Lita inte på. Bedrägeri på bedrägeri 😈👺👹👿😠. Do not trust.
Jag är mycket tacksam för 3DS spelet, men samtidigt vill jag klaga lite för jag har haft koll på detta spel ett tag och rätt som det var så shock höjdes priset den och troligtvis alla varorna samtidig... Se mer
Jag har varit medlem hos Pointshop under många år. Det senaste halvåret har pointshop blivit en mkt dålig sida. Här är några saker som jag upplever negativt. 1. Numera kräver de adressg... Se mer
Det som är bra är att man kan välja vad man vill ha när man har fått ihop tillräckligt med poäng och det man beställer kommer fram, helt suveränt.
Ved Stranden 22, 4.TH, 9000, Aalborg, Danmark
- 36946335
- support@pointworld.com
- pointworld.com
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Rätt bra sida med god behandling
Det enda negativa med PointDeal är egentligen att det ibland kan ta ett tag att få hem produkterna. Annars fungerar allt bra. Produkterna får man hem i bra skick, och dessutom så får man poäng som man sedan kan använda sig av för andra saker på Pointshop! Bra sida.
Det finns för många köp/sälj sidor
Detta är inget som jag kan tänka mig att hålla på med
Väldigt dålig.
Dyra produkter och sedan måste man ha typ visakort för att betala detta är jättedåligt.
Va glad man blir !
Detta är ett väldigt lätt sätt att tjäna lite extra pengar.
Man behöver inte vara data duktig för att det ska funka
Kastar ut folk på falska grunder
Pointblog kastar ut folk på falska grunder och de ansvariga håller två medlemmar bakom ryggen och dessa två medlemmar har de ansvarigas tillstånd att provocera och utsätta andra för påhopp.
De ansvariga tål heller inte sanningen.
Nyss testat och beställa
Jag tycker att det verkar vara en bra sida. Lätt att hitta information och lätt att beställa. Hoppas på att vara fortsatt nöjd !
Snabbt,billigt,enkelt!
Jag tycker att Pointdeal är en perfekt nätbutik,där man kan köpa billiga saker och få poäng för detta.
Pointblog, mer än bara en blogg.
Jag tycker att Pointblog är mer än bara en blogg. Allt är stilrent och det är lätt att hitta.
Att man kan utgå från vissa ämnen är en otrolig hjälp på traven för vissa (även för mig ibland).
Kräver tid men ger poäng
PointShop är bra om man har lite tid över, vilket man ju alltid har någong gång under dagen, iallafall jag. Så istället för att sitta av den dötiden så genomför man lite undersökningar och får poäng och får gratis ihop till bland annat presentkort. funkar väldigt bra, känns seriöst och är enkelt.
Belönad för mina åsikter
Roligt sätt att bli belönad för sina åsikter tiden går otroligt fort när man skriver men jag skulle vilja ha lite mindre av filmtitlarna. Det är kul att blogga och jag tjänar poäng för det som jag handlar för
Smidigt, Snabbt, Trevligt.
Denna sida rekkomenderas varmt till alla som vill tjäna gratissaker för gratis är gott, har rekommenderat detta till massa av mina vänner som gillar detta startk, Tack föra tt PointShop Finns :)
Väldigt positiv
Jag tycker väldigt mycket om pointblog för att man kan tjäna poäng på att säga sin mening om olika saker. Det är även ett väldigt bra tidsfördriv när man känner att tiden går lite långsamt.
Pointshop det bästa du någonsin sett
Jag älskar pointshop för att man kan tjäna enkla poäng och som kan kan växla in till saker senare, det är inte speciellt jobbigt man kan bara tjäna några hundra poäng om dagen så blir det ju mycket efter ett tag pointshop är det bästa som finns!
pointshop vard mycket mer om 5 stjärnor
Jag tycker myck e om pointshop .
poängjakt
Man kan tjäna poäng snabbt men nackdelen är att din e-post och telefon bombas av försäljare.

Svar från PointWorld
Tycker detta är jätte bra att det finns
Superbra att man kan samla poäng o sen byta dom mot vad man nu vill ha för prylar.
pointshop är kul och trevligt. Man kan tjäna ihop till prsenter och godis, GRATIS!
Pointshop är det enda i sitt slag! Man kan tjäna poäng genom att klicka på länkar, handla från vissa företag och genom undersökningar. Poängen kan man en byta mot presenter. GRATIS får man sen hem tex sitt godis. Helt suveränt.