad oplichterij. Ik kreeg een ander product dan wat ik besteld had maar zij beweren dat ik mij heb vergist. Er stond 1 + 1 gratis (bij de bevestigingsmail zelfs 1 + 2 gratis!) maar hun antwoord is dat ik daarvoor een kortingscode had moeten invullen en dat heb ik niet gedaan.

Prijsvechter.nl

Prijsvechter.nl
Zuivere oplichting. Op 9 december ingegaan op de kerstboompromo. 1 + 1 gratis levering volgende dag. Dan plots tussen 18 en 24 december. Zogezegd niet meer in stock en moest uit China komen. Uiteindelijk prul van een kerstboompje gekregen. Bij navraag had ik zogezegd op het verkeerde knopje gedrukt bij de bestelling. 35€ kwijt voor een prul met een waarde van hooguit 2€. Belachelijke standaardantwoorden op mijn mails. Indien ik mijn geld terug wilde moest ik het prul terug naar China sturen. Ik had besteld bij prijsvechter.nl en niet bij whatever China.nl. Verder geen respons meer, geld weg!!! Nancy, België

Zeer slecht internetbedrijf

Zeer slecht internetbedrijf. Bestelling is niet uitgeleverd. Website is uit de lucht. Voor het eerst in mijn leven ben ik opgelicht. Geld weg vette pech. Gewoon nooit bij china sites bestellen.
Prijsvechter shop heeft website uit de lucht gehaald. En ik heb niet eens een mailadres waarnaar ik kan berichten.

Ook de dupe.

Ook de dupe.
Wilde een BabyYoda voor de verjaardag van mijn vriendin kopen, leuk +1 ! Was het maar waar. Had kunnen weten dat het niet mogelijk zou zijn voor deze prijs, maar heb het toch gewaagd. Nog steeds niks ontvangen en de e-mails worden niet meer beantwoord. Aangifte gedaan op een aantal websites in de hoop dat wij allemaal hier geholpen mee kunnen worden.

DIKKE VUILE OPLICHTERS

DIKKE VUILE OPLICHTERS, ook baby Yoda besteld, al 3 mails gestuurd was besteld op 5/12/2020 nog steeds niets gekregen, dankzij enkele onder jullie heb ik de gegevens en gaan ook wij klacht neerleggen bij de politie in België ook gaan wij Test Aankoop aanspreken daar zij een juridische dienst hebben en wij als lid van hen hiervan gebruik kunnen maken. Maar of dit iets gaat opbrengen???? Gewoon geript zoals blijkbaar velen onder jullie.