POWER.se - Lund Pilsåker Omdömen

2 827
TrustScore 4.5 av 5

Avtalsvägen 4, 227 61 Lund, Klosters Fälad, SE

Hittade allt jag behövde. Hade gjort en Click & Collect order men behövde lite extra varor när jag väl kom och hämta min order. Då gick jag runt leta/ läste på förpackningar för att lista ut rätt... Se mer

Urdålig instruktion för installationen. QR-kod på kartongen skulle ge instruktioner, men som ledde till antivirus abonnemang. Lyckades till sist avbryta abonnemanget då jag insåg att jag lurats. R... Se mer

acceptabelt, ingen dårlig service och heller ingen god service ! Inget bemötande och frågor om jag behöver hjälp! Man for klara sig själv når man kommer til Power! Jag har undrar hur personalen har de... Se mer

Mycket bra bemötande! Bästa upplevelse någonsin. Bästa personalen och bästa service. Mkt nöjd med mina produkter, telefon med tillbehör och dammsugare. Jag kommer absolut tillbaka till Power den t... Se mer

1. Nr. 7 av de 11 bästa företagen i Elektronikföretag

• Avtalsvägen 4, 227 61, Lund, Klosters Fälad, Sverige

• 08 517 66 000
Promotion box for POWER.se - Lund Pilsåker

Veckans kampanj

Se veckans utvalda deals!

Utmärkt

TrustScore 4.5 av 5

3 tn omdömen

Ber kunder att lämna omdömen

Alla omdömen

(2 827)

14 760 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Hej Olle,

Tack för de fina orden. Det är verkligen roligt att höra att besöket upplevdes som noggrant och informativt.

Sådan återkoppling uppskattas mycket och betyder mycket för oss.

Artiga trevliga hjälpsamma.

Artiga trevliga hjälpsamma.

23 maj 2026

Hej Marianne,

Tack för de fina orden.

Det är väldigt roligt att höra att upplevelsen var artig, trevlig och hjälpsam. Sådan återkoppling uppskattas verkligen.

Bra bemötande

Bra bemötande. Sakkunnig personal som lyssnade in kunden. Hittade den optimala lösningen, vilket var till fördel.

24 maj 2026

Hej Karin,

Tack för de fina orden!

Det är verkligen roligt att höra att du fick ett bra bemötande och att hjälpen ledde fram till en lösning som passade dig väl.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Allt gott, Erik på POWER! ⚡

ingen där kunde hjälpa mig att kolla på…

ingen där kunde hjälpa mig att kolla på en instax mini kamera

Hej Rama,

Tack för att du tar dig tid att lämna feedback till oss. Vi beklagar verkligen att vi inte fanns tillgängliga för att hjälpa dig med Instax-kamerorna vid ditt besök.

Vår ambition är att alltid ha personal på plats som kan guida våra kunder genom vårt sortiment, och det är tråkigt att vi inte nådde fram hela vägen den här gången. Om du fortfarande är intresserad av kameran och har frågor om de olika modellerna, hjälper vi dig mer än gärna.

Du är varmt välkommen att kontakta oss på kundservice@power.se (mailto:kundservice@power.se) eller ringa oss på 08 517 66 000, så ser vi till att du får den hjälp och information du behöver.

Felix på POWER! ⚡️

Mycket nöjd

Mycket nöjd! Fick all hjälp man kunde önska sig och lite till. Power Lund👍🏼

24 maj 2026

Hej kund,

Tack för de fina orden.

Det är verkligen roligt att höra att du fick all hjälp du kunde önska dig och lite till i Lund Pilsåker.

Sådant uppskattas mycket, och vi är glada att ditt besök blev så lyckat.

Lätt tillgänglig personal

Lätt tillgänglig personal, snabb service och kunnig.

Hej Thomas,

Tack för de fina orden!

Det är verkligen roligt att höra att upplevelsen var så bra, med lättillgänglig personal, snabb service och kunnig hjälp.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av detta.

Allt gott, Erik på POWER! ⚡

En mycket trevlig och kundorienterad…

En mycket trevlig och kundorienterad säljare som lyssnade noga på vad jag ville ha och som rekommenderade en mesh utrustning som fungerar alldeles utmärkt till mina behov

22 maj 2026

Hej kund,

Tack för de fina orden.

Det är verkligen roligt att höra att du fick ett så trevligt och kundorienterat bemötande, och extra kul att den rekommenderade mesh utrustningen fungerar så bra för dina behov.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Allt gott, Erik på POWER! ⚡

Mycket bra service och trevlig personal!

