Det här tycker kunderna
Företaget har svarat
Vi besøgte Pico Pizza, i Valby, i dag, og oplevelsen var desværre præget af meget lang ventetid. Der gik omkring en time fra vi fik vores bord, til vores bestilling blev taget. Den ene tjener, de... Se mer
Företaget har svarat
Pico har bare de bedste pizzaer i København. Kvaliteten holder også i Valby. Nogle kæder har svært ved at holde kvaliteten oppe med flere restauranter. Lækre dips til crusts, som faktisk smager godt... Se mer
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Har besvarat 83 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Glutenfri pizza fyldt med gluten!
Min kæreste og jeg bestilte begge glutenfri pizza i Valby, hvilket blev nævnt flere gange under bestillingen, men da vi skulle betale kunne vi ikke se på kvitteringen, at der stod glutenfri og det blev bekræftet af personalet, at vores pizzaer var MED gluten, hvilket jeg ikke kan tåle.
I det mindste fik vi pengene tilbage for pizzaerne (KUN), men det gør slet ikke op for den dårlige oplevelse, hvor man spiser sin mad i god tro og ikke forventer at blive "forgiftet".
Den værste oplevelse vi noglesinde har…
Den værste oplevelse vi noglesinde har prøvet, mig og min veninde bestiller 6 små pizzaer og det jo ikke billigt og vand. Da min veninde tager sin 2. Bid river hun et langt lyst hår ud munden der er smeltet sammen med osten. ( vi er bægge mørkhåret ) vi går op til kassen med det og brokker os, og så spørg han om vi vil have gratis dessert. Vi bægge havde kvalme efter oplevelsen med håret, så vi ville selvfølgelig ikke have desserten så vi gik sure og sultne
Bestilte 3 vegansk mini pizza som take…
Bestilte 3 vegansk mini pizza som take away. Da vi kom hjem var den ene veganske pizza lavet med animalsk ost. Virkelig dårlig oplevelse. Desuden var alle 6 mini pizzaer kolde og som at tygge i gummislanger. Som om det ikke er skuffende nok i sig selv med fejl i ingredienserne og kold mad, så brugte personen der pakkede vores mad hverken handsker eller redskaber til at anrette vores pizzaer i pizzabakkerne, de blev pakket med fingrene! Er meget skuffet over oplevelsen, da jeg ellers kun har haft gode oplevelser med Pico. Jeg har sendt en mail til Pico og ser frem til at modtage svar.

Svar från Picopizza
Har spist i går i Valby og I reklamer…
Har spist i går i Valby og I reklamer med glutenfri pizza, og jeg er nød til advare andre med cølliaki om at det ikke spise glutenfri pizza hos jer mere. 😠😠

Pizzaen var god
Pizzaen var god, men servicen rigtig ringe. De reklamerer med en god pris på 3 pizzaer, men hvis man læser det med småt, så er det kun hvis man får dem serveret i en bakke og ikke på et bræt. Frækt at man ikke bliver gjort opmærksom på dette.
Kommer ikke igen.

Vi besøgte Pico Pizza
Den ene tjener, der var på arbejde, gjorde virkelig sit bedste og var både venlig og imødekommende. Problemet virkede ikke til at være serviceniveauet, men snarere at restauranten var alt for underbemandet.
Maden var god, men den lange ventetid trak desværre oplevelsen betydeligt ned.

Svar från Picopizza
De dårligste pizzaer vi nogensinde har…
De dårligste pizzaer vi nogensinde har fået. Total brændte i bunden ja de var sorte. Helt kolde og bløde, gummi så uspiseligt og er smidt i skraldespanden. Kan ikke komme i kontakt med den pr tlf. Dåelig stil

Dejlig mad - god service
Det er nu 3. gang jeg er på besøg, og igen har det været en rigtig god oplevelse. Fortræffelig service og lækker mad. Vi var tre, der alle var mætte og glade, da vi forlod Pico.
Jeg kunne ønske mig, at der var en jysk afdeling f.eks. i Århus.

Svar från Picopizza
Jeg bestiller pizza gennem jeres…
Jeg bestiller pizza gennem jeres hjemmeside og modtager en helt forkert bestilling. Der findes intet telefonnummer, man kan ringe til – kun mulighed for at sende en mail. Det giver ingen mening at levere en forkert bestilling uden at give kunderne mulighed for at komme i direkte kontakt med jer.

Svar från Picopizza
Hvad var der egentlig i de pizzaer?
Havde bestilt takeaway til 4 personer i Valby. Den ene fandt en sten i Pizzaen, knækkede heldigvis ikke en tand - den anden kastede op efter at havde spist pepperoni pizzaer.
De sidste to har jeg ikke spurgt🫣
Super ærgerligt da konceptet er godt.

