Power.no - Kristiansand Omdömen 77

4,5

Barstølveien 50, 4636 Kristiansand, NO

Det här tycker kunderna

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Selve handelen gikk fint. Men fikk beskjed om at det jeg hadde handlet skulle komme til butikken 5 dager seinere. Hørte ingenting og tok selv kontakt med kundeservice da det var gått 9 dager. Fikk et... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Bestilte varer via "klikk og hent". Enkel prosess både på WEB og i butikk. Enkelt å hente varen. God service/hyggelig betjening. Enkelt å finne parkering ved butikken. Basert på min erfaring kan Power... Se mer

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Det tok svææært lang tid: både å finne meg i systemet, og få hjelp til å få se produktet (noe vi faktisk ikke fikk) og så svææææært lang tid for å få det ut fra lager. Tips; her er det for få ansatte... Se mer

Företagsinformation

1. Elektronikbutik

Skrivet av företaget

Kontaktuppgifter

• Barstølveien 50, 4636, Kristiansand, Norge

• 21004000
Promotion box for Power.no - Kristiansand

Ukens kampanjer hos POWER

Oppdag ukens tilbud på elektronikk og hvitevarer.

4,5

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Flott og profesjonell betjening

15 maj 2026

Hei Bodil,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde betjeningen som flott og profesjonell. Slike tilbakemeldinger setter vi stor pris på.

Bra produkt.

Som forventet.

Hei Bengt,

Takk for tilbakemeldingen.

Så fint å høre at produktet svarte til forventningene.

Vi setter pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Hei Terje,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god informasjon og en hyggelig opplevelse i Kristiansand.

Varen kom raskt

Hei Maarten,

Takk for den flotte tilbakemeldingen. Så hyggelig å høre at varen kom raskt.

Takk takk power…

13 maj 2026

Hei ali,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen. Det setter vi stor pris på, og det er hyggelig å høre at du er fornøyd.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Dette var den mest reflekterte selgeren…

Dette var den mest reflekterte selgeren jeg har møtt. Hyggelig og god til å forklare og anbefale. Hadde bestilt en Kenwood, men selger forklarte godt om ytelse og forskjeller. Så jeg gikk hjem med en Point kjøkkenmaskin. Dette må være årets selger på hyggelig og informativt. Kjøkkenmaskinen tilfredstiller mitt behov og er et godt kjøp

Hei Anne,

Tusen takk for en så fin tilbakemelding.

Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god veiledning og en grundig forklaring på forskjellene mellom produktene. Ekstra fint er det at kjøkkenmaskinen passer behovet ditt godt og oppleves som et godt kjøp.

Perfekt service

Perfekt service. 10/10!

Hei Tomasz,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du fikk perfekt service og en 10 av 10 opplevelse. Slike tilbakemeldinger setter vi stor pris på.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fikk hyggelig hjelp med en gang.

Fikk hyggelig hjelp med en gang.

Hei Ellen,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god hjelp med en gang i Kristiansand.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Opplevelsen hos Power var helt topp

Opplevelsen hos Power var helt topp, jeg fikk den hjelpen jeg trengte og kundebehandlerne var veldig proffe.

7 maj 2026

Hei REGINA,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at opplevelsen hos POWER Kristiansand var helt topp, og at du fikk god hjelp av profesjonelle medarbeidere.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Veldig hyggelig betjening og god hjelp…

Veldig hyggelig betjening og god hjelp til å finne gode løsninger og å unngå dyrere løsninger enn nødvendig.

5 maj 2026

Hei Tor,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god hjelp og gode råd, og at opplevelsen gjorde det enklere å finne en løsning som passet behovet ditt.

Helt perfekt

Helt perfekt

3 maj 2026

Hei Daniel,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at opplevelsen var helt perfekt.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

God service på alle måter!

Svært hjelpsom og høflig og hyggelig betjening.
Hørte etter hva jeg hadde behov for, jeg fikk kjøpt varer tilpasset mitt behov.
Selgeren hjalp meg å bære varene ned til bilen.

30 april 2026

Hei Ajla,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god hjelp, gode råd og varer som passet behovet ditt. Ekstra fint at opplevelsen også inkluderte hjelp helt ut til bilen.

Slike tilbakemeldinger setter vi stor pris på, og de betyr mye.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

får bra kundebehandling vær gang,så…

får bra kundebehandling vær gang,så veldig bra opplevelse,

29 april 2026

Hei Raymond,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at du får god kundebehandling hver gang og at opplevelsen har vært så bra.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Veldig hjelpsom og hyggelig betjening

Veldig hjelpsom og hyggelig betjening. Kunne jobben sin.

29 april 2026

Hei Bjørn,

Takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du fikk hjelpsom og hyggelig betjening i Kristiansand, og at medarbeideren hadde god kunnskap.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

2 stk nye pc ikke reparer bare på 6 uker

Gikk til POWER for å kjøp meg en NY pc.

Etter min mening er jeg blitt svindlet 2 ganger på 6 uker ved kjøp av først 1 NY pc som sluttet å virke etter få uker.Leverte den inn igjen for reprasjon, men lot seg ikke reparere sa butikken.!!!
Fikk da tilbud om å kjøpe en noe dyrere Ny maskin mot et mellom legg,som selger sier passer mitt behov.
Jeg var nå blitt mistenksom, og spurte derfor selger, som på min forespørsel var den dagen assisterende DAGLIG LEDER!!! om disse maskiner var nye, som han sa ja til.!!!!
Denne maskinen sluttet også å virke etter få uker, og igjen ble jeg informert om at denne også ikke var mulig å reparere sier verksted til meg. !!!
Verksted repratør K---innrømmet på min direkte forespørsel om at dette var brukte maskiner som var reparet og solgt som nye---- men ikke merket på noen måte i butikken at det var brukte!!!!
Alle kunder tok det derfor for gitt at de var nye !!!!
Ekstremt forbanna hevet JEG kjøpet, som selvfølgelig omgående ble akseptert.
Vurderte å anmelde dette, men orket ikke alt styr det ville bli.
Har i ettertid fått tilbakemelding som ikke henger på greip fra ledelsen, som selvfølgelig benekter .
I ettertid sjekket jeg mine kvitteringer, som viste--- B- vare!!!!!!!!!!
Er ikke dette svindel , så vet ikke jeg!!!!
Mvh leif

13 mars 2026

Hei Leif Birger,

Takk for at du tar deg tiden til å gi oss din tilbakemelding, den er viktig for oss!

Våre outlet-produkter skal være godt merket i butikk og på nett hos oss, slik at du som kunde skal kunne ta en god og informert avgjørelse når det kommer til å velge produkter hos oss. Slik som du beskriver det, så virker det til at dette ikke har vært tilfellet i vår butikk her og det beklager jeg. Det er selvfølgelig ikke slik at vi skal "svindle" noen ved å prøve å selge ut b-varer som nye, slik at her har det nok forekommet en glipp i våre rutiner.

I forhold til det du sier angående å "fjerne sperring for ditt innlegg", så er jeg usikker på hva du refererer til da jeg ikke kan se at det skal ligge noen "sperring" tilknyttet deg hos oss - men ta gjerne kontakt med oss på POWER Kundeservice, enten via epost, chat eller telefon slik at vi kan se nøyere på dette med deg.📞💬

Butikken er blitt informert om dette, slik at vi kan se nøyere på dette internt og gå igjennom våre rutiner rundt merking av outlet-varer. Jeg har sendt deg en kompensasjon for hendelsen og ulempene dette har medført, mer informasjon om dette på en egen epost.

Ønsker deg en fin dag videre!

Med vennlig hilsen
Linn
POWER

Hei Gerd,

Takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at opplevelsen i Kristiansand var preget av hyggelig og hjelpsom betjening. Slike tilbakemeldinger setter vi stor pris på.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi fikk fantastisk service og god…

Vi fikk fantastisk service og god hjelp. De ansatte viser oppriktig interesse for oss som kunde. Det er nesten gøy å bruke penger....
Tusen takk

11 april 2026

Hei Sveinung,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at dere fikk god hjelp og ble møtt med ekte engasjement i butikken. Slikt setter vi stor pris på, og vi håper dere får mye glede av produktet.

Imponert

Imponert over ekspeditørens tålmodighet med en absolutt kunnskapsløs gamling, som attåptil snakket dansk!

Hei Bent,

Tusen takk for en herlig tilbakemelding.

Det er veldig kjekt å høre at du fikk tålmodig og god hjelp i Kristiansand, og ekstra artig at kommunikasjonen fungerte fint på dansk også.

Veldig bra helt fantastisk

Veldig bra helt fantastisk

Hei Dahen,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at opplevelsen var helt fantastisk.

Hei ANNE GRETE LORENTSEN,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god service.

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.