Mycket bra service och trevlig personal!

22 maj 2026

Hej Rose-Marie,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att du fick mycket bra service och ett trevligt bemötande i Lund Pilsåker. Sådan återkoppling uppskattas verkligen.

Braaa

Bra bemötande

19 maj 2026

Hej Johnny,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du fick ett bra bemötande och en positiv upplevelse hos oss.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att lämna ditt omdöme.

Vänliga hälsningar Erik, POWER Kundservice på uppdrag av din lokala POWER-butik⚡

Kunnig säljare

Hej Anders,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att upplevelsen var så bra och att hjälpen uppskattades.

Hej Peter,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att du fick ett bra bemötande och att du är nöjd med produkterna.

Allt gott, Erik på POWER! ⚡

Besvär med att korrigera telefonnummer

Fick föredömligt god hjälp med min visumansökan
Resten verkar mycket instabilt med två telefonnummer, varav bara det ena är mitt
Har således blivit debiterad för två, som ursprungligen blev fel på Power
Svårt att få nån rätsida på, då Halebop än skickar mig till ett ställe o än till ett annat

Och nu blir jag inte kontaktad
Summan av kardemumman blir att det ursprungliga felet ligger hos power, där man inte kan försäkra mig om att jag får tillbaka pengarna för överdebitering
Känns bittert

17 maj 2026

Hej Anita,

Tack för att du delar detta.

Det är bra att höra att du fick fin hjälp i en del av processen, men det du beskriver med fel telefonnummer, dubbel debitering och utebliven återkoppling låter verkligen besvärligt.

Jag kan inte bekräfta något om återbetalning utifrån uppgifterna här.

Om felet gäller uppgifter i beställningen går det inte att ändra information på en redan lagd beställning. Om beställningen fortfarande inte har skickats kan den i vissa fall avbrytas via MyPOWER och sedan läggas på nytt med korrekta uppgifter.

Om du vill kan du skriva vilket steg som är fel just nu. Om det gäller orderbekräftelsen, telefonnumret i beställningen eller att du fått en bekräftelse utan att själv ha lagt en beställning, så kan jag hjälpa dig vidare med rätt nästa steg.

Enkelt och lätt

19 maj 2026

Hej Ulf,

Tack för de fina orden!

Härligt att höra att upplevelsen var enkel och lätt.

Hej Veronica,

Tack för de fina orden. Det är verkligen roligt att höra att du fick ett trevligt och hjälpsamt bemötande i Lund Pilsåker.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss.

Kundvänliga

Trevlig hjälpsam

14 maj 2026

Hej Helene,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att upplevelsen var trevlig och hjälpsam. Sådan återkoppling uppskattas verkligen.

Mycket kunnig o trevlig personal

Mycket kunnig o trevlig personal
Stort tack till dom

14 maj 2026

Hej Ulf,

Tack för de fina orden!

Det är verkligen roligt att höra att upplevelsen var så bra och att hjälpen uppskattades.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig.

Allt gott, Erik på POWER! ⚡

4 kunder fick stå och vänta i 4-5 min…

4 kunder fick stå och vänta i 4-5 min på att någon personal kom till kassan så vi kunder betala. Mycket dåligt!

13 maj 2026

Tjena Göran!

Tack för att du delar din upplevelse med oss. Vi förstår att det inte känns optimalt att behöva vänta vid kassan. Ibland kan det bli lite högt tryck under korta stunder, men vi vill alltid att det ska flyta på smidigt hela vägen till betalning. Vi tar med oss det här och jobbar vidare för att få det ännu mer effektivt. Hoppas vi får se dig igen snart för en bättre upplevelse nästa gång!

Ha det fint så länge,
Saga på POWER!⚡

Jag hade problem med min bärbara dator

Jag hade problem med min bärbara dator. De gjorde en snabb diagnostik och bytte ut den mot en ny. Trevlig personal och snabb hantering av problemet.
Tack så mycket

5 maj 2026

Hej Svitlana,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse.

Det är verkligen fint att höra att du fick snabb hjälp med din bärbara dator och att hanteringen gick smidigt. Det uppskattas extra mycket när både bemötandet och lösningen fungerar så bra.

Tack för de vänliga orden. Allt gott, Erik at POWER! ⚡

Hej Zef,

Tack för den fina recensionen.

Härligt att höra att allt gick snabbt och smidigt. Det uppskattas verkligen att du tog dig tid att dela med dig.

Trevlig personal och kunnig

Trevlig personal och kunnig