Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg havde en virkelig fantastisk oplevelse hos Papas Pizza! 🍕✨ Fra det øjeblik jeg trådte ind, blev jeg mødt af en utrolig venlig og imødekommende stemning. Personalet var smilende, hjælpsom... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Excellent sour bread pizzas, desserts, tasty . They also do best lunch sandwich. Excellent friendly staff. I go often.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Pappa Pizza - Amagerbrogade Pizza sandwich er ikke på køl. Var der den kl. 13.00 den 23/4. De havde ligget der siden de åbnet butikken. Der var varmt i butikken og udenfor. Service var heller ikk... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Virkelig god service blev betjenet af arbejderen, Ditlev. Han gjorde sit arbejde suverænt selvom der var rigtig travlt. Maden smagte fantastisk og ventetiden var slet ikke til at få det dårligt over.... Se mer

Företaget har svarat

Företagsinformation

1. Pizza avhämtning

Skrivet av företaget

Her laver vi Kvalitets surdejs pizzaer. Vi har åbent alle dage 11-24 Og vi ligger på Vesterbrogade 102a

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 98 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Dårlig hygiejne

Pappa Pizza - Amagerbrogade

Service var heller ikke i orden. Den unge pige var utilfreds med at ville have nogle frisk sandwich. Samt hun lave bestillinger forkert, utroligt når man er den eneste kunde på tidspunktet

23 april 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg havde en virkelig fantastisk oplevelse

Jeg havde en virkelig fantastisk oplevelse hos Papas Pizza! 🍕✨

Fra det øjeblik jeg trådte ind, blev jeg mødt af en utrolig venlig og imødekommende stemning. Personalet var smilende, hjælpsomme og fik én til at føle sig velkommen med det samme – det gør virkelig en forskel.

Maden var helt i top. Pizzaen var perfekt bagt med en sprød bund, friske råvarer og masser af smag. Man kunne tydeligt mærke, at der er kælet for detaljerne, og kvaliteten var langt over det, man normalt forventer. Portionerne var også rigtig gode, så man gik derfra både mæt og tilfreds.

Ventetiden var kort, selvom der var travlt, og det viser bare, at de har styr på deres ting. Hele oplevelsen føltes professionel, men stadig hyggelig og afslappet.

Alt i alt en virkelig positiv oplevelse, og jeg kommer helt sikkert igen. Kan varmt anbefales til alle, der elsker god pizza og god service! 🙌

23 april 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Desværre en kedelig oplevelse…

Desværre en kedelig oplevelse på Vesterbro.
Allerede fra start fumlede personalet rundt med kassen, og kunne ikke regne ud hvor meget jeg skulle betale. Jeg endte med at betale for meget som jeg selv opdagede efterfølgende, vi fik det heldigvist løst. De to drenge virkede uerfarne som om de ikke var blevet oplært ordenligt. Mens vi ventede så blev musikken skruet højt op, så jeg blev nød til at spørger dem om de ikke kunne skrue ned…
Da maden kom så manglede pommes, som vi først fik halvvejs inde i pizzaen. Pommes var gode men man vil gerne have at det kommer samme tid.
Pizzaen var desværre ikke noget at juble over. Brødet var godt, ingen tvivl om det men det. Men det resterende var intetsigende og tørt.
Jeg spiste et stykke af min egen og ellers tog jeg lidt fra min kærestes. Min kærestes var heller ikke noget wow men lige en tand bedre. Det var som om der var en sjov eftersmag som jeg ikke kunne definere fra pizzaen…

21 april 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fik navnene på de dejlige medarbejdere…

Fik navnene på de dejlige medarbejdere Ditlev og Hugo. Hurtige og god service😊 meget tilfreds

19 april 2026

Hej Clemens,

Tusind tak for din anmeldelse! Det glæder os rigtig meget at høre, at du havde en god oplevelse – og vi sørger selvfølgelig for at give rosen videre til Ditlev og Hugo 😊

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Pizza uden ost 😒

Jeg købte en margerita med hjem men da jeg åbnet pakken var der stortest ikke noget ost på . Derfor kun 3 stjerner.

18 april 2026

Hej Feven,

Tak for din anmeldelse. Det beklager vi – en margherita skal selvfølgelig have ordentligt med ost, så det er ikke godt nok.

Vi tager din feedback med videre, så vi kan sikre en bedre og mere ensartet kvalitet fremadrettet.

