Poutlab Omdömen

TrustScore 4 av 5

3,8

Bonjour, Avant hier,j’ai déposée un avis extrêmement négatif sur POUTLAB,ayant fait un achat que je n’ai pas reçu,puis 2 autres prélèvements,sans mon accord… Le tout pour un montant de plu... Se mer

J'ai cru acheté un article sur internet et je me suis inscrite sans le vouloir à un abonnement... j'ai immédiatement contacté le service de gestion des réclamations. Mon dossier a été traité en 24... Se mer

Bra

TrustScore 4 av 5

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har inte besvarat negativa omdömen

Alla omdömen

137 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Made a mistake when I signed up and…

Made a mistake when I signed up and payed too much but Clair helped us against there policy and is giving us full support and dealing with the issue great customer support definitely recommend thank you Clair for your support service and sorting out a refund

28 maj 2026

Es desagradable que la página se preste…

“Eric me ayudo”

Es desagradable que la página se preste para estafas en facebook, espero que si me devuelvan mi dinero, ya que he aclarado y enviado pruebas de mi situación, ojalá que la persona que me atendió realmente haga algo, ya que me condicionó que llenara este cuestionario y posteriormente me regresarian mi dinero

22 maj 2026

Varokaa kaikki !

Varokaa kaikki, tämä on huijaussivusto !

Sähköpostiviesteissä tulee virustarkistuksen mukaan mm. vakoiluyrityksiä.

Yritin ostaa toisesta yrityksestä erään tavaran, mutta maksun tehtyäni huomasin maksun menneen tälle "yritykselle". Syytä en tiedä, ilmeisesti olivat laittaneet jonkinlaisen huijauslinkin jotenkin. Tavara ei sitten tullut tietenkään ostetuksi.
Chatin kautta yritin perua maksua, mutta siihen ei suostuttu.
Sensijaan olivat ottaneet samantien toisenkin maksun, jonka sitten suostuivat perumaan. Eivät kuitenkaan tuota ensimmäistä.

Sähköpostiin tuli useita kehotuksia laittaa tänne heitä kehuvan arvostelun, niin ehkä sitten peruisivat sen maksunkin.
En ole vastannut yhteenkään heidän sähköposteistaan, enkä suostu huijareita ollenkaan kehumaan mistään. Päinvastoin, haluan kaikkien tietävän, että tuonne sivustolle ei pidä mennä.

Tässä yksi viesti heiltä:
"Jotta tapauksesi voidaan viimeistellä tietokannassamme ja merkitä ratkaistuksi, jaa palautetta kokemuksestasi kanssani lyhyen arvostelun kautta Trustpilotissa. Palautteesi ei ainoastaan ​​auta minua sulkemaan tapaustasi oikein, vaan se myös osoittaa muille asiakkaille, että he voivat luottaa meihin, kun he tarvitsevat apua.
Kuinka jättää arvostelu:
• Klikkaa tätä linkkiä: https www trustpilot.com evaluate poutlab.com
• Valitse arvosanasi (4 tai 5 tähteä ovat aina tervetulleita).
• Kirjoita lyhyt viesti positiivisesta kokemuksestasi ("Eugene auttoi minua", "Eugene ratkaisi ongelman" tai "Kiitos Escalation-tiimille")
• Lähetä arvostelusi sähköpostitse tai Googlen kautta.

Kiitos vielä kerran kärsivällisyydestäsi.

Kun arvostelusi on vahvistettu, käsittelemme korvauksesi. Hyvitetyn summan näkyminen tililläsi kestää 7–10 arkipäivää.

Ystävällisin terveisin,
Eugene 🧮
Näkeviä ratkaisuja, aina edellä

Huomaa: Vastaamme kaikkiin viesteihin 24 tunnin kuluessa. Vastausajat voivat vaihdella hieman aikavyöhyke-erojen tai aukioloaikojen ulkopuolella olevien olosuhteiden vuoksi, mutta otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian."

En tietenkään ole klikannut heidän linkkiään, etteivät tartuta tietokoneeseeni lisää viruksia yms. mutta annan näin rehellisen arvosteluni. Rahojeni palautusta en ole saanut. Huijareita ovat.

17 maj 2026

I was scammed into paying for a laptop…

I was scammed into paying for a laptop that was a prize from the LIDL. Poutlab was the receiver of the amount paid, but no receipt was sent after I paid. Poutlab has said they did not have any connection with the LIDL and that they can see my payment was cancelled. But why does my money show in Poutlab account if they had nothing to do with this, or how else could it show cancelled. I would like all my personal data and account number deleted please.

22 maj 2026