Hade problem med en fläkt på datorn som de undersökte och lagade på garantin utan något krångel. Efter det kollar jag alltid på Power som förstahandsval när jag ska köpa elektronik. Var visserligen... Se mer
Köpte en samsung watch 8 idag och kommer hem för att upptäcka en spricka i skärmen. Går direkt tillbaka till butik och informerar men tyvärr kunde dom inte göra något. Väldig tråkigt att dom säljer... Se mer
Jättebra lugn säljare som tog sig tid att hjälpa mig jämföra olika hörlurar för att kunna fatta rätt val i lugn och ro utan att låta andra kunder stressa oss. Tacksam för det och hans chilla lugn och... Se mer
ATTUNDAFÄLTET 2, 183 34, Täby, Ensta, Sverige

Ber kunder att lämna omdömen
Sonen visste vad han vill ha redan (hörlurar) bara hämta o köpa, smidigt!

Svar från POWER.se - Täby
Jättebra jättebra jättebra jättebra jättebra jättesnabb lite snabbt

Svar från POWER.se - Täby
Försökte lämna tillbaks en Android telefon som jag inte var nöjd med, (är gammal och såg dåligt på den) detta var inom 14 dagars perioden. Sa att jag istället ville köpa en dyrare variant. Undrade om de kunde hjälpa mig som goodwill då jag handlat mycket hos power. Edit, efter att fått kontakt med kundtjänst, löste sig problemet och jag blev jättenöjd. Toppenservice

Svar från POWER.se - Täby
En duktig kunnig försäljare som hade tid med mig och lyssnade på mig.
Jag var där 2 gånger, men försäljaren
kom genast ihåg mej.
Jag kommer tillbaka till Er butik i Täby

Svar från POWER.se - Täby
Detta är mitt andra köp under nyårshelgen i Power-butiken i Täby centrum Säljaren gjorde den åt mig, förlåt för att jag har glömt hans namn och sa att han kom från Grekland. Jag är väldigt tacksam mot honom. Han är bästsäljaren i den här butiken. Jag tror det. Det här är min personliga åsikt.

Svar från POWER.se - Täby
Har varit flera ggr och fått så bra service! Igår köpte jag en eltandborste, fick hjälp av en fantastisk trevlig säljare! Så trevligt möte och jag gick därifrån med ett leende!

Svar från POWER.se - Täby
Det var en ensam butiksmedarbetare men han gav sig inte förrän han hade löst vårt problem, trots att det stod en man bakom oss i kön.

Svar från POWER.se - Täby
Jag gick betala mer än varan jag bokade för samma vara.

Svar från POWER.se - Täby
Är glad att produkten fanns i lager i en butik eftersom jag hade lite bråttom att få tag på en laddare. Jag hade förbeställt produkten och fått reda på att jag skulle hämta ut den i mobilavdelningen. Det finns lite saker att förbättra vad gäller själva utlämningen av produkten. I informationen framgick att om ett bud skulle hämta ut produkten var denne tvungen att ha med mitt leg. Tyckte det var konstigt eftersom jag inte hade förbetalat produkten och synd då det var snökaos på vägarna. Mannen hade kunnat hämta produkten på väg hem från jobbet, men hade inte mitt leg med sig. Ställde mig i kö vid mobilavdelningen där det pågick en försäljning av mobiltelefon med långa abonnemangsdiskussioner m.m. Jag gick till kassan och frågade om jag inte kunde hämta ut paketet i kassan istället. Men icke. Mobilavdelningens kunder föreslog att jag kunde gå emellan och försäljaren letade efter mitt paket länge utan att hitta det. Det fanns i kassan för uthämtning, precis som jag hade trott.

Svar från POWER.se - Täby
Ge korrekt info gällande att köp online INTE kan betalas med presentkort. Nu blev det massa strul att lösa för mig i efterhand.

Svar från POWER.se - Täby
Bra pris och lätt att förbeställa. Konstigt bemötande i butik där all koncentration hos säljaren låg på att ”pracka på” annat än det jag beställt. Blev pinsamt till slut när jag hade mer koll på det han försökte sälja på mig än han hade. Då gav han sig.

Svar från POWER.se - Täby
Ni skickar vid 2 tillfällen felaktiga SMS om att varan finns inne i butiken och kundservice säger samma men i verkligheten inte. Jag fick en annan vara istället för den jag hade beställt.

Svar från POWER.se - Täby
Det var min första nya mobil på över 20 år och jag är 54. Så för mobilen blev jag väldigt glad.
Har 2st mobiler hemma en Samsung Galaxy som jag fick hämta ut och soc betalade (2100kr)
Den andra är en Iphone 10 som jag fått begagnad av en kompis.
Bara att iphone hade krossat glas.
Efter att jag fått Samsungen lagade jag glaset för 700kr så kunde jag ha den i reserv. Sedan nu i december 2024 tappade jag min Samsung och den fick oxå krossat glas.
Men skar mig inte på glaset så fram tills förra veckan har jag använt den iaf.
Det var även som en svart vätska på glaset så man såg inte ca 25% av innehållet. Elgiganten och AudioVideo skulle ha över 2500kr för att laga glaset.
Min kontakt i Sollefteå tar 700kr och gången efter 500kr mkt snällt.
Så förra veckan svartnade för Samsungen och öppnade upp Iphone men efter bara 2 dagar svartnade den
oxå. Så fick låna 2900kr av 2 vänner.
Pga hjärtinfarkt arbetar jag inte ännu.
Valde Power Täby C för att det låg så nära Swedbank som jag hade besökt.
Killen ca 30 så inte glad ut alls.
Jag frågade om deras billigaste Samsung. Då pekade han 20m bort där massa mobiler fanns uppstälda.
Han gick inte och visade mig.
Dessutom bad jag om det billigaste men bra fodral då jag svimmar då å då och oftast tappar jag då mobilen.
Han gick iväg och var borta mkt länge men kom tillsut tillbska och både mobilen och fodralet var i sin förpackning. Fanns enbart i svart sa han och avstod från att få se dom fär han såg bara besvärad av mig.
Frågade och sa - Jag hoppas att det medföljer laddare så jag kan ladda mobilen?. Ja det ligger med i kartongen.
Bara att när jag kom hem upptäckte jag att det inte alls gick att ladda pga att den biten som man sätter in i mobilen var exakt samma i andra änden och inte fick jag med någon klump som skulle passa. Så asglad nu äntligen för mobilen men besviken över både det han sa och hans otrevliga uppsyn.
När jag orkar åka från Vallentuna ska jag fråga om jag kan få en klump GRATIS för det stämde ju inte det han sa.
Å jag hade en billaddare sån där med usb och 3 laddarsladdar och en passade tack o lov men den är ju ca 10cm lång.
Tänkte faktiskt att fråga om han mådde dåligt? Men tänkte oxå att han skulle nog ta illa vid sig så jag avstod.
Mvh Joakim Skönborg