Prijsvechter

Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Oplichters. Zware oplichters. Bewegende baby Yoda pop besteld van 2.5 cm. 1 kopen, 2 krijgen. Nadat de levering twee keer werd uitgesteld, vandaag één plastic baby Yoda popje gekregen uit China van 8... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Oplichter. Zoveel mogelijk aangifte doen! Tubeclock blijkt DIY digital clock. O.a. op Aliexpress en banggood te koop voor +/- $5 De Online Prijsvechter BV , is volgens het Handelsregister... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ook wij zijn opgelicht. Ook in december een bestelling 1+1 gratis voor €35,- gedaan.. Helaas ook nooit wat gekregen na een paar keer gemaild te hebben.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Accukettingzaag Stihl besteld. 1+1 gratis. “Vandaag besteld, morgen geleverd”. Een maand later een snoeischaartje ontvangen met Oosterse tekens erop. Zal me maar 1 keer overkomen. Heb me laten vangen... Se mer

Företagsinformation

Kontaktuppgifter

Alla omdömen

0 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Oplichters!!!!!

Baby Yoda en kerstboom besteld.1+1 gratis eindelijk na meer dan een maand kreeg ik de bestelling en binnen.1 baby Yoda van 8 cm en 1 kerstboom van 15 cm.prijs totaal € 65.voortaan kijk ik eerst op de reviews als ik iets op internet bestel.ze kunnen niet aangepakt worden want ze zijn niet traceerbaar...het is gewoon een criminele bende en de mensen in China kunnen er ook niks aan doen,die zijn ook slachtoffer van misbruik van hun naam...we zijn er allemaal ingetrapt!!!

11 januari 2021

Fake adres

Dat adres van de oplichters van prijsvechter klopt ook niet want als je via Google Maps op zoek gaat naar de rossinilaan 263 in denhaag dan stuit je op een leegstaande woning . Ze zouden gek zijn ook om hun werkelijke adres prijs te geven want dan schijten ze in hun broek van angst voor de gevolgen .

11 januari 2021
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ook ik had de kerstbomen besteld

Ook ik had de kerstbomen besteld.
Nog steeds niks ontvangen.
Al verschillende keren gemaild en ook ik krijg de standaard antwoorden.
Nu ik lees wat anderen krijgen boeit het me niet meer als het niet meer komt, maar ik zou wel graag mijn geld terug willen.
Aangezien de site uit de lucht is zal dat wel niet...

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

NOG STEEDS GEEN KERSTBOOM...MISCHIEN…

NOG STEEDS GEEN KERSTBOOM...MISCHIEN KUNEN WE ALLEN LANGSGAAN AAN DE ROSSINILAAN 263 IN DEN HAAG OM ZE OP TE HALEN ..?
KUNNEN WE GELIJK PETER DENITTO OFTWEL ERIK VRAGEN OF WE ER OP KUNNEN WACHTEN...?
WOON ER TOCH VLAKBIJ..

8 dec

8 dec. Kerstboom besteld met afstandsbediening. 2 voor de prijs van 1. 8 jan krijg ik een boompje van 10 cm. Waarde 1 euro. Ik betaalde 35 euro. Prijsvechter.shop zware oplichters.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Vieze oplichters zijn het!!!

Vieze oplichters zijn het, hetzelfde als iedereen hier beneden. Grote kerstboom besteld met afstandsbediening 1+1 en wat krijgen we 1 mini boompje van 20cm! Heel vaak gemaild en elke keer hetzelfde antwoord. Heb gedreigd maar niks lukte. Krijg geen antwoord meer en website is uit de lucht. Echt oplichters bah! Zou ze graag opzoeken als ik zie hoeveel mensen dat ze hebben opgelicht.

Ik heb ook op 11 dec een kerstboom besteld

Ik heb ook op 11 dec. een kerstboom besteld 1+1 gratis.
krijg vandaag aan misserige kleine kerstboom.
Heb eerder gemaild, maar kreeg dit als aantwoord.
Hallo,
Mijn naam is Erik, van Prijsvechter.

Allereerst wil ik je bedanken voor je bestelling en het vertrouwen in Prijsvechter. Wij zullen er alles aan doen om je de best mogelijke service te bieden
Voor 23 uur besteld wordt dezelfde dag nog verzonden. Wanneer het bestelde artikel niet meer op voorraad is worden de producten rechtstreeks vanuit het warenhuis van onze buitenlandse leveranciers verstuurd.

Door deze structuur kunnen wij de kosten laag houden en onze producten tegen een lagere prijs aanbieden dan de concurrent. Ons streven is om de kosten zo laag mogelijk te houden zodat jij als consument hiervan kunt profiteren. Houd daarom rekening met een gemiddelde levertijd van 7-12 dagen.

