Otroligt otrevlig bemötande. Redan när han svarade på samtalet så var det besvärande och att jag var jobbig som störde typ. Snorig och trött, snöt sig var femte sekund och jag hörde knappt vad ha... Se mer

Glömde helt bort att stänga av Playstation Plus en månad och skrev till Support. Skickade kod och anledning till varför efter bara 1 dag efter att det blev köpt.. Fick aldrig något svar och väntar... Se mer

Supporten (om man nu kan kalla det så) är katastrof! Man får svar men ingen hjälp via mail. Telefon är det "kö" men man kan komma fram.. Överallt och Hela tiden uppmanas man att besöka deras hemsi... Se mer

1. TV-spelsbutik
  2. Spelföretag

Informationen kommer från olika externa källor

The PlayStation Store is a digital media store available to users of Sony's PlayStation 3, PlayStation 4, PlayStation Vita and PlayStation Portable game consoles via the PlayStation Network.

1,7

Mycket dålig

TrustScore 1.5 av 5

Otroligt otrevlig bemötande

Otroligt otrevlig bemötande.
Snorig och trött, snöt sig var femte sekund och jag hörde knappt vad han sa.
Ville att jag ska återkomma nästa dag om det inte har löst sig och kunde inte göra nåt eller förklara vad som var fel.
Ironiskt att innan samtalet så säger deras förinspelade telefonsvar att de uppmanar kunden att hålla god ton…

31 mars 2026

Värdelös kundsupport

Värdelös kundsupport. Kommer upp okänt fel när jag ska köpa ett spel trots att jag testat i princip allting som går. Det går inte heller att maila dom längre och man får i mitt fall sitta i kö i en timme så fick nog.

25 september 2025

Värdelöst - otåliga- dåliga på svenska - erbjuder ingen hjälp

Värdelöst, en som knappt kan prata svenska vilket ledde till att han tolkade saker på sitt sätt och nu är kontot låst. Nästa kollega (engelsktalande) hjälpte mig inte och var otrevlig. Gav råd som sen inte fungerade och påtalade flera gånger att avsluta samtalet och gå vidare med nästa som väntar. Uselt bemötande.

13 augusti 2025

Köpte produkt på PSN

Köpte produkt på PSN. De debiterade nästan dubbla priset. Supportsidan leder efter 20 frågor till ett svenskt telefonnummer där aldrig någon svarar (timmar och timmar...). Är detta en uttänkt affärsidé av Sony? Debitera för mycket och var helt omöjlig att nå efteråt?

28 juli 2025

Går inte få tag i dem

Går inte få tag i dem. Min son köpte gta v för sina sparade pengar och det fungerade i två dagar. Nu står det att vi måste köpa det igen för icke online eller prenumerera för på deras plus tjänst för att få spela online, han blev lurad av Sony tyvärr...

2 juli 2025

Eftersom de säljer till barn/ungdomar…

Eftersom de säljer till barn/ungdomar ska de inte gå från att man köpt + tjänsten för en månad till att dra för ett helt år, borde inte dras automatiskt utan avslutas automatiskt istället. Så om man vill fortsätta med tjänsten startar man bara igång den själv och betalar. Få kontakt med kundtjänst på svenska är stört omöjligt och bara att försöka komma fram är en mardröm kommer aldrig låta mitt barn köpa något mer från detta företag när det ska vara så krångligt att få hjälp!

25 maj 2025

Det går absolut inte att komma fram…

Det går absolut inte att komma fram till deras så kallade "support". Först drar de för mycket pengar från mitt konto. Sen när man ska försöka få tillbaka den tusenlapp som de rånat mig på visar det sig vara helt omöjligt. Det kan inte vara lagligt detta?

27 mars 2025

Brutalt dålig kundservice

Brutalt dålig kundservice. Suttit i telefonkö 2 timmar men ändå svarar ingen. Läser man andra betyg här så ser man alla många har samma problem. Har blivit hackad och pengar dras från mitt kort. Kan inte avsluta skiten pga ni inte svarar.

Hur är detta ens lagligt?

26 mars 2025

Återbetalningspolicy för onlinespel är otroligt usel

Inget fel på hon jag talade med, men vad är det för återbetalningspolicy egentligen? Inga returer på spel köpta online som har laddats ner. Du kan ha 0 timmars speltid, men har du laddat ner spelet får du inte pengar tillbaka. Hur är detta OK i Sverige?

Sony själva vet exakt hur länge man har spelat ett spel, och borde kunna sätta en gräns för tid man får spela och ändå ångra sitt köp, e.g. 30 minuter.

18 mars 2025

INGET SVAR?

Har ringt deras "support" nu i 4 dagar i sträck. Stått i kö 1h varje dag men aldrig något svar. Har även mejlat dem om mitt bekymmer, men inget svar där heller. Har hela supporten gått på semester eller vad är det frågan om?
100% den SÄMSTA kundservicen jag någonsin varit med om.
Hur kan man skriva på en felkod "Du behöver kontakta supporten" när supporten inte existerar?!

3 mars 2025

Dåligt support

Ringde support och Fick vänta i 3 timmar utan svar tills deras support var stängda för dagen.

25 februari 2025

Snabb Bra support

Mycket bra support hade blivit hackad och ringde då till support och dom frågade om email online id sen säkerhets frågor sen va det klart mycket nöjd🙂‍↔️👍👍

11 februari 2025

BÄSTA supporten jag haft att göra med

Har många års historik av att ha med supports att göra. Blizzard, Rockstar, Microsoft och så vidare. Var frihetsberövad i 4 månader och när jag kom hem så hade alla mina mails inklusive mitt PSN blivit hackat och bedragarna hade satt upp 2-stegs verifikation på mitt konto och gjort en del köp.

Jag ringde igår till svenska suppoten för Playstation med förväntan att det inte skulle gå att göra något. Ack så fel jag hade!

Mer professionellt bemötande har jag aldrig upplevt på 20 år. Inte bara fick jag hjälp med att ta bort 2-stegsverifiering, återfick tillgången till mitt konto utan jag fick även tillbaka pengarna som dessa bedragare hade spenderat från min PSN-plånbok. Detta bara genom att uppge serienummret på min konsol och gamla konsol bla.

Ett stort tack till "Linda" på Playstation-supporten. Ge den personen en löneförhöjning!

12 november 2024

Reality check

Nästan omöjligt att kontakta dom. Säger de säljer inte PlayStation 5 i Ryssland men säger ingenting om att Ryskarna kan stöder kriget online och vi kan inte även få deras krig symboler raderade.

22 januari 2024

Helt usel service

Helt usel service. Deras återbetalningspolicy utgår från att man enbart kan be om återbetalning under en viss tidsperiod. Smart nog var de sista tre dagar, inom denna tidsram, på en helg för mig. Av någon anledning har de gjort det fysiskt omöjligt att öppna ett ärende gällande återbetalning under helgdagar, så även om jag var inom tidsramen var det ändå inte möjligt att få pengarna tillbaka. Dessutom öppnade jag totalt två ärenden på de följande vardagarna för att förklara situationen jag hade hamnat i, och de vägrade ge någon återbetalning överhuvudtaget.

16 januari 2024

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis