Popotamus Omdömen

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Potatamus: omega tøjklemmer Jamen altså. Hurtig og perfekt levering. OG SÅ VIRKER DE. Omega tøjklemmer bliver hængende i strid direkte vestenvind, med tungt vasketøj som blafrer vandret i luf... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

På grund af min mors alvorlige sygdom fik jeg ikke hentet pakken med klemmer i tide. I dag skrev til firmaet, om de enten ville genfremsende eller returnere mine udgifter. Kort derefter ringede e... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Verdens bedste tøjklemmer! De flotte og farverige klemmer hænger ude året rundt og ser stadig helt nye ud. Den kraftige fjeder gør at man kan hænge tunge ting, som dykkerdragter og dyner, op uden prob... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Verdens bedste klemmer De er super smukke, holder alting på snoren, og uden de grimme klemmemærker. Deres bøjleknægte er fantastiske, bøjlerne bliver hvor de skal 🤗 Og igen smukke smukke... Se mer

Företagsinformation

5. Gör-det-självbutik
  6. Heminredningsaffär
  7. Järnhandel

Skrivet av företaget

Popotamus sælger en række produkter af meget høj kvalitet med god funktion og lang holdbarhed. Blandt andet tøjklemmer, citruspressere, tørresnor, flagline, køkkensakse, poselukkere og tjenerproptrækkere. Det er ting og sager, som man ofte benytter i hverdagen, blot i en betydeligt højere kvalitet end man normalt ser.

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

4 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Fantastiske tøjklemmer

Fantastiske klemmer, som holder tøjet rigtigt godt i blæsevejr. De er smukke og jeg synes at noget så kedeligt som at hænge vasketøj op bliver lige en tand eller to mere tåleligt.

Svar från Popotamus

Popotamus siger tak. Mvh. Henrik H.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

De har overlevet en vinter ude

Jeg købte knap 20 klemmer sidste år, de har hængt ude hele vinteren, og mens jeg igen-igen kasserer af mine andre klemmer, så er klemmerne fra Popotamus lige så fine som sidste år.

Svar från Popotamus

Tak for anmeldelsen. Mvh. Popotamus / Henrik H.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Det er verdens bedste klemmer

Det er verdens bedste klemmer - bum!
Tøjet bliver på snoren selv ved kraftig blæst og klemmerne kan sidde ude, da de er rustfrie.

Svar från Popotamus

Bum! Tak for anmeldelsen. Mvh. Popotamus / Henrik H.

Verdens bedste klemmer

Verdens bedste klemmer, holder farven, smitter ikke af, og kan holde til blæsten herude på vestkysten. Og så bliver jeg bare glad af alle de smukke farver. Købte de første klemmer for 4år siden.

Svar från Popotamus

Mange tak for anmeldelsen. Mvh. Popotamus / Henrik H.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Det er en tøjklemme som klarer det hele…

Det er en tøjklemme som klarer det hele og virker hver gang, selv i stormvejr.
Bøjle-ophæng er geniale, så skjorter og andet bliver hvor det skal.
Lidt dyrt men ikke i forhold til hvor praktiske de er, ig så tror jeg de er uopslidelige. TAK

1 maj 2023

Svar från Popotamus

Vi takker for den gode anmeldelse. Mvh. Popotamus / Henrik H.

Bedste klemmer ever

Det er de bedste (og pæneste) klemmer ever! Ja, de er dyrere end andre, men de er godt nok også i en klasse for sig. Jeg var liiidt bekymret før modtagelsen af dem, fordi firmaet skrev, at folk med gigt i hænderne ikke kan bruge dem, men trods meget artrose i mine hænder, kan jeg nemt bruge dem. Hurra herfra!

30 november 2022

Svar från Popotamus

Popotamus takker for den gode anmeldelse. Mvh. Henrik H.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har bestilt deres tøjklemmer i…

Jeg har bestilt deres tøjklemmer i mange farver. Klemmerne lever helt op til deres beskrivelse, så jeg har netop bestilt (og fået leveret) 52 mere.
Der går kun få dage fra bestilling til levering. 5 stjerner herfra!

25 november 2022

Svar från Popotamus

Mange tak for de 5 stjerner. Mvh. Popotamus / Henrik H.

De bedste klemmer ❤️

De bedste klemmer ❤️
Jeg kan varmt anbefale Popotamus' klemmer og tørresnor.

12 september 2022

Svar från Popotamus

Popotamus siger mange tak for anmeldelsen. Både af klemmer og tørresnor. Mvh. Henrik H.

Klemmer

Har bestilt klemmer af 2 omgange. De er virkelig gode, og bruger kun dem nu. Og så er de vildt hurtige til at sende. Bestiller gerne derfra igen, hvis der er noget, jeg får brug for.

28 augusti 2022

Svar från Popotamus

Popotamus takker for gode anmeldelse. Mvh. Henrik H.

De allerbedste tøjklemmer!!!

De allerbedste tøjklemmer!!!!
Uanset hvor meget det blæser, regner eller sner, hænger tøjet på snoren og det kan slet ikke ses på klemmerne at de har været i brug.
Tøjklemmerne er alle pengene værd.

15 september 2022

Svar från Popotamus

Mange tak for den fine anmeldelse. Mvh. Popotamus / Henrik H.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fantastiske klemmer og storartet…

Fantastiske klemmer og storartet service fra firmaet, da ‘en klemme manglede en fjeder.

7 september 2022

Svar från Popotamus

Tak. Det glæder os, at du er tilfreds med både produkt og service. Mvh. Popotamus / Henrik H.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

De bedste klemmer i verden

De bedste klemmer i verden. De kan klare selv den værste vestenvind.
Og smukke farver - lige til at blive glad i låget af.

Svar från Popotamus

Popotamus takker for den venlige og gode anmeldelse. Mvh. Henrik H.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg var så heldig at få både klemmer og…

Jeg var så heldig at få både klemmer og bøjlehænger sidste år i julegave👍🤩
Jeg meget glad for begge dele.

Stor ros til bøjlehængerne, de fungere perfekt
Utroligt jeg har kunnet leve uden dem 😉

Svar från Popotamus

Mange tak for anmeldelsen. Hvis du har brug for flere, så skriv dem på ønskelisten til jul en gang til. Mvh. Popotamus / Henrik H.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

De bedste og flotteste tøjklemmer

De bedste og flotteste tøjklemmer, jeg nogensinde har haft. De er nu over 3 år gamle og er fuldstændig som nye.
Herudover er der en fantastisk kundeservice, hvor der bliver svaret inden for få timer.

Svar från Popotamus

Popotamus takker for den gode anmeldelse. Mvh. Henrik H.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Tak for en god og behagelig service/oplevelse.

Jeg har ikke taget alle produkterne i brug endnu, men klemmerne og bøjleknægtene er fantastiske på min gamle tørresnor, og kvaliteten af kroge, opstrammer og tørresnoren virker til at være super.
Dog vil jeg lægge kraftigt vægt på den fantastiske hurtige og gode service, som jeg har fået, dels gik det hurtigt fra ordre til jeg havde det i hånden, men der manglede en lille ting, som jeg skrev til dem, og indenfor en time fik jeg et opkald med beskeden om, at det blev afsendt nu med quickbrev. Det synes jeg bare er en virkelig god service og jeg sætter stærkt pris på, at blive ringet op og få sådan en service.

22 augusti 2022

Svar från Popotamus

Mange tak for anmeldelsen. Telefonen er opfundet, så hvorfor ikke bruge den, det er sådan vi tænker hos Popotamus. Desuden, hvis vi kvajer os (og for eksempel sender en bestilling med manglende varer), så forsøger vi hurtigst muligt at rette op på det. Mvh. Popoamus / Henrik H.

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.