Popotamus Omdömen

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Potatamus: omega tøjklemmer Jamen altså. Hurtig og perfekt levering. OG SÅ VIRKER DE. Omega tøjklemmer bliver hængende i strid direkte vestenvind, med tungt vasketøj som blafrer vandret i luf... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

På grund af min mors alvorlige sygdom fik jeg ikke hentet pakken med klemmer i tide. I dag skrev til firmaet, om de enten ville genfremsende eller returnere mine udgifter. Kort derefter ringede e... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Verdens bedste tøjklemmer! De flotte og farverige klemmer hænger ude året rundt og ser stadig helt nye ud. Den kraftige fjeder gør at man kan hænge tunge ting, som dykkerdragter og dyner, op uden prob... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Verdens bedste klemmer De er super smukke, holder alting på snoren, og uden de grimme klemmemærker. Deres bøjleknægte er fantastiske, bøjlerne bliver hvor de skal 🤗 Og igen smukke smukke... Se mer

Företagsinformation

5. Gör-det-självbutik
  6. Heminredningsaffär
  7. Järnhandel

Skrivet av företaget

Popotamus sælger en række produkter af meget høj kvalitet med god funktion og lang holdbarhed. Blandt andet tøjklemmer, citruspressere, tørresnor, flagline, køkkensakse, poselukkere og tjenerproptrækkere. Det er ting og sager, som man ofte benytter i hverdagen, blot i en betydeligt højere kvalitet end man normalt ser.

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

4 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

poselukkere med håndtag

Har købt poselukkere med håndtag. Bruger dem på poser med hundefoder, så fodderpillerne ikke tørrer ud. Og de virker. Kan kun anbefale dem

24 mars 2025

Svar från Popotamus

Mange tak for anmeldelsen. Mvh, Popotamus / Henrik H.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Det er bare klemmer der holder fast på…

Det er bare klemmer der holder fast på det der bliver hængt op
Selv i kraftig blæst
Jeg har haft mine i mange år og de ligner nye
Lidt dyre men KVALITETEN er i orden

7 mars 2025

Svar från Popotamus

Popotamus takker for den gode anmeldelse. Med venlig hilsen Henrik H.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fantastiske klemmer i mange farver

Fantastiske klemmer i mange farver. De virker i all slags vejr og det er SÅ pænt at kunne hænge tøj op med kulørte klemmer der holder til al slags vejr.

1 mars 2025

Svar från Popotamus

Mange tak for anmeldelsen. Mvh. Popotamus / Henrik H.

Fremragende klemmer

Fremragende klemmer - har haft mine i ca 5 år. Selvom der blæser en kuling, holder de. Købte tøjsnor og strammere for et par år siden, de holder også. Før skiftede jeg snor en gang om året, fordi den knækkede. Det gør denne ikke.
Min nabo lister over til mig og hænger sit vasketøj op, når der ikke er optaget - hun er så velkommen. Hun fik popotamus klemmer i julegave 😆Mine varmeste anbefalinger.

6 mars 2025

Svar från Popotamus

Mange tak for den gode anmeldelse. Med venlig hilsen Popotamus / Henrik H.

Tøjklemmer der holder

Har købt en del Tøjklemmer fra Popotamus Tøjklemmer.
De er virkelig holdbare. Mine hænger på tøjsnoren året rundt, og trænger de til em rengøring kommer de bare i en spand med vand.
De ruster ikke og tøjet falder ikke ned fra snoren

Svar från Popotamus

Popotamus siger tak for anmeldelsen. Mvh. Henrik H.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg elsker de her klemmer

Jeg elsker de her klemmer. De holder til det hele og samtidig er der super service. Jeg havde en enkelt, hvor fjederen var smuttet af (fald fra 1sal til stuen, ned på stengulv) - og jeg kunne ikke selv finde ud af at få den på plads igen - så blev jeg tilbudt en ny! Super service!

Svar från Popotamus

Tusind tak for anmeldelsen. Mvh. Popotamus / Henrik H.

Verdens bedste klemmer ♥️

Altid hurtig levering og et produkt, der holder hvad det lover.♥️
Jeg har KUN klemmer herfra nu,og de liver gevaldigt op på tørresnoren. Derudover holder de godt fast på tøjet selv i stormvind.
Går aldrig tilbage til "almindelige," klemmer igen.

Svar från Popotamus

Popotamus takker for den gode anmeldelse. Mvh. Henrik H.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Virkelig gode klemmer i suveræn…

Virkelig gode klemmer i suveræn kvalitet. Har købt i flere omgange, da de er lidt dyre, men hold da op - de er alle pengene værd.

7 oktober 2024

Svar från Popotamus

Det glæder os, at du er glad for klemmerne. Mvh. Popotamus / Henrik H.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Det er de mest fantastiske klemmer

Det er de mest fantastiske klemmer! De er smukke i alle farverne, og så holder de tøjet på snoren, uanset hvor meget det blæser. Saksene kan jeg også anbefale. Det er godt kram. God og hurtig service leverer firmaet også.

Svar från Popotamus

Mange tak for anmeldelsen. Popotamus / Henrik H.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fantastiske klemmer og fremragende…

Fantastiske klemmer og fremragende sakse. Masser af glæde ved at anvende Popotamus produkter... kun godt at sige.
Og så er der hurtig levering efter bestilling 🤩🤩🤩

11 december 2024

Svar från Popotamus

Takker mange gange for anmeldelsen. Mvh. Popotamus / Henrik H.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Det er de bedste klemmer…

Det er de bedste (og smukkeste) klemmer, som jeg nogensinde har haft. Jeg nyder dem, når jeg hænger tøj op❤️

Svar från Popotamus

Det er dejligt at høre, at du er glad for klemmerne. Mvh. Popotamus / Henrik H.

God kvalitet

God kvalitet, hurtige svartider og levering samt rimelige priser. Har købt flere sakse, saftpressere og en del klemmer😀

4 december 2024

Svar från Popotamus

Mange tak for anmeldelsen. Det glæder mig, at du har købt forskellige produkter. Mvh. Popotamus / Henrik H.

Bedste og smukkeste klemmer

Bedste og smukkeste klemmer. Hurtig levering og rigtig god hjælp til at laver knuderne til tørresnoren. Min bedste anbefaling.

13 september 2024

Svar från Popotamus

Mange tak for anmeldelsen. Mvh. Popotamus / Henrik H.

Super gode klemmer

Super gode klemmer, hurtig og god service😃 kan helt klart anbefales.

17 januari 2025

Svar från Popotamus

Mange tak for den gode anmeldelse. Mvh. Popotamus / Henrik H.

Verdens bedste tøjklemmer.

Har lige åbnet min pakke fra Popotamus. Jeg måtte have lidt flere af de super gode tøjklemmer. De første ser stadig nye ud trods regn, blæst og slud. Jeg har vejens flotteste tøjsnor! ( uden brune klemmer. ) man kan nemlig selv vælge farver. Tak for rigtig god service.

16 augusti 2024

Svar från Popotamus

Popotamus siger mange tak for den fine anmeldelse. Mvh. Henrik H.

De bedste klemmer

De holder på vasketøjet i de vildeste blæsevejr.
De beholder farve og virker bare år efter år.
Er alle pengene værd

1 augusti 2024

Svar från Popotamus

Mange tak for den gode anmeldelse. Mvh. Popotamus / Henrik H.

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.