Lita inte på. Bedrägeri på bedrägeri 😈👺👹👿😠. Do not trust.
Jag har varit medlem hos Pointshop under många år. Det senaste halvåret har pointshop blivit en mkt dålig sida. Här är några saker som jag upplever negativt. 1. Numera kräver de adressg... Se mer
Det som är bra är att man kan välja vad man vill ha när man har fått ihop tillräckligt med poäng och det man beställer kommer fram, helt suveränt.
Ved Stranden 22, 4.TH, 9000, Aalborg, Danmark
- 36946335
- support@pointworld.com
- pointworld.com
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Lita inte på
Lita inte på. Bedrägeri på bedrägeri 😈👺👹👿😠.
Do not trust.
Bra
En bra sida, lätt att tjäna poäng för att kunna ta ut presentkort. Perfekt när man är student, men även när man är snål och fattig som jag..
kanon sida
JÄTTEBRA sida där man enkelt kan tjäna poäng och sedan växla in till vad man vill,,-
bra sajt
BRA SAJT FÅR MYCKET UPPSLAG OCH FÖRSLAG OCH ERBJUDANDE AV ALLA SLAG SAMTIDIGT SOM JAG TJÄNAR POÄNG SOM JAG KAN HANDLA FÖR
BARA BRA TUMMEN UPP
Mycket bra site, som fungerar
Trevligt med poäng
Jag är mycket tacksam för 3DS spelet, men samtidigt vill jag klaga lite för jag har haft koll på detta spel ett tag och rätt som det var så shock höjdes priset den och troligtvis alla varorna samtidigt som att kolla på en hemsida sänktes från 20 till 10 poäng. Jag är säker på att många är förgrymmade på dessa justeringar ni gjort.
Pointshop- värdelös sida
1. Numera kräver de adressgarantin, du måste skicka in en bild på ditt körkort/id-kort. De kräver även en bild på din adress. Det spelar tydligen ingen roll att du fortfarande bor kvar på samma adress sen tidigare.
2. Långa svarstider ifrån Pointshops kundtjänst. Har fått vänta 2-3 v på svar ibland.
3. Dåligt med poäng för genomföra undersökningar & köp ifrån andra sidor. Många gånger har jag inte ens fått mina poäng utan har fått kontakta kundtjänst.
4. Vissa presentkort är reserverade för VIP medlemmar. För övriga presentkort har Pointshop höjt poänggränsen kraftigt.
5. Dyrt VIP medlemskap, 360:- i månaden. Pointshop är inte värt 360:- i månaden oavsett om man kan lösa in presentkort eller inte.
6. Dåligt med bra & vettiga kampanjer som ger många poäng.
7. Slutligen, är det alldeles få gånger som de har 5- 7 dagars VIP medlemskap för 1- 10 kr.
Pointshop
Billigt, bra och snabbt får du din beställning. Besök pointshop du med.
Point deal äger
Har beställt saker på point del och dom värkar redan vara iväg skickade enligt mejlet jag fått tidagare men ser fram emot att få hem det jag beställde så rekomedera pointdel till er som aldrig handlat där förut då tjänar ni även några poäng till er Pointshop konto på samma gång Får betyg 10 av 10 i från mig hittar inga brister på denna sidan alls MVH Anna-Maria olsson
sämre och sämre....
pointshop är inte vad det vart förut,mycket mindre utbud i deras butik och högre priser.pratet att det inte kommer skräpost och telefonförsäljning stämmer inte.och var klar över att de nu ändrar regler om poäng de kommer nu att annullera intjänade poäng efter viss tid så nu går det i princip inte att spara ihop nåt rejält längre.. och bor du i glesbygd och har boxadress så glöm det de accepterar inte boxadresser..så från ha VARIT en riktigt ok sajt så är det numera bara skit ärligt talat..
Stängt sidan utan att meddela
Igår stängde dom sidan för att ordna något med severn. Men dom har fortfarande inte öppnat sidan efter långt över ett dygn.
långsamt tjäna småpengar
Undersökningarna tar lång tid men har man tålamod så får man ihop ett par hundra på nåt halvår. Det tar lång tid att samla...och innan presentkortet kommer kan det ta nån månad eller mer. Men ger detta en trea.
PointDeal levererar
På Pointdeal kan man göra fynd, såsom tv-spel, parfyrmer lego och annat. Helst ska man gå med i PointShops vip i fem dagar för 5 kr så att man får frakten gratis. Jag rekommenderar att man går med i Pointshop även utan vip. Det är lätt att säga upp vip-abonnemanget och har man lite tålamod brukar man få en 50kr rabattkod till Pointdeal. Jag köpte ett Lego StarWars skepp och allting gick bra. Dock tar det några dagar extra då varorna skickas från Danmark.
Ett företag som är sämre än den av staten skötta järnvägen!
