Pertempus Omdömen

2. också i
  3. Klockreparation
  4. Urmakeri

Skrivet av företaget

Pertempus is een onafhankelijke Nederlandse handelaar in gecontroleerde pre-owned luxe horloges. Wij kopen, verkopen, taxeren en zoeken horloges op aanvraag van merken als Rolex, Cartier, Patek Philippe, Audemars Piguet en Omega. Elk stuk wordt vóór verkoop door onze horlogemaker nagelopen op kast, wijzerplaat, uurwerk en band en gaat mee met 12 maanden garantie, of de langere resterende fabrieksgarantie. Wij werken vanuit een online collectie met bezichtiging op afspraak (minimaal 24 uur vooraf), verzekerd en gratis verzenden binnen Nederland en 14 dagen retourrecht. Meer dan 10 jaar ervaring met tweedehands luxe horloges.

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

11 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Vi kontrollerar omdömen

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik heb contact opgenomen met django van…

Ik heb contact opgenomen met django van pertempus watches met een specifieke vraag. Ik zocht een bepaald breitling horloge die nergens te koop was in nederland bij geen enkel bedrijf dus dacht ik, wellicht kunnen de heren van pertempus dit horloge zoeken en vinden. Na keurig overleg over wat mijn budget was en over welk horloge het ging duurde het circa 2 weken en ja hoor daar was het horloge. na aanschaf gaven ze aan mij aan ze het horloge voor 250 euro minder als dat mijn budget was aan mij zouden kunnen leveren. Dat is wat ik noem eerlijk zaken doen!!! Django van pertempus, super bedankt en ik kom zeker terug.

19 augusti 2026

Aanrader

Ik was al een tijdje op zoek naar een mooie horloge om aan te schaffen. Uiteindelijk kwam ik terecht bij Pertempus vanwege het mooie assortiment wat ik online zag.

Ik had contact met de verkoper Django, die mij hielp met het vinden van de juiste horloge voor mij. Hij wist alles goed uit te leggen, was goed bereikbaar bij vragen en had een goede kennis van zaken. Dat maakte het gehele proces prettig.

Na een korte periode werd duidelijk welk horloge mij het meeste aansprak.
De horloge was gepolijst en klaar gemaakt, waardoor het zo goed als nieuw was. Verder was de prijs ook netjes.

Als je op zoek bent naar een horloge is Django een goede verkoper die meedenkend is en de juiste kennis heeft. Ik zou hem zeker aanraden als je op zoek bent naar een mooie horloge.

7 september 2026

Perfect!

Top service bij Pertempus! Erg behulpzaam en strakke prijzen. Zeker een aanrader.

24 september 2026

Super goed geholpen

Ik heb een ontzettend goede ervaring gehad met Django! Hij heeft mij heel fijn geholpen bij het uitzoeken van een prachtig horloge. Hij nam de tijd, gaf goed advies en was erg vriendelijk en professioneel. Ik ben superblij met mijn aankoop en zou Django zeker aanraden aan anderen! Bedankt voor de fijne service en natuurlijk het mooie horloge! 😊

6 oktober 2026

Uitstekend!

In mijn zoektocht naar een horloge voor mijn vrouw kwam ik in contact met Erol van Pertempus. Ik wist nog niet wat voor een horloge het moest worden, maar in samenspraak en overleg met hem hebben we bepaald wat het moest worden. Erol is vervolgens op zoek gegaan naar dit horloge en heeft mij tussentijds prima op de hoogte gehouden. Na een aantal weken had hij het gewenste horloge. Deze heeft hij voorzien van een geheel nieuw binnenwerk en is ook gepolijst, waardoor die als nieuw was. En dat voor een zeer acceptabele prijs. Erol was in het gehele proces zeer bereidwillig, actief, meedenkend, niet opdringerig en naar mijn mening deskundig. Ik kan hem dan ook ten zeerste aanraden als u een nieuw horloge wilt gaan kopen.

30 oktober 2025

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.