Har bestilt to gange herfra, og begge gange blev ordren sendt lynhurtigt! Ydermere har de et kæmpe sortiment. Kan kun anbefales!
Det här tycker kunderna
After ordering several items which were not in stock, I promptly received an email from Claus with a delivery timeframe. A few days later, all items arrived exactly when promised. Communication and pr... Se mer
Bestilte et nyt køleskab. Det var klar til afhentning dagen efter. Super god service
Företagsinformation
Skrivet av företaget
I butikken har vi et godt udvalg af det gængse marineudstyr, og så får vi varer hjem fra dag til dag fra vores leverandører. Rådgivning, salg og montering.
Kontaktuppgifter
H. C. Ørstedsvej 9, 9900, Frederikshavn, Danmark
- claus@marinexperten.dk
- marinexperten.dk
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Køber
Bestilte et nyt køleskab.
Det var klar til afhentning dagen efter. Super god service
Hurtigere levering en forventet
Hurtigere levering en forventet. God pris.
Nemt at bestille varen
Nemt at bestille varen, og lynhurtigt levering
kan anbefales ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Hurtig og effektiv service
Hurtig og effektiv service. Konkurrencedygtig pris. Mange tak.
very bad
very bad, impossible to return, unsuitable goods. no one answers or responds, complete ignorance, avoid this website. you will be deceived. !!!!!
Kanon hurtigt levering
Varerne kommer til tiden og prisen er…
Varerne kommer til tiden og prisen er god, MEN "hold da op" hvor er det træls at ringe 3 dage i træk og ikke kunne komme i kontakt med nogen, havde bare et simpelt spørgsmål om den ene varer. Det var varer for 34.000,00, så for mig ikke bare lidt.
Jeg fik et forkert kort og prøvede…
Jeg fik et forkert kort og prøvede forgæves at få fat i Claus Sørensen. Skrev SMS som han anbefalede no response. Sendte kortet tilbage men har nu fået det retur og er kr. 1699 fattigere. Handl ikke her men andre professionelle steder.
God og hurtig service
God og hurtig service. Kontaktet af jeg havde overset restordre meddelte på hjemmesiden.
Ingen respons på forkert leveret vare
Har fået leveret forkert vare.
MarineXperten har endnu ikke vendt retur på 2 mails efter nu 2 uger.
Har tidligere bestilt derfra uden problemer dog
Lynhurtig levering
Kan kun anbefales!
Hurtig betjening/levering og fin…
Hurtig betjening/levering og fin telefon kontakt.
Der er styr på tingene og varen kommer…
Der er styr på tingene og varen kommer hurtig frem.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.