Svar från Picopizza
Slatne og dårligt smagende…
Slatne og dårligt smagende pizzaer.Utrolig surt tomatsauce.
Dejen minder om en blød naan brød og med helt koldt fyld.
Uspiseligt! Kan man virkelig være bekendt at sælge noget så dårligt smagende til 135 kr

Dovent personale
Dejligt område, køkkenet lukker kl 21 og restaurant lukker 22.
Vi kom 20:40 og glædede os til et hurtigt måltid.
Vi fik at vide at køkkenet allerede havde lukket og at vi derfor ikke kunne bestille noget. Dog kunne vi få take-away ?????
-hvis køkkenet var lukket???
Lugtede af ansatte som ikke gad deres arbejde.
Skod!

Pizzaer i topklasse
Har svært ved at tro at jeg har spist samme sted som mange af anmelderne;-(
Var der i aften, god service og pizzaer i topklasse. Selv toiletterne var rene og pæne.
Godt koncept med små pizzaer.
Vi ses igen

Drinks tynde som vand
Ok pizza, men drinksene (aperol spritz) var så tynde, at vi ligeså godt kunne have bestilt et glas vand

Svar från Picopizza
Jeg fik leveret pizzaer fra Pico…
Jeg fik leveret pizzaer fra Pico igennem Wolt i går. Pizzaer var kolde, slatne og føles daggamle. Wolt vil ikke tage ansvar for det, da de ikke mener, at det er deres skyld, så nu skriver jeg her.

Svar från Picopizza
Bestil ikke takeaway herfra - dårlig service
Jeg bestilte 5 pizzaer som takeaway hos pico vesterbro.
Jeg frabedte svampe på den ene pizza og alligevel fik jeg en pizza med svampe.
Da jeg så skriver og gør opmærksom på problemet samme aften får jeg intet svar. Jeg skriver derfor igen dagen efter og hører stadig intet - har faktisk stadig intet hørt. Det synes jeg er under alt kritik.
Selv wolts service er bedre og det siger meget! Så mit råd til alle vil være, at man fremadrettet bestiller igennem wolt, de er i det mindste til at få fat i og gør noget ved sagen.
Jeg er så skuffet over picos manglende kontakt. Er useriøst og uprofessionelt. Bestilt ikke tale away derfra.

Ukoordineret og dårlig service
Ukoordineret og dårlig service! Vi var et stort selskab som havde glædet os meget til at komme dette sted, men - Vi ventede en hel time for at få vores mad, selskaber der kom senere end os fik maden før, ventede på at komme ind til vores bord, også selvom vi havde bestilt til et specifikt tidspunkt og blev deraf sendt ind og ud af stedet. Tjeneren var ufokuseret og talte så lavt, at man ikke kunne høre hvad han sagde.

Deres pizze var ok men
Deres pizze var ok men de havde ikke markeret de to bakker af i alt ti, som var veganske. Og ved bestillingen ændrede hjemmesiden afleveringstiden automatisk til et senere tidspunkt uden at spørge. Da jeg ville kontakte dem af den grund, fandt jeg ud af at de ikke har et telefonnummer. De svarer heller ikke på emails. så jeg handler ikke her igen.

Svar från Picopizza
Vi bestilte 2 menuer med 3xpizza og dip…
Vi bestilte 2 menuer med 3xpizza og dip med levering. Vi fik ingen dip med, og der er intet telefonnummer til at kontakte og fortælle om fejlen. Vi skrev til dem og fik et autosvar på engelsk med at de ikke ville svarer på henvendelser i weekenden. Her 3 uger efter har jeg stadig ikke fået svar. Jeg vil gerne bede om pengene retur for den dip jeg har betalt for og ikke fået. Pizzaerne var desuden så kolde ved ankomst at vi måtte varme dem i ovnen inden vi spiste.

Svar från Picopizza
Lang levering, forkert ordre og ingen kontakt
Jeg bestilte fra Pico Pizza og havde desværre en rigtig dårlig oplevelse. Det tog næsten to timer at få vores mad leveret, hvilket er alt for længe, især når man er sulten og har forventet en hurtigere levering, som bliver oplyst ved bestilling. Da maden endelig kom, var det med forkerte drikkevarer, hvilket bare gjorde oplevelsen endnu mere træls.
Selve pizzaerne smagte okay, men man kunne tydeligt smage, at de havde stået længe, hvilket tog en del af fornøjelsen.
Det mest frustrerende var dog, at det ikke var muligt at komme i kontakt med restauranten. Man kan hverken ringe til dem eller få fat i dem på anden vis, hvilket giver ingen mening, når der opstår problemer med ens ordre. Dårlig service og dårlig kommunikation – jeg bestiller ikke herfra igen.

Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.