Väldigt trevliga hjälpsamma killar som tog emot mig direkt när jag gick in in i butiken, frågade om de kunde hjälpa mig Liam var den som fixade med allt runt omkring min beställning. Sen tog hans... Se mer
Jag hade beställt en produkt via Click and Collect. Väl där blev jag hänvisad till Telecom för att hämta mig Smartwatch. Där tog det nästa 30 min innan jag fick min produkt , den var inte undanploc... Se mer
Mycket trevlig, förtroendeingivande och kunnig kille med stort engagemang som lotsade oss till bästa köp! Vi blev supernöjda! Därför kändes det också roligt att handla hos er!
Solåsvägen 4a, 553 03, Jönköping, Jönköpings län, Sverige

Ber kunder att lämna omdömen
Blev mycket bra omhändertagande och bra service .

Svar från POWER.se - Jönköping
För mig är säljaren den viktigaste delen av köpupplevelsen. När man blir bemött på ett trevligt, professionellt och vänligt sätt känner man sig trygg och vill gärna genomföra sitt köp där. Jag är mycket nöjd med mitt köp och vill rikta ett stort tack till säljaren för den utmärkta servicen och det fina bemötandet.

Svar från POWER.se - Jönköping
Proffsiga och lösningsorienterade från början till avslut. Super trevliga på de med.

Svar från POWER.se - Jönköping
Väldigt trevlig säljare som verkligen förklarade på ett bra sätt. Jättenöjd med telefonen.

Svar från POWER.se - Jönköping
Liam var den som fixade med allt runt omkring min beställning. Sen tog hans kollega över betalningen verkligen jättenöjd så kommer handla fler gånger av er.

Svar från POWER.se - Jönköping
Suveränt att man kunde köpa en frys med så kort varsel, bara att beställa och hämta nästa dag!

Svar från POWER.se - Jönköping
Försäljaren var bra sen kontaktade han en ”annan” angående en rabatt. Denna person var mycket pådrivande på ett abonnemang som han tyckte att vi skulle ha. Inget bra kundbemötande från denna person. Första och sista besöket i Jönköping.

Svar från POWER.se - Jönköping
Där tog det nästa 30 min innan jag fick min produkt , den var inte undanplockad så man fick hämta i butik.
Kändes inte så smidigt när man specifikt valt Click and Collect för att det ska gå enkelt.

Svar från POWER.se - Jönköping
Vi kom från elgiganten där vi hade kontakt med en kille som inte hade vsknat på rätt sida, riktigt otrevlig.
Sedan pommer vi yill er och får tag i en kille som är raka motsattsen
Väldigt petdonlig, bra frågor samt väldigt informativ
Riktigt bra kille

Svar från POWER.se - Jönköping
Väl bemött trevlig och hjälpsam personal fick hjälp med det vi behövde super nöjd

Svar från POWER.se - Jönköping
Riktigt bra kunskap om produkterna. Trevlig och väldigt bra service.