Med venlig hilsen
Caroline / Pappa Pizza

God oplevelse

God service og gode ingredienser

16 april 2026

Hej Mike,

Tusind tak for din anmeldelse! Det glæder os meget at høre, at du havde en god oplevelse med både service og kvaliteten af vores ingredienser. Det betyder meget for os.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Świetna obsługa i super cena.

16 april 2026

Hi Veronica,

Thank you so much for your review! We’re really happy to hear that you enjoyed both the service and the value. That means a lot to us.

We hope to see you again soon! 😊
Best regards,

10/10

Super venligt personale med et stort smil og klar på at hjælpe

15 april 2026

Hej Sixten,

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os virkelig at høre – 10/10 betyder meget for os! Og skønt at du oplevede et venligt og hjælpsomt personale med godt humør.

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen.

Perfekt alt var godt

Perfekt alt var godt

13 april 2026

Hej Joel,

Tusind tak for din anmeldelse! Det glæder os virkelig at høre, at alt var perfekt – det er præcis den oplevelse, vi gerne vil give.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Sygt godt sted kom og spis trust me…

Sygt godt sted kom og spis trust me famelams

13 april 2026

Hej Oliver,

Mange tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre at du syntes godt om pappa og at du havde en god oplevelse hos os!

Virkelig god service!

11 april 2026

Hej Christian,

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os rigtig meget at høre, at du oplevede virkelig god service hos os. Det sætter vi stor pris på.

Rigtig lækkert

10 april 2026

Hej Samuel,

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os rigtig meget at høre – dejligt at du synes, det var lækkert.

Vi håber at se dig igen snart. 😊🍕

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Gode pizzaer og sød og venlig betjening.

10 april 2026

Hej Karna,

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du var tilfreds med både pizzaerne og den venlige betjening. Det betyder meget for os.

Vi håber at se dig igen snart. 🍕
Caroline /Pappa pizza

Helt vildt dårlig oplevelse

Bestiller pizza kl. 10.20 om formiddagen til afhentning kl. 17.15. Ved ankomst var de løbet tør for bacon, og sagde jeg måtte vente på mine pizzaer, indtil en medarbejder havde købt bacon. Da kl. var 17.35, sagde jeg de måtte putte pepperoni på pizzaen, da jeg ikke kunne blive ved med at vente på de fik købt bacon, selvom jeg allerede havde bestilt en anden pizza med pepperoni. Så efter 25 minutters ventetid, måtte jeg tage en anden pizza end den jeg havde bestilt. Ikke ok når man bestiller i god tid. Og når man så kontakter dem via mail, så ignorerer de dig fuldstændigt. Aldrig mere pappa pizza
Det er fint i svarer på TP, problemet er dog, at det er varm luft. Jeg kan se jeg har skrevet til jeres korrekte mailadresse to gange og intet svar fået.

6 april 2026

Hej Noah,

Tak for din anmeldelse.
Vi beklager oprigtigt den oplevelse, du har haft. Det er på ingen måde i orden, at du – trods bestilling i god tid – hverken fik det, du havde bestilt, eller skulle vente så længe på din mad.

Håndteringen omkring manglende råvarer burde selvfølgelig have været løst langt bedre.
Det er også beklageligt, hvis du ikke har fået svar på din henvendelse – det er ikke den service, vi ønsker at give.

Vi tager din feedback meget alvorligt og følger op internt med det samme. Du er meget velkommen til at kontakte os igen med dine ordredetaljer eller kvittering, så vi kan se nærmere på sagen og finde en løsning.

Med venlig hilsen
Caroline / Pappa Pizza

Virkelig god service

5 april 2026

Hej Ulf,

Hvor er det dejligt at høre – tusind tak for de pæne ord! God service er noget, vi virkelig går op i, så det betyder meget, at du har haft en god oplevelse hos os.

Vi håber, vi får fornøjelsen af at byde dig velkommen igen snart 😊🍕

Der var perfekt service

Der var perfekt service, og maden smagte rigtig godt.

5 april 2026

Hej Carl Emil,

Tusind tak for din flotte anmeldelse – det betyder virkelig meget for os! 🙌

Vi er så glade for at høre, at både servicen og maden sad lige i skabet. Det er præcis den oplevelse, vi altid stræber efter at give.
Vi håber at se dig igen snart! 🍕

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.