Artikel kam defekt an Bisher leider keine Rückmeldung vom Verkäufer Problem es war mir in einem Plastikumschlag, man weiß wie Versanddienstleister mit Paketen umgehen. Ich hätte gerne Ersatz f... Se mer
Företaget har svarat
Super!! Binnen 1 dag reactie toen ik gemaild had dat ik een andere variant van het bestelde product (Earth Rated) had ontvangen. Snel alsnog het juiste product ontvangen en andere product kon ik koste... Se mer
Bestelling kon niet helemaal geleverd worden. Daarom kreeg ik mijn geld terug van het deel wat niet geleverd kon worden en een kortingscode voor de volgende bestelling. De rest van de bestelling gewoo... Se mer
Duidelijke site, goede prijzen (in ieder geval voor waar ik naar op zoek was), en beloofde levering binnen 1 werkdag bij bestelling voor 17:30 uur. Alleen heb de T&T link nooit ontvangen (ook niet in... Se mer
Företaget har svarat
Ontdek een breed assortiment van topkwaliteit dierenvoeding, speelgoed, accessoires en meer bij Pip's. Wij bieden alles wat uw huisdier nodig heeft voor een gezond en gelukkig leven!
De Brauwweg, 3125AE, Schiedam, Nederländerna
Ber kunder att lämna omdömen
Har besvarat 52 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Goede artikelen, denk ik.
Alleen de communicatie omtrent aan huis leveringen kan beter.
Een hele tijd geleden iets besteld en geen update omtrent de levering
Heel blij met het nieuwe product en de snelle levering
Snelle bestelling en zo goed verpakt, als er wat was gebroken was dat wel heel toevallig geweest! Dat duidt op klantenservice, als ik bijvoorbeeld bij een winkel in Amsterdam een kopje koop steken ze dat zo in je handen, geen enkele klantenservice meer! Vond dat geweldig van jullie.
Een onhandig product dat achteraf gezien erg duur was.

Svar från Pips
Ik heb 2 hondenjasjes besteld. Op 15 april heb ik gemaild met de vraag waar de bestelling bleef. Is niet op gereageerd. Daarna 2x gebeld. Antwoordapparaat ingesproken. Niets gehoord. Na dreigbrief politie eindelijk contact en werd het geld terugbetaald. Ongeduldig? Nee wantrouwend

Svar från Pips
Ik ben tevreden met de producten, echter heb ik nooit een factuur ontvangen. Hier heb ik nu al meerdere malen om gemaild en ik heb deze factuur nodig. Ik vind dat zeer onprofessioneel, dit behoor je gewoon mee te sturen met de bestelling, dan hoef ik ook niet zo te zeuren hierom. Pips, stuur mij a.j.b. zo snel mogelijk die factuur.
Contact 8 april: jullie geven aan dat ik jullie een mail moet sturen, maar dit heb ik al meerdere keren gedaan. Het bestelnr is 202403

Svar från Pips
Jullie doe wat jullie beloven.
Keurig op tijd bezorgd.
Top!!!
Ik heb eten besteld voor mijn Pitbull en krijgt eten voor een Poodle. Geen nummer om te bellen en klantenservice reageert niet. Ik voel mij genaaid, want €65 ben ik kwijt.
Such a shame!!!
Update in response to owner's:
Ik heb geen e-mail van jouw klantenservice gekregen. Van het moment die ik het bestelling had gedaan had ik niet eens een confirmation e-mail gekregen met de bestelling of de bon. Vanaf die moment twijfelde ik, maar na een paar dagen krijgde ik wel een e-mail van Postnl met de bezorg tijden.
Tot nu toe, heb ik helemaal niks binnen gekregen van jullie klantenservice, dus graag niet doorgeven dat mijn opmerking klopt niet. Ik ben niet een persoon die zomaar reviews plaatsen! Alleen via de review heb ik een antwoord van jullie gekregen, dus gellukig dat ik een review had geschreven.
Misschien is het ook een tip om een telefoon nummer te hebben waar mensen kunnen bellen als er iets is.

Svar från Pips
Ik heb een zeer goede winkelervaring gehad; mijn bestelling werd snel verzonden en klantcontact was ook heel goed. Alle vragen werden snel beantwoord. De prijzen zijn echt top, dus ik zal hier zeker vaker spullen voor mijn kat bestellen!
Het is mooi gemaakt erg handig in gebruik vlug geleverd.
Ik heb het teruggestuurd , omdat de bakken groter waren dan op plaatje en vind het heel raar dat ik dan 7,95 euro moet betalen om het terug te sturen . Geen bakken maar wel 7,97 kwijt . Dat valt mij tegen

Svar från Pips
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.