Bought this to use as a spray on a galvanic protection barrier between the aluminum mast on my sailboat and bolt-on associated stainless steel mast hardware. Worked great.
Det här tycker kunderna
I must say that Plasti Dip is very useful for doing my household work like dishwashing. Before buying this, I have never seen this kind of product. Now, I can effortlessly manage my household easily.
jammer dat ik niet eerder de recencies had gelezen , er wordt niet geleverd ,en ook geen geld terug gestort,op mail wordt niet gereageerd, zo te lezen is het een beste oplichter, iemand die weet wie... Se mer
UPDATE: PROBLEEM IS OPGELOST. 4 bussen besteld waarvan 2 niet goed werken en dus onbruikbaar zijn. na contactopname met de eigenaar bevestigde hij dat dit niet normaal was en beloofde ons een oplos... Se mer
Företagsinformation
Informationen kommer från olika externa källor
Plasti Dip België - Originele Plasti Dip Performix van de USA
Kontaktuppgifter
Waterrijtstraat 9B, 3900, PELT, Belgien
- +3289449233
- info@plastidip.be
- plastidip.be
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
A été livré à la mauvaise adresse.
A été livré à la mauvaise adresse.
Je vais déconseillé ce site à mes amis motards la mauvaise gestion et l'impossibilité de les contacter au téléphone

Customer support is onbestaande
UPDATE: PROBLEEM IS OPGELOST.
4 bussen besteld waarvan 2 niet goed werken en dus onbruikbaar zijn. na contactopname met de eigenaar bevestigde hij dat dit niet normaal was en beloofde ons een oplossing. Echter hierna werd het volledig windstil en negeerde hij verder contact. Mails en berichten worden compleet genegeerd. Telefonisch zijn ze ook niet bereikbaar. Geloof dus niets van de 24/7 bereikbaarheid via Whatsapp. U bent gewaarschuwd, de customer support is onbestaand.
Jammer dat deze zaak zijn klanten zo behandelt.
4april besteld ,en we zijn 18april en…
4april besteld ,en we zijn 18april en nog niks aangekkregen .
Moest dan de support via watsapp nog goed zijn maar daar reageert u zelf niet op ga terug in Nederland bestellen .
Plastidip is an easy to use product
Plastidip is an easy to use product, can recommend.
Makkelijk aan te brengen en dekt goed
Makkelijk aan te brengen en dekt goed. Kwaliteit véél beter dan fulldip.
Doesn’t stick to the surface :-(
Doesn’t stick to the surface :-(
(Audi emblems)
Definitely would not recommend

Svar från Plasti Dip België
Ik heb steeds goede ervaringen met…
Ik heb steeds goede ervaringen met Plasti-dip zowel qua kwaliteit als snelle levering.
Mijn laatste bestelling is echter niet geleverd.

Snelle en correcte levering
Snelle levering, makkelijk besteld en fijn product!
Eertse maal dat ik Plasti Dip wou gebruiken. Makkelijk online gevonden, snel verzonden en goed verpakt.
Product is erg handig in gebruik. Mits de nodige voorbereidingen voor het product te gebruiken krijg je een goed beoogd resultaat!
Ik ben helemaal niet tevreden
Ik ben helemaal niet tevreden. Heb Dip disolver bij jullie besteld aan toch een redelijke prijs (30€ incl. Verzendingskost) om dit geleverd te krijgen in een Blanco spuitbus dat helemaal niet te bedienen valt èwaarvan de kop nog eens volledig toegepast was. Ik klaag niet gauw maar voor die prijs mag je toch op zen minst een deftige bus verwachten met een label. Het product zelfs heeft ook weinig meerwaarde. Men moet al heel weinig Plastidip hebben gespoten vooraleer het product zijn werk doet. Ik heb tot slot alles kunnen verwijderen met mijn, gelukkig krachtigere, hogedrukreiniger.
Ben gemiste kans in mijn ogen.
Mvg,
Ik heb plastic dip besteld en heb alles…
Ik heb plastic dip besteld en heb alles correct gekregen en binnen de drie dagen geleverd , dus perfect 👍💪
I haven't received the product after…
I haven't received the product after more than a week. I sent you an email and you didn't reply.
In afwachting van oplossing
De bus hyperdip die ik heb ontvangen was slecht, de dip spoot overal rond waardoor de afwerking slecht is. Ik heb dit doorgestuurd naar Plasti Dip België en meteen antwoord gekregen met een oplossing.
Tot op heden werd de voorgestelde oplossing nog niet uitgevoerd dus vandaar 3 sterren. Indien de oplossing uitgevoerd geraakt zou ik zeker 5 sterren geven.
Na drie weken nog niks ontvangen
Na drie weken nog niks ontvangen,correctie,er stond bij de bestelling(backorder) dit had ik niet opgemerkt waarvoor mijn excuses.
Mvg,

Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.