Det var ett jÀkla argumentativt attityd vid returnering nÀr byxorna inte sÄg ut som bilden och knapphÄlet var för liten. IstÀllet för att hjÀlpa mig med returning och fÄ sig en glad kund tappade ni fr... Se mer
Köpt kuddar frÄn Bambukudden.se vilket Àr samma företag som PMR Nordic. Kuddarna Àr ett skÀmt, innehÄllet Àr smÄ flingor memoryfoam blandat med mycket flingor av skumgummi. Vi har köpt "Bambukuddar"... Se mer
Fick betala 250 kronor (och fick inte varan jag bestÀllt och betalat för) för att jag inte hÀmtat ut mitt paket inom 11 dagar för att jag var pÄ 14 dagars semester pÄ Gran Canaria och aviseringen kom... Se mer
Helt underbar. AnvÀnder den morgon och kvÀll för mina spÀnda axlar. Masserar Àven mina fötter och vader (har droppfot sÄ dÄ fÄr jag lite liv i den) BÀsta vÀnnen fick prova den och nu ska hon köp... Se mer
Axelro AB Àr ett svenskt företag med sÀte i Haninge. Bland kunderna Äterfinns bÄde privatpersoner, företag och landsting. VÄr storsÀljare 3D Smart Shiatsu Nackmassage sÄlde vi tidigare via vÄr hemsida www.nackmassage.se dÀr erbjöd vi stolt kunder att införskaffa den smarta maskinen som fungerar till hela kroppen. Nackmassagemaskinen tillsammans med ett lyckat samarbete mellan Axelro AB och Lagross AB blev startskottet till vÄr resa. Idag kan vi stoltsera med en ny förbÀttrad webbshop, fler produkter. Fokus för oss ligger pÄ att kunna erbjuda vÄra kunder produkter som gör skillnad i livskvalitet, snabba leveranser och god service. Vill du följa med pÄ vÄr fortsatta resa och förbÀttra din livskvalitet? Tveka inte att bli kund hos oss du med!
SöderhagsvÀgen 29B, 136 49, Vega, Sverige
Supesnabb leverans! Hade mitt paket inom 36 timmar, tror jag. Kuddarna jĂ€ttesköna och massagemakapĂ€ren ovĂ€ntat effektiv. Min nacke Ă€r redan bĂ€ttre. Manualen Ă€r dock ett skĂ€mt!!! Ăven om apparaten Ă€r lĂ€ttanvĂ€nd och hyfsat intuitiv sĂ„ borde manualen göras vid.
Inte ens om jag lÀser de utlÀndska instruktionerna fÄr jag reda pÄ allt jag vill. Manualen borde inledas med en skiss med förklaring över knappar och funktioner och funktionslÀgen. Sedan borde man beskriva alternativa anvÀndningsomrÄden och ev varningar. Vidare börde ett avsnitt om rengöring finnas med.
Snabb leverans bra priser och kuddarna fungerar verkligen
Mycket enkelt att bestÀlla. Fick produkten snabbt
Vi gillade verkligen vÄra hÀrliga bambukuddar.
SÄ sköna att sova pÄ.
Snabbt och okomplicerat. Nöjd med produkten.
Helt otroligt skönt för trötta axlar och nacke. đ
3D Smart Shiatsu massage maskinen fungerar inte som beskrivits officiellt
DÄligt att regulera styrkan!
Omöjligt att sÀtta pÄ vÀrme!
Ăr besviken

Svar frÄn Axelro AB
Riktigt bra service! Snabb och bra support, superservice nÀr det krÄnglade!
Mycket bra. LÀtt att anvÀnda. Bra nÀr det Àr vÀrme i.
Bra och verksam produkt! Hoppas den hÄller i mÄnga Är.
Det var en fantastisk upplevelse nÀr jag provade den första gÄngen. jag kör flera gÄnger i veckan över stora delar av kroppen. Flera i familjen anvÀnder den. NÄgra av mina vÀnner har ocksÄ provat den och faktisk en vÀn blev sÄ nöjd att hon skulle bestÀlla en till sin son.
Perfekta varor
Denna vara kom till stor nytta och glÀdje för hela familjen
Jag och övriga familjen Àr 100 % nöjda och vi rekommenderar andra att köpa av Er.
Utomordentlig snabb service och leverans . varorna kom dagen efter bestÀllning, detta kallar jag verkligen för service.
Snabb leverans och jĂ€ttebra produkt. Familjen slĂ„ss om vem som ska fĂ„ sitta med denđ
LÀs mer om andra typer av omdömen.
LÀs mer om omdömesprocessen pÄ Trustpilot.
HÀr Àr 8 tips pÄ hur man kan skriva omdömen pÄ bÀsta sÀtt.