Efter beställning av spel och dekorationslampor från pointdeal.se med ett flertal (fyra stycken) olika användarkonton för att kunna utnyttja de, faktiskt, låga priserna så började problemen när saker och ting skulle avbeställas (vilket i praktiken blev ett återsändande trots att den orderbekräftelse (som krävs för att avtalet skall vara gällande enligt Pointdeal) som företaget skulle skicka ej någonsin kom till mina olika mailboxar). Avbeställning av spelen var alltså ej möjlig varför jag helt enkelt fick skicka tillbaka produkterna i fråga, detta skedde den 1:a maj 2013.
I de två därtill hänförliga kontona respektive ärendenummer så meddelades att sakerna hade återskickats den 1:a maj. I det ena av dem så hade det skriftligen utlovats den 25:e april att returfrakten skulle betalas av Pointdeal.se. Den 14:e maj frågades det i bägge ärenden huruvida paketen hade framkommit. I det första svarades jag med orden "Vänlig hälsning" och namn på kundtjänstmedarbetaren och i det andra först efter 11 stycken (elva) meddelanden mellan 1:a och 24:e maj med "Det går inte snabbare av att du spammar supporten." av en annan kundtjänstmedarbetare. Alltså ingenting om det hela hade framkommit eller ej. I det tidigare så fick jag svaret att mina brev ej framkommit den 23e: maj varpå jag hinner begära en fullständig återbetalning men inte får någon som helst återkoppling till detta mer än ett konstaterande att paketet framkommit den 29:e maj. Pengarna från det andra ärendet återbetalades faktiskt den 29:e maj - så där fungerade återbetalningen men ej "kundtjänsten"!
I ytterligare ett ärende där jag felaktigt debiterats för VIP-medlemsskap (De felaktigt
debiterade pengarna för VIP-medlemskapet fick jag tillbaka redan den 3:e juni så där var det relativt snabbt som jag fick tillbaka min pengar (de hade dragits 28:e maj), trots avbeställning, så krävde jag att ansvarig skulle ringa upp . Så skedde och den uppringande var landschefen på moderbolaget Cmnetworks. Jag förklarade alla sakerna och han lovade att frakten för en lampa som hade sänts med brittisk kontakt skulle återbetalas samt de pengar som de var skyldiga mig och att allting därmed skulle lösa sig. - snacka om att bli bedragen! Allt som krävdes av mig var att jag skulle sända över mina bankkontouppgifter. Detta gjorde jag den 8:e juni till vederbörandes mailadress. Utav de 403 kronorna (120 för frakten) som de var skyldiga mig från första ärendet i stycket ovan så återbetalades 22 kronor men först den 24:e juni!
Då jag befann mig i en flytt under sommaren med krävande arbete samtidigt så fick jag först möjlighet att återsända den felaktiga lampan som tidigast i september då jag återvände till min studieort. I denna veva så påpekades det i mail den 16:e september att jag saknade 381 kronor från det tidigare tillbakaskickade paketet till landschefen. Han valde att inte svara och då skickade jag precis samma krav (381 kr plus ränta enligt den svenska räntelagen) igen den 24:e och då även att pengar skulle sättas in för frakten av lampan så att jag skulle slippa behöva ligga ute med pengar. Den 26:e får jag ett svar om att de har satt in 360 kr varpå jag får förklara att det gällde VIP-medlemskapet som är beskrivet i stycket ovan. Jag lovade att återsända lampan så snart jag hade de felande 381 kronorna plus ränta. Jag begärde deras adress så att allt skulle bli rätt.
Den 3:e oktober hade jag fortfarande inte fått mina pengar varpå jag ånyo skickade ett mail och begärde mina pengar. Den 7:e får jag ett svar där jag återigen ska förklara allting som skett i dessa ärenden, denna gång i skrift, trots att jag redan gjort detta för denne person telefonledes i maj månads slut därtill vägrar vederbörande nu att återbetala frakten trots att han två gånger skrivit i mail att den skall återbetalas och detta med en hänvisning till konsumentverket med en länk som konstaterar att pengarna för återsända produkter skall återbetalas senast 30 dagar efter återsändande (den klarade Pointdeal inte riktigt av). Jag svarade att han ingått ett avtal om att återbetala frakten, men får återigen ett mail som förhalar hela processen. Jag vänder mig därför till Konsument Europa som säger åt mig att skriva ett kort mail med alla mina krav.
Detta kravmail sändes redan den 9:e oktober med ett konstaterande att allting återsänds i det skick som det ankom och den 11:e får jag ett svar om att produkterna hade bruten plastfilm (precis så som de sändes till mig) och ett konstaterande om att de inte tänker betala frakten. Den 14:e får jag svar om att "återbetalning kommer att ske för det du betalade för dem(för produkterna, min markering)" "Detta kommer att komma till ditt konto inom 2 veckor.". Härpå begär jag den 15:e att den totala summan skall bekräftas samt att återbetalning skall ske till nästkommande dag då jag väntat i fem och en halv månad. Den bekräftade summan blir: "Det är den samlade summan för allt du betalat, alltså köpssumman
och inte frakt eller ränta." och pengarna: "kommer i omgångar för att leverantören ska godkänna att varje produkt är i orginalskick".
