Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

God dialog og rådgivning om mulige design og løsninger. God kommunikation i processen, levering som lovet. Flot design og god kvalitet.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har netop modtaget mit hi-fi møbel og må sige jeg er mere end tilfreds både med selve møblet men i dén grad også med det forudgående forløb. Per har på fornem vis løbende holdt mig opdateret ang.... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

TV-møblet kom til aftalte tid. Tilpasningerne på møblet var som aftalt og kvaliteten var høj som forventet og montering på væggen var ligetil og virker meget robust. Hifimøbler kan klart anbefales,... Se mer

Företagsinformation

1. Möbelaffär
  2. Möbelsnickare
  3. Möbelmakare

Skrivet av företaget

Plauborg er danskproducerede møbler, fremstillet specifikt efter dine ønsker til størrelse, farver og funktion - Det er dit design til dine behov. Vi laver snedkermøbler alle, kan få råd til, men hvor kvaliteten stadig er høj. Produktionen foregår på bestilling, og alle møbler fremstilles i Danmark på særligt udvalgte snedkerværksteder. Det er vigtigt for os at have en personlig kontakt til snedkeriet på samme måde, som vi også har personlig kontakt til vores kunder.

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Service og kvalitet i top

Service i top. Per følger op og er meget hjælpsom. Vi er super glade for vores nye møbel. Det lever i den grad op til forventningerne og prisen er absolut rimelig da man får top kvalitet for pengene.

4 november 2020

Lækreste tv-møbel!

Fik mit costummade møbel med sort laminat top og grå stoflåge.
Super prudukt som bestemt opfylder mine forventninger.
Per var i øvrigt god til at vejlede så jeg fik det look jeg søgte.

22 oktober 2020

Flot kvalitet

Hvis man ønsker et møbel efter eget hovedet er det stedet, og vi fik et rigtig flot resultat i en superkvalitet.
Bestillingen gik meget nemt jeg havde fundet et møbel under inspiration og fik tilrettet det, Per var meget hjælpsom i denne proces.
Jeg kan klart anbefale hifimøbler, prisen er i den høje ende men hvis man sammenligner med Clic eller andre produkter falder det klart ud til Hifimøblers fordel da man jo netop kan få præcist det man ønsker.

8 oktober 2020

Fremragende resultat og service

Har længe ledt efter et passende hifi møbel til stuen, der kunne opfylde alle krav til størrelse (specielt dybde), udseende og funktionalitet. Og hos hifimøbler.dk fandt jeg endeligt have jeg søgte. Online konfiguratoren er genial og Pers hjælpsom (jeg havde brug for ændringer omkring hylderne) er uovertruffet. Du kan roligt købe dit næste hifi møble her!

12 september 2020
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Rigtig godt alternativ til…

Rigtig godt alternativ til standardvarer hvis man har behov for special design. God kvalitet og gennemtænkt. Det hele virker som det skal. Kun leveringstid og selve levering kunne have været bedre. Meget tilfreds

1 september 2020

Kan kun anbefales

Super produkt, kundeservice mv.
Meget tilfreds, kan kun anbefale Hifimøbler.
Virkelig flot kvalitet, leveret til tiden, alt er perfekt.

20 juli 2020

Super service!

Fra online bestilling til modtagelsen af hifi møblet har været en suveræn oplevelse. Jeg er rigtig glad for resultatet og var især glad for råd og vejledning fra Per undervejs.

14 juli 2020
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

En meget fin oplevelse hele vejen…

En meget fin oplevelse hele vejen igennem alle faser af købet, lige fra konfigurator på hjemmesiden til levering af det færdige produkt.
Meget fin opfølgning fra Per's side - super service.
Kvaliteten af møblet er ganske enkelt i absolut top klasse - vi kan ikke være mere tilfredse. Kan kun give mine bedste anbefalinger.

6 juli 2020

Verdensklasse service💪

Super oplevelse hele vejen fra konfigurator, til personlig service/vejledning af Per, opfølgning på korrekt bestilling fra Pers side inden ordren blev sat i produktion. Herefter blev varen leveret på aftalte tidspunkt trods Covid-19. Konge produkt, super kvalitet, og igen opfølgning fra Per i forhold til om produktet lever op til forventningen.

Jeg kan kun på det varmeste anbefale Hifimøbler.dk

29 juni 2020
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fremragende produkt og super betjening

Fremragende produkt og super betjening. Jeg fik en custombygget løsning og alt var som aftalt. Kan varmt anbefales både som produkt og som virksomhed🤗🤗

Mvh
Henrik Hesselberg

29 juni 2020
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Effektiv måde at gennemføre sig ordre…

Effektiv måde at gennemføre sig ordre via deres WEB system. Flot opfølgning pr telefon efterfølgende for at sikre at ordren var som forventet.
Levering til den lovede tid.

Fantastisk flot møbel vi har fået.

2 juni 2020

Høj kvalitet

Er super tilfreds med produktet. Det et produkt af høj kvalitet, som også afspejles i servicen.

25 maj 2020

Danmarks bedste kundeservice

Danmarks bedste kundeservice, intet mindre. Dertil smukke møbler efter eget design.

1000 tak for det flotte møbel og din tålmodighed. Vi fandt frem til at vi tilbage i 2017 havde kosbondance første gang og flere gange i de næste par år. Vi var meget ubeslutsomme men du havde altid tid til at vejlede og komme med forslag og endelig i 2020 fik vi os taget sammen og vi er så tilfredse med vores valg af farver og træsort. Tak for den oplevelse.

2 mars 2020

PERFEKT..!!!!

PERFEKT..!!!!
Intet mindre....
Der er LANGT imellem firmaer som levere en service og et produkt som hos hifimøbler.dk...
Jeg har flere gange snakket med Per angående farver, finer, træ, opbygning etc etc etc....
ALTID venlig og dygtig til at vejlede og finde løsninger, også selvom jeg selv syntes at jeg var lige ved at stramme den i forbindelse med at finde den 100% rigtige finer til vores nye møbel...
Per var både hos en køkkenforhandler for at prøve at matche farven der og efterfølgende 2 gange i den møbelforretning hvor vores borde er fra...
1. Gang fordi han selvfølgelig skulle have den rigtige finer.
2. Gang fordi han skulle være 100% sikker på at det nu var den rigtige....

Vi er MEGET glade for at have valgt at handle med Per..!!
Fortsæt det gode arbejde......

Ps. Havde nogle mennesker hjemme som har set og monteret MEGET hi-fi inkl tv-møbler og de var også imponerede over kvalitet / pris...

24 februari 2020
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Har lige modtaget og monteret mit nye…

Har lige modtaget og monteret mit nye HiFi-møbel og alt er som forventet. Alle mål er overholdt og leveringstid som aftalt
Møbel er på speciellængde (ca. 270 cm) og monteret med 3 højtalere, en sub, samt reciver.
Nemt at montere og der er taget højde for ledningstræk i skabene, Ventilation til komponenter, Ordentlig vægbeslag, for-boret for alle beslag
Kan kun anbefale HiFimøbler

22 januari 2020

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.