Beställde earpods. Mycket bra kvalitet. Bra ljud och häftig bas. Minus är att jag fick varken laddkabel, manual och utbytbara ”gummiploppar” Hoppas jag får dom hemsända omg MVH Kent Eriksson
VARNING Handla inte från de, det är ett oseriöst företag om det ens är ett företag. Jag returnerade produkten och de tog emot det den 29 November men har fortfarande inte fått tillbaka mina 1660kr imo... Se mer
VARNING! Jag beställde endast ifrån detta sopföretag för att jag såg deras garanti där det stod: Vi står bakom våra produkter till 100%, därför erbjuder vi en 100% pengarna tillbaka garanti. Nu n... Se mer
Min vara passade inte och jag har skickat film och bild på att så är fallet. Erbjuder 5% i prisavdrag om jag behåller varan isf att returnera till Kina vilket är lika dyrt som varan. Skitdåligt att in... Se mer
Ren bedrägeri
Ren bedrägeri! Köp aldrig hos dem !
Jag var inte nöjd med produkten och ville lämna tillbaka det och fick detta svar:
Tack för ditt meddelande. Jag är ledsen att höra att du inte är nöjd med din produkt.
Tyvärr kan vi inte ta emot den här varan tillbaka. Dessa produkter är inte lämpliga för återförsäljning efter att först ha returnerats av hälso- eller hygieniska skäl. Detta är anledningen till att den inte kan returneras.
Konsumenten har ingen ångerrätt för ett köp som innebär: leverans av varor som inte är lämpliga att återlämna av hälso- eller hygieniska skäl.
Sedan skrev jag: Hej,
Se bifogad bild ! När jag handlade produkten står det: vi står bakom våra produkter till 100 %, därför erbjuder vi en "pengarna tillbaka-garanti": 14 dagar efter att du mottagit produkten kan du returnera den.
Jag kommer att returnera produkten och ni får stå för det ni har lovat .
Ni får inte lura folk !!!!
Mvh
Jag returnerade produkten men ska även betala för det , då de har "inte fått"det enligt klarna!
Vere
är super nöjd med mina överkast till…
är super nöjd med mina överkast till min sängar.bra kontakt med Flexxia också.beställde i nov och kom den 6/12 så det var inte så lång leverans från dom.
Bluff!!
Bluff!!! Jag hade det på känn men beställde ändå. En ullkappa skulle det vara. Tog över tre veckor innan jag fick varan, öppnar paketet och det är nåt slags tunt filttyg, ser hemma gjort ut. Finns knapphål men inga knappar, på bilden är det en slaf i ryggen, jag fick ett skärp. Skräp!! Superkrångligt att returnera och dyrt, sedan ska företaget godkänna anledningarna till returen! Har du tur kanske du får pengarna tillbaka!!!
Fiffel och båg!!!!
Ren bedrageri!
Ren bedrageri!
Hemskt kvalitee på skorna sedan när man returnerar betalas 200 kronor för retur som är Kina!!Det får man inte veta nära man köper skor .
Retur aldrig registresras och du är tvungen att betala till Klarna för skor som fu har returnerat.
Köp aldrig !!!!
Mina barn älskar sina presenter
Mina barn älskar sina presenter! Nöjd, inget att klaga på. Har upplevt annorlunda vad folk säger nedan.
Absolut Humbug!
Absolut Humbug!! Varor som annonseras (beställs av idioter,, tex mig) Har inget med det som levereras!!!
Rent skräp! Omöjlig retur om detta skräp inte ska kosta dig ännu mer!!
Lurendrejeri!! Lägg pengarna nån annanstans!
Aldrig Mer!!!
Verkar vara ett företag som byter namn…
Verkar vara ett företag som byter namn när tillräckligt många upptäckt bedrägeriet.