Nadat de producten zijn verzonden hebben wij geen invloed op het verzendproces. Het kan helaas voorkomen dat een zending wat vertraging oploopt. Nogmaals mijn excuses hiervoor.

Je kunt je bestelstatus bekijken via de volgende link: Bekijk hier je bestelstatus

Mocht je nog vragen hebben over je bestelling, voel je vrij om contact met ons op te nemen. Het team van Prijsvechter staat altijd klaar om je te helpen .
Team Prijsvechter.

Woodcutter bedrog

17 dec. Woodcutter besteld, 1+1 gratis, betaald, en dan sturen ze een lullige snoeischaar, ook nog niet eens 2, nee één

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Joda besteld gehad 1+1 gratis.Levering…

Joda besteld gehad 1+1 gratis.Levering veel te laat en steeds dezelfde reactie met hou verzending op website in de gaten en excuses.Vervolgens geleverd en wat krijg ik 1 hard plastic ding wat niet overeenkomt getoonde filmpje van hun en ook mist 1 hand.Ze zijn niet te bereiken en reageren niet en website is uit de lucht.Hoop dat iets mee gedaan word na zo veel negatieve reacties over hun hier en elders.OPLICHTERS!!!

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Had kerstboom besteld 1+1 gratis met…

Had kerstboom besteld 1+1 gratis met afstandsbediening met track & trace voor 37,90€.
Ruim een maand moeten wachten en eindelijk geleverd.
Wat krijg je een 1 miniboompje rond 20cm en wat kunstballetjes en standaardje. Waarde rond 7 euro denk ik. Dus gezien de advertentie wordt je opgelicht, nooit kopen bij dit bedrijf. Kon ook het product niet meer volgen omdat de website eruit ligt.

Oplichters 1e klasse!!!

Begin december baby Yoda 1+1 besteld. Volgens de klantendienst is dit nog steeds onderweg.
Ik vrees ervoor dat we ons pakje nooit gaan krijgen of dat het sowieso niet zal zijn wat we gehoopt hadden te krijgen.

Kunnen we hiertegen iets beginnen? Ik zou wel graag mijn centen terugkrijgen.
Iemand raad? De site is offline.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

zijn oplichters ik had kerstboom…

zijn oplichters ik had kerstboom besteld voor 32,95 en zij hebben iets gestuurd wat nog niet eens 5 euro waard is en ook nog niet complete schandalig dat niets wordt ondernomen tegen die mensen

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

FAKE FAKE FAKE Ook in getrapt 2 voor 1…

FAKE FAKE FAKE Ook in getrapt 2 voor 1 betaald 35 euro en ik krijg een nagelknipper in plaats van een heggeschaar. De Online Prijsvechter BV , is volgens het Handelsregister gevestigd aan de; Rossinilaan 263, 2551 MT, s, Gravenhage

8 januari 2021

Hier mijn ervaring met prijsvechter PURE OPLICHTING MET HOOFDLETTERS

Hier mijn ervaring met prijsvechter, de oplichters uit SGravenhage.
Net zoals meerdere mensen electrische kerstbomen besteld van 210cm hoog.
Begin december besteld en 2 mails gestuurd naar ze met de mededeling dat ik op (te laat ja )Trustpilot zeer slechte revieuws had gelezen over het bedrijf ...en jawel antwoord van ene Erik, uw bestelling komt eraan.
Nog maar een mail verleden week gestuurd met de opmerking dat de betaalde elektrische bomen nog steeds niet waren geleverd.
Antwoord: de zending is onderweg.
Nu vandaag DHL aan de deur..met een envelopje.
Inhoud :een plastic takkenbosje van 15 cm hoog.
Ik nog denken wat is dit nu,,waar komt dit vandaan..china.
Nou heel erg pissedoffffffffff , dit ga ik niet pikken.
Meteen mail gestuurd naar de oplichters dat ik mijn geld terug eis omdat ik iets anders besteld heb namelijk 2 elektrische bomen van 210cm hoog.
Adres gevraagd omdat je het recht hebt om te retourneren.
Deze oplichters moeten gestopt worden.
Is het niet een goed idee als we samen een melding doen bij Opgelicht om hier aandacht aan te schenken en ze op te laten zoeken met of zonder de gedupeerden?
En oh ja, 1 ster verdienen ze niet hoor...tractor aanhanger vol met mest voor de voordeur zou op zijn plaats zijn..
ja idd ik ben heeeeeel erg boos en terecht.

8 januari 2021

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.