God dialog og rådgivning om mulige design og løsninger. God kommunikation i processen, levering som lovet. Flot design og god kvalitet.
Det här tycker kunderna
Jeg har netop modtaget mit hi-fi møbel og må sige jeg er mere end tilfreds både med selve møblet men i dén grad også med det forudgående forløb. Per har på fornem vis løbende holdt mig opdateret ang.... Se mer
Har længe ledt efter et passende hifi møbel til stuen, der kunne opfylde alle krav til størrelse (specielt dybde), udseende og funktionalitet. Og hos hifimøbler.dk fandt jeg endeligt have jeg søgte. O... Se mer
TV-møblet kom til aftalte tid. Tilpasningerne på møblet var som aftalt og kvaliteten var høj som forventet og montering på væggen var ligetil og virker meget robust. Hifimøbler kan klart anbefales,... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Plauborg er danskproducerede møbler, fremstillet specifikt efter dine ønsker til størrelse, farver og funktion - Det er dit design til dine behov. Vi laver snedkermøbler alle, kan få råd til, men hvor kvaliteten stadig er høj. Produktionen foregår på bestilling, og alle møbler fremstilles i Danmark på særligt udvalgte snedkerværksteder. Det er vigtigt for os at have en personlig kontakt til snedkeriet på samme måde, som vi også har personlig kontakt til vores kunder.
Kontaktuppgifter
Herning, Danmark
- hello@plauborg.dk
- plauborg.dk
Sådan skal service være.
Hos Hifimøbler får man præcis den service man ofte drømmer om, er der forsinkelser bliver man informeret, der bliver fulgt op på ordren, har du fået det rigtige, det bliver leveret den dato - der er masser af nærvær og god service.
kæmpe anbefaling
Et flot stykke møbel og behagelig…
Et flot stykke møbel og behagelig dialog.
synes at stoffet er lidt tynd,men blev…
synes at stoffet er lidt tynd,men blev overrasket over at det indvendige og hylderne er i så fin finer.
Fantastisk service og professionelt firma
Fantastisk service. Jeg bestilte møbel på nettet efter tilpasset mine egne ønsker, nemt og enkelt. Nogle dage før produktionen blev sat i gang blev jeg kontaktet af hifimøbler.dk for at bekræfte min ordre. Der fandt vi ud af at jeg havde bestilt forkert dybdemål, hvorefter det blev rettet. Var jeg ikke blevet kontaktet, havde jeg fået leveret et møbel der ikke passede til mit stereoanlæg - fantastisk service. Levering skete som informeret og blev leveret ind i entreen af vognmanden. Møblet er nu hængt op på væggen, og det passer perfekt i stuen.
Meget fin service, fantastisk møbel og meget professionelt firma.
Dansk håndværk i særklasse.
Vi er så tilfredse, både med servicen omkring vores bestilling, opfølgning på bestillingen, som viste sig skulle ændres da der var ting vi ikke havde taget højde for.
Kan kun anbefale Hifimøbler, rigtig flot håndværk og rigtig flinke mennesker.
Tilfreds hele vejen
Fra ordreafgivelse og til modtagelse af møblet har jeg følt mig godt behandlet. Mine ønsker og specifikationer er blevet dobbelttjekket, og jeg har fået svar på alle mine spørgsmål. Da møblet ankommer, er det med flot finish og ganske overskueligt at samle. Meget tilfreds kunde her.
Kvalitet og finish helt i top
God kundeorienteret service og endnu skarpere kvalitet samt finish.
Vi kan bestemt anbefale Hifimøbler til den kræsne og kvalitetsbevidste kunde.
Rigtig fin kvalitet
Rigtig fin kvalitet.
Kan kun anbefales. God opfølgning af Per.
Meget positiv oplevelse både at handle og tale med
Det har været en fornøjelse at handle med firmaet, og jeg er vældig tilfreds med møblet.
Det var også let at montere, så jeg har absolut intet at klage over.
Super flotte møbler
Super flotte møbler, fantastisk kundeservice. Jeg kan kun give Per fra Hifimøbler min bedste anmeldelse.
Vi fik en rigtig god vejledning omkring møblerne.
Kvaliteten lever op til forventningerne.
Super oplevelse ☺️
Nina
super service :-)
Fantastisk service
Fantastisk service, god kvalitet og ikke mindst udsøgt mulighed for selv at designe sit HIFI-møbel! Alt forløbet meget fornemt!
Flot møbel med fantastisk service inkluderet
Flot møbel med god monteringsvejledning.
Grundet COVID-19 var leveringstiden længere end normalt men Per ringede personligt og fortalte om leveringsudfordringerne og i sidste ende blev møblet leveret som lovet før jul.
Efter levering fulgte Per op på leverancen for at sikre sig alt var orden.
Så sjælden god service og man føler sig som kunde værdsat og fornemmer vigtigheden fra Per om at levere et godt produkt.
Selve bestillingen via nettet var også super nemt med mange konfigureringsmuligheder. Også her blev ordren fulgt op med telefonsamtale for at sikre alt var OK inden produktionen blev sat igang.
Selve møblet lever fuldt op til alle forventninger og er virkelig lækkert. Det er ikke det billigste møbel som findes på markedet, til gengæld overholder det alt som lovet i en rigtig god kvalitet. Der er tænkt over opbygningen så der er plads til kabler bag bagbeklædningen også, samt gode muligheder for at få kabler ud og ind af møblet uden bøvl.
Kan kun give de varmeste anbefalinger hvis man mangler et flot og funktionel hifi/tv møbel.
Flot møbel
Flot møbel som forventet, leveret som lovet og grundig feedback i ventetiden.
Dejligt mange varianter, så jeg fik lige det jeg havde brug for.
Høj kvalitet og service
Jeg købte et møbel gennnem hifimøbler.dk i sommers og det var fremragende service, vejledning og kvalitet af produktet.
Efter at have lavet en bestilling, ringede Per mig op for at gennemgå ordren og være sikker på, at det nu var det rigtige jeg havde bestilt. Møblet blev leveret ca. 6 uger efter, og jeg har været stærkt tilfreds lige siden.
SUPER god kundeservice
SUPER god kundeservice! Min levering har været lidt "lang" pga Corona, men det kan firmaet som sådan ikke gøre for. Der bliver svaret på mail og telefonopkald ved spørgsmål. Produktet er helt i TOP KLASSE!! Jeg kan varmt anbefale at handle med dette firma.
God jul
Fremragende service
Fremragende service. Fik flere mails og opkald om status, gennemgang af ordre mv.
Møblet er af meget høj kvalitet. Alt i alt eb super oplevende.
Service i topklasse
God service hele vejen igennem! Sjælende oplever man noget lignende.
Vi har været helt trygge, da der løbende er kommet opdateringer i forbindelse med bestillingen og da vi allerede ved bestilling blev ringet op for at kunne forklare præcist hvordan møblet skulle være.
5 ud af 5 - En rigtig god oplevelse og service i topklasse
Rigtig god service
Rigtig god service, blev hold underrettet hele vejen da det blev lidt forsinket
God kvalitet, let at opsætte, kan anbefales
Rigtig fin finish på møblet til en…
Rigtig fin finish på møblet til en fornuftig pris. Der var ingen fejl, ridser eller skrammer fra produktionsprocessen nogen steder.
Vi havde brug for et møbel med nogle dimensioner, som vi ikke kunne finde andre steder, så her var de mange valgmuligheder også et afgørende element.
Thumbs up!
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.