Powerbaas Omdömen

TrustScore 4.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Een 4-poort P1 actieve splitter gekocht. Net product, doet precies wat het moet doen. 4 device gekoppeld en alles werkt. Eerste verzending via brievenbuspakket kwam niet aan. PostNL issue. Snelle rea... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Goede P1 meter, handig in gebruik, heb mooi de zonnepanelen optijd uit kunnen zetten voordat ik vlak voor de eind afrekening nog in een terugleverschaal hoger terecht zou komen. Scheelt me mooi 30 eu... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Een gemakkelijk te installeren apparaat, plug en play 😊 zelfs voor iemand zonder kennis heel goed te doen. Eén goede handleiding die erbij zit in de doos. Werkt direct en ook fijn dat het een comple... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Företaget har svarat

Företagsinformation

Skrivet av företaget

Met de Powerbaas P1 Meter ben je de baas over je energieverbruik! Bekijk je huidige en historische verbruik van zowel stroom als gas per uur, dag, maand en jaar. Maak slim gebruik van de App door apparaten aan en uit te schakelen op momenten dat je zonnepanelen energie opwekken of wanneer de stroom goedkoop is.

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

14 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super snel geleverd en werkt super!

Super snel geleverd. Mooi alles in een compact doosje. Duidelijke handleiding en aansluiten duurde letterlijk 10 seconden. Werkte meteen.
Zeer mooi product en stukken voordeliger dan andere! Dikke aanrader!

16 mars 2026

Een gemakkelijk te installeren P1 splitter

Werkt direct en ook fijn dat het een compleet setje is inclusief kabels en adapter voor de 5v ondersteuning

16 mars 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Een 4-poort P1 actieve splitter…

Eerste verzending via brievenbuspakket kwam niet aan. PostNL issue. Snelle reactie van powerbaas. Nieuwe verstuurd gekregen, volgende dag in huis.

18 februari 2026

Graag gedaan!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Prima product en dito support

Prima product, maar nog beter.. een prima support door Gerard.
Goed bereikbaar, snelle respons en gewoon meedenken in het oplossen van je probleem.
Hier kan menige leverancier nog wat van leren.

2 februari 2026

Top service

Ik had zelf het onjuiste product geselecteerd en ontvangen. powerbaas ging hier heel fijn mee om en heeft mij daarna zonder problemen en heel vlot de juiste gestuurd. Top service!

17 januari 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super vlot geholpen en fijn contact.

Super vlot geholpen en fijn contact.

Installeren was een fluitje van een cent dankzij de heldere handleiding.

Geïnstalleerd om de HomeWizard en CUBE Wallbox goed te laten werken.

11 januari 2026

Goede P1 meter

Goede P1 meter, handig in gebruik, heb mooi de zonnepanelen optijd uit kunnen zetten voordat ik vlak voor de eind afrekening nog in een terugleverschaal hoger terecht zou komen. Scheelt me mooi 30 euro!
Ook de klik aan klik uit schakelaar werkt er perfect op!

9 januari 2026

Uitstekende service

Producten waren snel geleverd. Na levering had ik nog een aantal vragen over de installatie. Daar ben ik uitstekend bij geholpen. Er werd echt de tijd genomen. Ik kan Powerbaas zeker aanbevelen.

24 oktober 2025

Goede service, prima product

Powerbaas werkt prima en geeft een goed inzicht in het energieverbruik. De layout van het scherm is mooi en duidelijk. Ik heb het permanent aanstaan op een oude telefoon en kan mijn energiegebruik daarop afstemmen.
Bij problemen is de service vriendelijk, snel en ter zake!

11 juli 2025
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

De slimme meter met Powerbaas uitlezen…

De slimme meter met Powerbaas uitlezen gaat heel eenvoudig en via de overzichtelijke app heb je meteen inzicht in stroom- en gasverbruik. Maar ook wat de zonnepanelen opleveren is zichtbaar. Powerbaas wordt nog steeds ontwikkeld dus er komen telkens nieuwe functies bij. Ook de helpdesk is heel snel en kundig.

16 juli 2025

Svar från Powerbaas

Dank voor je review, en fijn om te lezen dat we goed hebben kunnen helpen!

Perfect

Perfecte werking van het apparaat, vlotte communicatie. Snel verstuurd.

4 juli 2025

Dank voor je review!

Prima service !

Hoe nuttig een hulpmiddel als Powerbaas ook is, ik schat dat niet in als iets dat dag en nacht gesupport moet worden. Ik was dan ook verbaasd dat mijn melding van een probleem op eerste Pinksterdag direct werd opgepakt in plaats van de dinsdag daarop. Hulde !

8 juni 2025

Svar från Powerbaas

Graag gedaan! We proberen er geen gewoonte van te maken op feestdagen, maar als de mogelijkheid er is, helpen we direct ;)

Goed product en service

Powerbaas helpt ons bij het inzichtelijk maken van energie gebruik en de opbrengst van de zonnepanelen. Heel erg fijn! Ook de optie om click aan click uit stekkers te bedienen met de app is prettig.

7 maj 2025

Svar från Powerbaas

Dank voor je review, het begint allemaal inderdaad bij inzicht :)

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.