Wat een ongelooflijke snelle en klantgerichte reactie op mijn bestelling. Super snel geleverd en heel laagdrempelig contact. Ging het bij anderen maar zo makkelijk!! Gewoon TOP
Det här tycker kunderna
Blijf ver weg van dit bedrijf. Begin maart handschoenen besteld en betaald. Na wel 10 telefoontjes met telkens loze beloften en toezeggingen nog niets ontvangen. Daarna juridische dreiging, uiteind... Se mer
De afgelopen twee weken heb ik grind, grindplaten, tuinaarde en houtsnippers bij Plusjot aangeschaft. Miles van Plusjot heeft mij enorm goed geholpen, en ik moet eerlijk zeggen: ik ben nog nooit... Se mer
Företaget har svarat
Företagsinformation
- Leverantör av trädgårdsbyggnader
- Byggnadsmaterial
- Leverantör av byggnadsmaterial
- Trädgårdsarkitektursbutik
- Träleverantör
Skrivet av företaget
Welkom bij Plusjop! Dé totaal-leverancier voor uw tuin. Wij onderscheiden ons door superkwaliteits-producten te leveren tegen super scherpe prijzen. Groene Groet, Vrienden van Plusjop!
Kontaktuppgifter
Voorland 2, 1601EZ, Enkhuizen, Nederländerna
- 0228 586250
- klantenservice@plusjop.nl
- plusjop.nl
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Super Sjop
Goede service en snel bezorgd!
Goede service en snel geleverd! Ontzettend tevreden en bestel hier snel weer.

Svar från Plusjop
We zijn goed geholpen en kregen de…
We zijn goed geholpen en kregen de spullen snel geleverd. We gaan hier zeker vaker spullen bestellen

Dikke pluim
Eenvoudig bestellen, scherpe prijzen en snel geleverd. Na de bestelling nog even contact gezocht met de klantenservice welke mij direct en vriendelijk van de door mij gevraagde informatie kon voorzien. In het verleden heb ik ook spullen op locatie opgehaald, ook dat verliep toen heel soepel.

Waardeloze webshop.
Op 1 februari bestelling gedaan, op 6 februari per mail maar eens gevraagd wat de status was. Geen reactie. Op 16 februari daarom gebeld, zou worden uitgezocht en worden teruggebeld. Niet gebeurt. Op 18 februari opnieuw gebeld, opnieuw excuus. We sturen de bestelling op. Het is nu 24 februari en er is nog steeds niets ontvangen, en er wordt ook niet gecommuniceerd. Waardeloze winkel, zonde van je geld en energie. Wanneer je de zaken niet op orde hebt moet je geen webshop beginnen.
Aanvulling op 12 maart.
Vandaag gebeld door de directeur. Heeft uitgelegd waar het probleem intern zat, en dat hij er mee aan de slag gaat. Was een goed en open gesprek, dat waardeer ik. Dit stukje goede follow-up van mijn klacht wilde ik toch even aan de review toevoegen.
Prima en snelle service
Ik had snel een boomring nodig en kreeg hem de volgende dag al thuis. Het was echter niet degene die ik bedoelde. Ik nam contact op en het werd heel snel opgelost. De communicatie was prima en de service top!
Goede kwaliteit, snelle levering.
Goede kwaliteit producten (ik bestelde oa corten borderranden), goede prijs en snelle levering. Twee keer besteld, mocht ik nog meer tuinproducten nodig hebben, bestel ik zeker weer bij Plusjop!
Snel geleverd en super kwaliteit
Eerste maal, tevens laatste maal.
Mijn eerste ervaring met Plusjop laat zeer te wensen over. Volgens de site was het product op voorraad. Dus ik bestel het product. Ik kreeg een mail dat de bestelling in verwerking is en verstuurd wordt. Echter: er waren twee rapellen voor nodig om het product verstuurd te krijgen en na twee weken ontving ik het eindelijk. Geen uitleg, geen bericht over vertraging, geen excuus.....helemaal niets. Weinig klantvriendelijk, slechte service en bepaald niet commercieel allemaal.
Grasplaten
Grasplaten online gekocht en ivm haastklus zelf opgehaald. Hele aardige jonge man kwam voor mij speciaal op zaterdag naar de loods en heeft ze ook in mijn auto gelegd. Inmiddels een mooi strak grasveld.
Goed bedrijf, komen afspraken na.
Goeie comunicatie nette levering
Goeie comunicatie nette levering
Ook de nalevering ging prima aangezien ze niet alles in 1 keer konden leveren
Vlot geleverd wat besteld was
Prettig en snel geholpen
Goede service!
Ben echt top geholpen door Tom! Goed antwoord op mijn vragen, snel leveren, en makkelijk proces!
Meedenkend en oplossing gericht.
Meedenkend en oplossing gericht.
Duidelijk en snel per telefoon geregeld.
Volgende keer maak ik graag weer gebruik van Plusjob.
Negatieve erfaring
Ik had een aantal vragen en kreeg direct antwoord. Hierna nooit de mogelijkheid gekregen om mijn artikel terug te sturen slechte afhandeling
Ruim assortiment concurreerden prijzen…
Ruim assortiment concurreerden prijzen en snelle levering, Bezorg kosten onduidelijk en aan de hoge kant.
Top service!
Miles van Plusjot heeft mij enorm goed geholpen, en ik moet eerlijk zeggen: ik ben nog nooit zo goed geholpen. Hij reageerde heel snel, gaf advies, stuurde monsters en foto’s.
De producten werden snel geleverd en waren precies zoals beschreven. Topkwaliteit, topprijs en uitstekende service!
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.