Härpå avsänder jag ett bryskt svar om "För att underlätta både för dig och för mig så
sätter du även över pengar för frakt och den av dig begärda specifikationen på
fraktkostnaden likt specificerat 9.10.2013. Om så ej sker blir jag tvungen att gå vidare. 1028 kr emotses inom 13 dagar och 381 kr imorgon onsdag med hänvisning till det av mig, föregående detta, senast författade mail till dig från mig." Varpå likt en dåres försvarstal så förhalas det enbart vidare "Tyvärr så sker ingen återbetalning av frakt som det står enligt våra villkor och konsumentköpslagen.".
När mina pengar inte hade ankommit mitt konto så vände jag mig till direktören på
Cmnetworks den 21:a oktober med en begäran om att mina pengar skulle sättas över direkt samt att han skulle telefonera mig så att vi kunde diskutera en lämplig ersättnign för fem månaders väntetid. Följande dag så svarar landschefen att pengarna ska ha utbetalats.
Detta hade,peppar peppar, faktiskt skett men enbart med 898 kr av de totalt 1409 de var skyldiga mig (exklusive ränta). Alltså felade 511 kronor varav 423 var hänförliga till mina fraktkostnader och vi var mer eller mindre tillbaka på ruta ett. Jag blev lite vrång nu och avsände följande text till Direktören för Cmnetworks:
"Hej XXXXX,
de 511 utestående kronorna är hänförliga till det mail som har avsänts 9.10.2013 till "Landschef", en kopia av detta mail avsändes till dig som bifogad fil 21.10.2013. I detta mail har inte, likt tidigare, något yrkande om ränta framställts. De emballage som skall ha varit brutna har i samma mail konstaterats att de återsänts likt när de ankom Uppsala varför jag ergo ej kan anses äga ansvar för hur ni sänder era produkter till era kunder. Frakt skall återbetalas efter flertal löften från "Landschef" och "Kundstjänstpersonal" vid er så kallade kundtjänst, även detta står att läsa i det mail som jag har skickat en kopia av till dig - med de skrifterna blir det egalt vad ni skrivit om fraktkostnader i era villkor. Därtill så är det ju faktum att ni skickar en produkt till mig som inte var ämnad för nyttjande i det svenska elnätet - då blir det för mig svårförståeligt varför jag ska stå för kostnaden att återsända det hela till er.
Därtill undrar jag hur ni ämnar ersätta mig för den tid jag har fått lägga ned på att få
tillbaka mina pengar som ni har utlovat i skrift vid ett flertal tillfällen och vid
telefonsamtal med "Landschef" i tidsperioden 27.5-29.5.2013. Jag har fått skriva 13 mail till "Landschef" mellan 8.6.2013 - 15.10.2013, med en period utan svar mellan 8.6.2013 - 26.9.2013 trots tre mail avfattade 8.6.2013, 16.9.2013 och 24.9.2013. Tre mail till dig mellan 21.10.2013-29.10.2013. Till er kundtjänst i ärendena 15043 och 15044. I det tidigare 14 stycken mail varav 11 mellan 1.5.2013 och 24.5.2013 vilka besvarades med en avsnäsning först 26.5.2013. I det senare 12 stycken gånger varav 5 i tidsperioden 1.5.2013 - 23.5.2013 varav svar först kommer 23.5. Jag har enligt den länk som "Landschef" försett mig med kunnat förvänta mig återbetalning 30 dagar efter återsändande. Nu har maj, juni, juli, augusti, september och nästan hela oktober gått utan att ni skickat mig alla mina pengar.
"Mitt namn"
" (Månaderna ovan var fetmarkerade)
De slutliga 511 kronor kom mig till del 18:e november 2013. Hela ärendet tog alltså över sex och halv månads tid att lösa och något svar på mitt krav om ersättning för den tid jag har fått lägga ned för att få tillbaka mina pengar har jag till denna dag ej fått (10:e december 2013) Denna text har jag skrivit för att varna andra konsumenter från att nyttja detta företag.
För att sammanfatta:
Värdelös och obefintlig kundservice som inte vill ge något svar överhuvudtaget,
en landschef som förhalar och inte vill lösa de uppkomna problemen
och slutligen,
en undflyende direktör
Om någonting är för bra för att vara sant, så är det troligen så...
Mårten Mogerud
Bra men kan bli bättre
Tycker att PointDeal är bra men kan bli bättre
Bra att man får poäng på allt man köper, bra även att vip har gratis frakt, men borde vara det till alla
Mer saker att köpa är önskvärt
Bra priser
Mycket bra priser och fri frakt som VIP.
Utbudet kunde vara lite större, men annars bra.
Detta var min första beställning så jag kan ej ge något betyg om leveranstiden.
Det står att det ska skickas idag vid beställning före 16.00