Beställde earpods. Mycket bra kvalitet. Bra ljud och häftig bas. Minus är att jag fick varken laddkabel, manual och utbytbara ”gummiploppar” Hoppas jag får dom hemsända omg MVH Kent Eriksson

VARNING! Jag beställde endast ifrån detta sopföretag för att jag såg deras garanti där det stod: Vi står bakom våra produkter till 100%, därför erbjuder vi en 100% pengarna tillbaka garanti. Nu n... Se mer

1,5

Mycket dålig

TrustScore 1.5 av 5

Oseriös företag

Produkten gick i retur och 6 månader senare väntar jag fortfarande på min återbetalning.

23 maj 2024

Falskt företag som struntar i kunden och vill bara tjäna pengar

Hej! Vill varna att folk inte ska beställa något från detta företag. I höstas beställde jag sofföverdrag på 2000kr. När varan kom visade det sig att den inte passade till min soffgrupp. Mejlade till Plexxia och meddelade om att jag ville returnera varan. De föreslog att betala med 10% mindre och behålla varan. Jag hade inte behov av att behålla något som jag inte skulle använda. Senare föreslog de minskning av priset med 20%. Jag meddelade att jag ville returnera istället. De sa att jag skulle stå för returkostnaden till Kina. Jag skickade varan i väg i november med 450 kr fraktavgift. Har väntat i flera månader på att varan skulle komma fram men det visade sig att den fastnade någonstans i Kina. Kundtjänsten gjorde inte så mycket. varje gång jag kontaktade de kom samma svar: "vi tackar för ditt tålamod". Till slut var jag tvungen att reklamera det via Post Nord. Försändelsen kom inte fram till Kina utan tillbaka till Sverige i april månad d.v.s. 5 månader efter. Således jag fick betala 2450 kr för något som jag inte har nytta av. Plexxia har aldrig kontaktat mig för att höra hur det gick. Det är nästan ett bedrägeriföretag som tog sina pengar och låtsades bry sig om men gjorde absolut ingenting för att hjälpa till vid returen till Kina och till slut till Sverige. De får skämmas. De skriver i sina mejl att de strävar efter att ge ett nöjt leende till sina kunder men de ger bara frustration och tårar. Beställ inte något från detta företag! Det är slöseri av pengar och nerver.

5 maj 2024

VARNING Handla inte från de

VARNING Handla inte från de, det är ett oseriöst företag om det ens är ett företag. Jag returnerade produkten och de tog emot det den 29 November men har fortfarande inte fått tillbaka mina 1660kr imorgon måndag ska jag polisanmäla de och ska se till att de slutar sälja i Sverige. Väldigt pinsamt för klarna också som samarbetar med ett sånt (företag)

28 januari 2024

Warning ⚠️ ⚠️ ⚠️ ⚠️ ⚠️ ⚠️ ⚠️ ⚠️ ⚠️ ⚠️ ⚠️ ⚠️ ⚠️…

Warning ⚠️ ⚠️ ⚠️ ⚠️ ⚠️ ⚠️ ⚠️ ⚠️ ⚠️ ⚠️ ⚠️ ⚠️ ⚠️ Warning ⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️
⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️Warning
Väldigt oseriösa!! Produkterna motsvarande inte beskrivningen och beskrivningen är på kinesiska.
Slöseri med tid och pengar inte värt en krona det man fick för 500 sek

5 januari 2024

Bluff med rabattkoden

Beställde en vara och när jag skulle avsluta köpet kom upp en text där det står att jag hade missat att använda rabattkoden och att jag skulle göra det genast om jag ville utnyttja det. När jag tryckte på rabatten så beställdes en vara till. Försökte avbryta köpet med det gick inte.

17 december 2023

VARNING

VARNING. Omdöme -5. Fick ingen vara, bara en räkning. De påstod att de inte fått någon beställning men kunde ändå skicka räkning. Sedan skickade de ett mail och bad om min mailadress!!! Jag fick be Klarna hjälpa mig. Fick tillslut tillbaka mina pengar. Handla inte med detta oseriösa företag!

8 november 2023

Egentligen ingen stjärna alls

Egentligen ingen stjärna alls! Instämmer med föregående recension urdålig returmöjlighet. Retur till Kina som kostar lika mycket som varan! Kommer aldrig handla där igen och varna andra!!!

22 november 2023

Min vara passade inte och jag har…Min vara passade inte och jag har skickat film och bild på att så är fallet. Erbjuder 5% i prisavdrag om jag behåller varan isf att returnera till Kina vilket är lika

Min vara passade inte och jag har skickat film och bild på att så är fallet. Erbjuder 5% i prisavdrag om jag behåller varan isf att returnera till Kina vilket är lika dyrt som varan. Skitdåligt att inte kunna returnera till en svensk adress. Kommer aldrig rekommender att handla hos Plexxia och heller aldrig göra det själv.

21 november 2023

Skulle ge minus 5 stjärnor om jag…

Skulle ge minus 5 stjärnor om jag kunde.
Min vara gick sönder direkt innan jag ens hann använda den och har försökt reklamera men de börjar med 20% återbetalning sen fortsätter de med 30% sen 40%. De vägrar även stå för frakten även fast det gäller en reklamation och de då, enligt lag, ska stå för frakten. Har mailat fram och tillbaka flera gånger och får ändå inte rätt. Nu kom även ett svar från dem där de erbjuder återbetalning på 20% igen fast de redan tidigare varit uppe på 40%.
Handla ABSOLUT INTE från detta företag!

5 augusti 2023

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis