Plasti Dip Nederland Omdömen

TrustScore 4 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Betaald niks ontvangen, en bij de vraag waar en wanneer ik het kan ophalen. Krijg ik een adres wat een half rijden is, terwijl ik het letterlijk hier 5 minuten vandaan kon ophalen Verder na een mail... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Zaterdag winkelmandje gevuld met een Plast Dip gallon wit en 5 liter verdunner. In de app op de site gevraagd of de artikelen op voorraad waren en wanneer er bezorgd zou worden. Kreeg direct antwoord... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

28-04 : 3 spuitbussen bestelt maar 2 ontvangen er pasten er niet eens 3 in het doosje. Op de pakbon stond wel gewoon 3 vermeld. Afgelopen week diverse keren geprobeerd via mail, whatsapp en de (ch... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Zwarte plasti dip gebruikt voor Mercedes sprinter en Jeep Avenger emblemen. 4 lagen aangebracht en de verf laat makelijk los op de lak van de auto's,hechting op kunstof emblemen is zeer goed. Zwart... Se mer

Företagsinformation

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Har besvarat 16 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

23 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betaald niks ontvangen

Betaald niks ontvangen, en bij de vraag waar en wanneer ik het kan ophalen.
Verder na een mail van hun, totaal geen contact mee te krijgen van de week toch maar eens langs gaan

25 augusti 2026
Logotyp för Plasti Dip Nederland

Svar från Plasti Dip Nederland

Beste Sjef,

We vinden het vervelend om te lezen dat je niet tevreden bent. We zouden daarom graag van je vernemen wat er precies niet goed is gegaan.

We hebben je bestelling en de correspondentie nagekeken. Volgens de Track & Trace van PostNL is je pakket op 26 augustus bij het opgegeven afleveradres bezorgd.

We hebben inderdaad ook je e-mail ontvangen waarin je vroeg wanneer je de bestelling kon ophalen. Direct daarna ontvingen we van jou echter een bericht met “Sorry verkeerde”. Daarom zijn wij ervan uitgegaan dat je eerdere vraag over het ophalen niet voor deze bestelling bedoeld was. Dit leek ons ook logisch omdat bij de bestelling was gekozen voor verzending via PostNL.

Omdat je in je review aangeeft dat je niets hebt ontvangen, horen we graag wat er volgens jou precies is misgegaan. Dan kunnen we dit verder voor je uitzoeken.

Uiteraard helpen wij onze klanten graag wanneer er een probleem met een bestelling of levering is.

Team Plasti Dip Nederland

gescamd

1 spuitbus besteld en een maand later nog niks gehoord, aantal keren gemaild en geen reactie gekregen. voel me gescamd...

15 augusti 2026
Omdöme utan inbjudan
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

De spuitbus die ik besteld is niet wat je denk. Het wordt dus zwart. Dat was niet de bedoeling en is het dus te laat. Kan het opnieuw gaan printen.

De spuitbus die ik besteld heb is bedoelt om mijn 3d geprinte pot water dicht te maken. Deze pot heeft speciaal een kleur. Nu heeft deze spuitbus een zwarte kleur. Dat was niet de bedoeling. Maar dat staat nergens. Nu is het effect van deze kleur meteen weg. Waardeloos dus.

20 juli 2026
Logotyp för Plasti Dip Nederland

Svar från Plasti Dip Nederland

Beste Henk,

Ik heb je bestelling nagekeken, maar zie dat je ook de kleur Plasti Dip Spray Mat Zwart hebt besteld. Zou je mij uit kunnen leggen wat het probleem is, en je review kunnen overwegen.

Plasti Dip Benelux

Snel geleverd

Snel geleverd , goed verpakt , goeie prijs , en goed product ik heb een oude ijskast opnieuw ermee gespoten voor in de blokhut in de kleuren van Heineken

16 juni 2026
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Laat snel los, glanst beperkt en valt tegen als product

Ik hoopte dat PlastiDip Glossifier een mooie glans zou geven op kunststof. Dat doet het een beetje, maar niet overtuigend een ook niet beter dan blanke lak.
Ook al is de ondergrond goed voorbereid (schuren en ontvetten), de PlastiDip laat helaas snel los van de ondergrond. Bovendien blijft het ruw aanvoelen (rubber) waardoor het snel vuil opneemt. Ik ben niet overtuigd van het product.

29 december 2025

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.