Köpte waldorfdockor och fick nåt syntetskräp som inte var vart nåt, använde PayPal så var tvungen att betala returfrakt för att de skulle se till att jag fick pengarna tillbaka. Vilket jag i o f sIg fick. Returfrakten kostade närmare 300 men PayPal hade en försäkring som man kunde teckna gratis på returfrakt upp till 250:-, så det kostade mig inte så mycket i pengar men en hel del i tid. Verkar vara samma företag med ändrat nsmn.
Beställde en vara 1 månad sen
Beställde en vara 1 månad sen, ingen leverans, handlar aldrig mer här !
Handla hus PLEXXIA och om du ångra…
Handla hus PLEXXIA och om du ångra köpet får du skälla dig själv eftersom du får skicka returen till CHINA och du får betala frakt kostnad själv🙇♂️
Om du ångra dig bara 5 minuter efter du har beställt din produkt så får du svar att det går inte att hejda!! Sedan får du vänta en hel månad att få din leverans BLUFF100%KÖP INTE HUS PLEXXIA
DETTA FÖRETAG ÄR ETT PRAKT EXEMPEL AV GULD OCH GRÖNA SKOGAR 😂BLUFF BLUFF BLUFF
BEDRÄGERI!!!!
BEDRÄGERI!!!!!
AKTA ER!!! BESTÄLLDE FRÅN DE OCH EFTER 1EN TIMME ÅNGRADE JAG MIG O SKREV DET DIREKT TILL DE.
SVARAR MIG SAMMA DAG O SÄGER ATT DET GÅR INTE OCH ÅNGRA FÖRRÄN JAG HAR FÅTT PAKETET O NÄR JAG FICK DEN FICK JAG EN RETUR ADRESS TILL KINA!!! O DET KOSTAR 300 KR SJÄLVA BESTÄLLNINGEN ÄR 449 KR!
SNÄLLA KÖP INTE FRÅN DE
Nöjd med min smartwatch
Nöjd med min smartwatch, skickade ett mejl om handboken och fick snällt hjälp!
Bluff bluff bluff.
Varning
Skickar flera varor som man inte beställt, sen när man ska returnera så får man info om att frakten är så dyr. Då erbjuds man köpa varan till rabatterat pris, dvs varan du inte har beställt. Rena rama bluffen.
Detta är tyvärr ett riktigt…
Detta är tyvärr ett riktigt blufföretag, köp inget från dem
Plexxia bilfärg restorer. Köp EJ
Om Plexxia bilfärg restorer. Kort sagt - Köp EJ eller ha låga förväntningar och skyll dig själv. Vill man ha liknande undermålig vara kan man nog dessutom köpa det mer lokalt. Att vänta nästan en månad på leverans från Kina och sedan upptäcka att det inte fungerar känns onödigt.
Beställde skor
Beställde skor. Fruktansvärt kvalitet. Stinker lim. Kan inte vara i samma rum. Skickade en returadress i Kina. Hallå! Ni lurar folk! Aldrig beställa varor i plexxia.
Beställde bilfärg restorer.
Beställde bilfärg restorer..
Fungerade i inte.fortfarande repor i lacken..klagade och de erbjöd 20%av inköpspriset..
Dem fattar inte DEN FUNKAR INTE..sämsta skräp företag jag varit med om..bara lura folk..
Bläää för 100%nöjdgaranti bara snack..
HANDLA INTE DÄR BARA SKRÄP..
MVH ROBBAN
Skickar skräp och inget som motsvarar…
Skickar skräp och inget som motsvarar varan
Fullständigt bedrägeri. Skickar illaluktande plast, där jag beställt läderstövlar. Kundtjänst svarar med erbjuda rabatt. Anger en adress i mainland China, vägrar att ge mail eller telefonnummer, så att jag kan skicka spårbart. Fullständigt inkompetent kundtjänst. Här har inte kunden rätt. Varför ska jag betala Klarnafakturan när de int ehar skickat vad jag beställt?
Vilket båg som skulle ta bort repor i…
Vilket båg som skulle ta bort repor i billacken