Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Met grote regelmaat liet ik bij salons mijn nagels doen, en was daarmee uren zoet, met vaak iemand die geen Nederlands of Engels sprak, en dan duurt nagels zetten erg lang. Door je moeder geattend... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ideaal voor tijdelijke feestelijke nagels, wanneer je voor je werk geen nagellak of lange nagels mag hebben. Ik heb ze gebruikt voor een feestje. Ik ben niet gewend om langere nagels te hebben ivm wer... Se mer

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Wel goede communicatie: ik kreeg een online actie doorgestuurd, maar die was niet zo duidelijk. Na het sturen van een mail heb ik heel snel een heel correct antwoord op mijn vraag ontvangen. Daarna... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Företagsinformation

1. Hälsa- och skönhetsbutik

Skrivet av företaget

Oh My Manicure is ontstaan vanuit liefde voor mooie, verzorgde nagels en het verlangen om iedereen een luxe manicure ervaring te bieden, gewoon thuis. In onze webshop vind je zorgvuldig samengestelde collecties press-on nagels en gellakstickers die kwaliteit, stijl en eenvoud combineren. Wij geloven dat self-care mag aanvoelen als een klein moment van luxe. Daarom kiezen we alleen producten waar wij zelf 100% achter staan: elegant, duurzaam en comfortabel in gebruik. Bij Oh My Manicure draait alles om jou. We streven naar een warme, zorgvuldige service, snelle verzending en een ervaring waarmee je je gezien en verwend voelt. Jouw feedback helpt ons om continu te groeien en onze collecties nog verfijnder te maken.

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Helaas

Nagels met zes parels op je nagel op de foto....je mag spreken van geluk, als je er drie op je nagels hebt. En die breken ook nog binnen één week.

French houdt het hooguit drie dagen....maarja, kerst.....nooit meer.

29 september 2025

Svar från OH MY MANICURE

Dank je voor het delen van je ervaring. Jammer om te horen dat het product niet aan je verwachtingen voldeed. We nemen feedback serieus en staan altijd open om mee te denken over een passende oplossing.

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Ik had 3 kleuren besteld, 1 correct ontvangen, 2 verkeerde kleuren. De lichtroze kleur laat de nagel door , jammer ...

Daarna heb ik dus mijn bestelling geplaatst maar voldeed niet aan mijn verwachtingen.

20 oktober 2025

Svar från OH MY MANICURE

Dankjewel voor je review. Ik begrijp dat het om de gel nagelstickers gaat, we kijken graag even met je mee voor een oplossing! Zou je ons een mailtje willen sturen via info@ohmymanicure.com.

Heel tevreden!

Super mooie press ons, blijven goed zitten. Snelle reactie en top klantenservice, reageren ook snel op Instagram. Ik ga hier zeker vaker bestellen!

18 september 2025

Top!

Heel blij met de soft gel press ons, mooie kwaliteit, goede prijs en snel verzonden. Er zat ook een mooie gratis vijl bij. Ik ga hier zeker nog een x bestellen.

1 augusti 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Plakken erg slecht met de lijm

Plakken erg slecht met de lijm, laten makkelijk los. Spijt van mijn aankoop

26 juni 2025

Svar från OH MY MANICURE

Hi Ida, wat vervelend dat de lijm niet goed heeft gepakt! Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Dit kan met verschillende dingen te maken hebben, we kijken graag met je mee voor een oplossing. Zou je even contact met ons willen opnemen? Info@ohmymanicure.com

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Heel tevreden met zowel de service als…

Heel tevreden met zowel de service als de press on nails zelf. De nagels blijven erg goed zitten. Daarnaast denkt ze erg klantvriendelijk, flexibel en denkt graag mee aan oplossingen. Zeker een aanrader!

3 juli 2025

Aanrader, goede kwaliteit!

De verpakking ziet er mooi en verzorgd uit, de kwaliteit van het product voelt kwalitatief goed aan, blijft zeer goed zitten voor een lange tijd. In de verpakking wordt van alles meegeleverd zoals een nagelvijl, nagellijm, plakstickers etc. Erg tevreden met dit product, kan het zeker aanraden!

24 juni 2025

Sorry maar vind het waardeloos

Sorry maar vind het waardeloos
Na 1 x dragen al kapot

18 mars 2025

Svar från OH MY MANICURE

Wat vervelend dat u een mindere ervaring heeft gehad met onze nagels, dat is natuurlijk niet de bedoeling! Zijn de nagels los gegaan of gebroken? We kijken graag met u mee voor een passende oplossing.

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Voor mij helaas een eenmalig…

Voor mij helaas een eenmalig onsuccesvol experiment. Heb de nagels middels de nagelstickers vastgemaakt, maar binnen een paar uur waren er al 3 nagels volledig losgekomen. Hierna heb ik de nagels er maar afgehaald. Vond het een leuk idee, maar voor mij is de uitvoering niet geslaagd. Jammer!

3 juni 2025

Hi M,

Dankjewel voor uw review! Het is natuurlijk niet de bedoeling dat de nagels met de nagelstickers zo snel los komen! Zou u contact met ons op willen nemen?(info@pressonnails.nl). Dan kunnen we samen kijken naar een oplossing!

Mooie kwalitatieve nagels

De press on nails zijn makkelijk te gebruiken en blijven met de nagel stickers wel vier dagen zitten.
Goede kwaliteit en hele mooie nagels!
Erg tevreden.

26 maj 2025
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Topnagels zelfs met stickers

Ik gebruikte deze keer de nagelstickers omdat ik maar enkele dagen mooie nagels wilde. Na 5 en 2x zwemmen zaten ze er nog perfect op. Alleen jammer dat de stickers wat dikker zijn waardoor je achteraan de nagel wat ruimte hebt waar soms haar blijft haken. Maar voor de rest echt weer super!!

9 april 2025

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.