PioneerShop.dk Omdömen

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

PioneerShop.dk adskiller sig fra mange andre e-handlende ved at være forsynet med super prof. og let tilgængelig kundesupport. Kan absolut kun udtale mig positiv om forretningen, der øjensynlig d... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Mega god kvalitet af radio og lyd i form af denne Pioneer Sph-evo82dab-208 Har givet mine originale højtalere en nyt og forbedret liv. Den har givet mig uanede muligheder i form af forstærker udg... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Købte en forstærker som jeg fejlagtigt troede var fejlbehæftiget. Modtog en erstatning med samme fejl, troede jeg. Der var en mekanisk højtaleromskifter, men med 4-5 sekunders forsinkelse. Det vidst... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Købte Sony autoradio med Car play og skrev en mail ift. hvilke stik og kabler der skulle bruges til min Toyota, så radioen kunne monteres og betjenes med knapperne i rattet. Modtog samme dag en mail... Se mer

Utmärkt

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

0 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Købte Sony autoradio med Car play og…

Modtog samme dag en mail med links til både kabel, stik og ramme som skulle bruges for at kunne montere. Alt passede, rat-betjeningen virker og det hele fungerer som det skal.

9 mars 2023

Svar från PioneerShop.dk

Hej Dennis - det er godt at høre at alt spiller som det skal! Mange tak for stjernerne :) Vh Anders/Pioneershop.dk

Rigtig god pris

Nemt og hurtigt. Go' kvalitet

10 mars 2023

Hej - det er dejligt at høre og tak for anmeldelsen :) Vh Anders/Pioneershop.dk

Super

Fik anvist det der var bedst for min bil

2 mars 2023

Svar från PioneerShop.dk

Hej Lone - glad for du har fået god vejledning og tak for anmeldelsen :) Vh Anders/Pioneershop.dk

Skulle returnere en vare

Skulle returnere en vare, da den ikke passede. Ikke noget problem og fik endda en returlabel tilsendt.
Super service og kan varmt anbefale.
Svend Paulsen

2 mars 2023

Hej Svend - tak for den gode anmeldelse :) Vh Anders/Pioneershop.dk

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Havde en perfekt radio (X5700DAB) som…

Havde en perfekt radio (X5700DAB) som desværre, tilsidst kun virkede når det var varmt udenfor. Flere gange har jeg forsøgt at finde ud af hvad der var galt og måtte derfor erstatte den med en ny.
Flere gange ringede jeg for at få noget rådgivning til den rigtige erstatning da der idag er sindsygt mange forskellige radioer med samme model nr.
Jeg valgte desværre at gå med den rådgivning jeg fik og står nu tilbage med en dmh a340dab som aldrig er lykkedes mig at få til at spille ordentligt og det viser sig at den desværre ikke er i nærheden af at kunne erstatte det der viser sig at være et 15 år gammelt flagskib..... Der er absolut ingen justerings muligheder på den nye. Den er ikke andet værd end at kaste rundt med, mildest talt... Du er sikker på at stå tilbage alene med et produkt du er blevet vildledt til at købe selvom det ikke fungere. Jeg blev bildt ind at jeg skulle kaste penge efter et nyt lead kabel til mit interface fordi mit rat på mystisk vis heller ikke virkede til radioen, og jeg har købt diverse iso stik og kabler uden nogen giverig effekt i sidste ende... Aldrig mere et produkt som pioneer. Det er løbet. Op i over 3000,- for en radio der ikke kan en 3 del af den den gamle kunde, der har et forbrug på 0,89A når den står slukket og som aldrig er kommet til at virke ordentligt....

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super god support når man kontakter dem…

Super god support når man kontakter dem online og på mail. og min bestilling bel pakket samme dag. 👍

6 februari 2023

Svar från PioneerShop.dk

Hej Claus - dejligt at høre og ja, vi er klar på mail, chat og telefon med den gode rådgivning :) Vh Anders/Pioneershop.dk

har købt 2 gange

har købt 2 gange. alt er perfekt . vil helt sikkert , købe der igen. ovenud tilfreds .leif

Svar från PioneerShop.dk

Hej Leif - dejligt at høre og mange tak for anmeldelsen :) Vh Anders/Pioneershop.dk

Meget hurtig

Meget hurtig samt ingen problemer efter at GLS havde ødelagt pakken. Straks kom der en ny. 👍

Svar från PioneerShop.dk

Hej Claus - godt at vi fik det hele til at fungere på trods af den uheldige fragt :) Vh Anders/Pioneershop.dk

Købte en pladespiller

Købte en pladespiller, betaling via bankoverførelse….og wupti, dagen efter havde jeg en ny pladespiller.
God service og dialog med deres kundeservice - jeg havde lige et par spørgsmål til produktet.
God anbefaling herfra.
/T

20 januari 2023

Svar från PioneerShop.dk

Hej Torben - det er godt at høre! Og mange tak for den fine anmeldelse! :) Vh Anders/Pioneershop.dk

Super service

15 januari 2023

Hej Kim - mange tak for anmeldelsen! :) Vh Anders/Pioneershop.dk

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Pioneer er og bliver den bedste…

Pioneer er og bliver den bedste bilradio man kan få. Har haft den sammen radio i 11år DEH-2500UI og det virker stadig. Men nu skulle vi have et med BT.

6 januari 2023

Svar från PioneerShop.dk

Hej Jesper - det er vi helt enige i! De virker bare og holder :) Tak for den gode anmeldelse :) Vh Anders/Pioneershop.dk

Rigtig god service

7 december 2022

Svar från PioneerShop.dk

Hej Henrik - tak for den gode anmeldelse! Det er givet videre til vores produkt eksperter :) Vh Anders/Pioneershop.dk

hurtigt afsendt vare

hurtigt afsendt vare. Meget fin kundeservice. Da jeg fandt den samme vare i anden butik, fik jeg efter få dage, sat differencen ind på min konto (prismatch). Kan kun anbefale denne shop.

4 januari 2023

Svar från PioneerShop.dk

Hej Lotte - godt at høre at alt spillede med prismatch osv. :) Vh Anders/Pioneershop.dk

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ikke noget at sætte en finger på

Ikke noget at sætte en finger på.
Varerne til tiden, prisen er lav og god kvalitet.

6 januari 2023

Svar från PioneerShop.dk

Hej Kasper - tak for den gode anmeldelse og glad for alt har kørt på skinner :) Vh Anders/Pioneershop.dk

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Undertegnede er meget tilfreds med…

Undertegnede er meget tilfreds med hurtige behandling fra det øjeblik jeg kontaktede Pioneershop og den hurtige levering, derfor fem stjerner!

26 december 2022

Svar från PioneerShop.dk

Hej Knud - mange tak for den fine anmeldelse og glad for det hele har kørt som det skal :) Vh Anders/Pioneershop.dk

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.