Personligenoglering Omdömen

Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

De lever på ingen måder op til forventningerne. Skriver de sender indenfor 48 timer, som så tager yderligere 7-10 hverdage og da den endelig kommer efter 1½ mdr. efter adskillige skrivelser frem og ti... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ingen svarer på henvendelse over mail. Lover levering inden for 5-7 hverdage. Bestilt 27 maj til farsdagsgave. Kan godt regne ud at den ikke kommer hjem inden. Føler mig snydt og bedraget. Vil hellere... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg var ret nervøs efter anmeldelserne her på trustpilot, men ingen klager herfra! Jeg har fået den fineste nøglering med billede hjem i en fin pose. Leveringen tager 2-3 uger, så man skal bare huske... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Det her er et firma som sender fra Kina - hvilket betyder at der kommer moms + told oveni !!!!!!! INGEN steder er det nævnt ej heller reklameret for at varer bliver sendt fra Kina og at man lige sk... Se mer

Dålig

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen inbjudningshistorik registrerad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

14 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Det okay :)

Jeg må indrømme at jeg var lidt en skuffet kunde da jeg først fik modtaget min lidt over 3 uger efter køb.
Man skal være lidt obs. på at den er helt fra Schweiz selvom det en dansk side og ang. corona lige nu vil det tage ekstra lang tid. Jeg skrev dog til dem 1,5 ug efter bestilling og modtog så en sød lang besked at den var på vej. så de var tilgivet, men det ville være smart at ændre leveringsdagen på siden og tilføje at det vil tage noget tid ang. corona og afstanden..

Ud over den lange ventetid, så er materialet super fin og kom i en sød blå velour pose

1 december 2021
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Du modtager ikke dine varer

Bestilte en varer for over en måned siden. Den skulle være givet i gave 1. Advent, men den er ikke kommet frem endnu og jeg tvivler på at jeg modtager den desværre, da jeg ikke har hørt noget endnu…

1 december 2021
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Til dig der venter (rolig)

Okay til dig der er her, for at tjekke anmeldelser!!
Du skal ikke være bekymret af at se de andre anmeldelser.
Jeg har bestilt en nøglering til min kæreste!

Der gik noget tid, før jeg fik min, men skrev til support, og de sagde de kan tage tid, fordi varen sendes fra schweiz, hvilket da giver god mening når de laves der! Så mange af anmeldelserne, er baseret på utålmodige kunder. (Så ha lidt tilmodighed)

Nøgleringen, kommer i en fin blå pose, og nøgleringen er 100 gange flottere i virkeligheden, frem for på nettet (hvilket er synd) for i virkeligheden skinner den vildt meget og står super skarp og helt blank guld, som den jeg bestilte! :)

Hvis nogen vil have beviser, så skriv besked til min mail: Niclasdw*hotmail.com, for syntes ikke deres forretning skal ødelægges, for det de laver :)

29 november 2021

Fusk

Har stadig ikke modtaget min varer og de svarer ikke på mine beskeder. Aldrig bestil herfra!

24 november 2021

Jeg er tilfreds

Jeg er tilfreds, der kom ingen told på og min varer kom dog først efter 3 uger men er tilfreds og de er virkelig smukke

18 november 2021

Får jeg mon min vare…

Varen ser smuk ud på nettet og billige endda. Jeg bruger tid og bestiller så varen. Jeg betaler den. 12.08.2021.
Dagen dato i dag er 05.10.2021. Varen er stadig ikke modtaget - og jeg tvivler på om jeg overhovedet får varen.

5 oktober 2021

Under alt Kritik

Under alt Kritik. Jeg har ikke modtaget nøgleringen endnu efter 3 uger. Dybt skuffet.. nøgleringen skulle hænge på min brudebuket, jeg skal giftes om en uge

19 augusti 2021
Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Der stod inden på hjemmesiden at…

Der stod inden på hjemmesiden at leveringstiden var omkring 5-7 dage, men efter der var gået en uge, tænkte jeg nok, at jeg lige skulle kigge på trustpilot for en sikkerheds skyld. Her kunne jeg læse kommentar efter kommentar, at flere nøgleringe ikke var kommet endnu efter 2 uger. Jeg begyndte stille og roligt at give håbet op for at få en nøglering.
Men jeg læste en besked på trustpilot om en pige/kvinde som selv havde stået i min situation, men fik sin nøglering efter 3 uger.

Jeg håbede inderligt at den ville komme efter 3 uger, da det var en afskedsgave til en veninde😢
En dag lå den fin pakket ind i min postkasse, nøgleringen lå i en lille lækker blå pose. Nøgleringen var så flot og pæn, at jeg selv har overvejet at køben endu en bare til mig selv😀selvom ventetiden er meget lang…
Jeg syntes godt man kan bestille derfra, bare men gøre det i god tid. Det er en lille fin gave man kan give, som mange nok ville blive taknemmelig for.

3 augusti 2021
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Vælg et andet sted at bruge dine penge

Selvom denne webshop syner dansk, er den det ikke. Jeg har nu ventet i over 2 måneder på en nøglering (7 dages levering), som mod forventning ikke sendes fra Danmark, men fra Gibraltar. Jeg har nu bedt om mine penge tilbage, da jeg ikke har nogen tro på, at jeg nogensinde vil modtage pakken. Jeg krydser fingrer for, at pengene kommer retur.

28 juni 2021

Meget skuffet kunde

Meget skuffet kunde.
Da jeg bestilte min nøglering var de gode til at skrive ang. gravering og billedekvalitet osv. Men nu er der gået næsten 3-4 uger og jeg har endnu ikke modtaget ngoet. Det eneste jeg får at vide fra firmaet er at jeg skal være tålmodig i nogle dage endnu.

25 juni 2021
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

En måned undervejs selvom de skriver…

En måned undervejs selvom de skriver levering indenfor 7 dage. Derudover har jeg måtte betale 250 kr i told for at modtage mit produkt. Det er nok de dyreste nøgleringe jeg har købt. Der er ingen information om at de sender fra ikke EU land. Jeg kan virkelig ikke anbefale at købe herfra

24 juni 2021
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Told

Jeg modtog godt nok nøgleringen, men der gik en måned og skulle betale 200kr i told, så vær lige opmærksom på dette

22 juni 2021
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Uærlig virksomhed - dont do it!

De skriver 4/6, at varen er afsendt og at der med postnord vil gå 6-7 hverdage. Det de “glemmer” at fortælle er, at de sender fra Schweiz, så der ryger lige 200 kroners told og moms oveni. Dvs man betaler over dobbelt så meget for varerne og nej, du har dem ikke efter 6-7 hverdage. Jeg kan ABSOLUT IKKE anbefale denne side/virksomhed!

18 juni 2021
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Pænt surt at bestille en nøglering fra…

Pænt surt at bestille en nøglering fra det man tror er en dansk side, for ingen steder fremgår det at de sender fra Schweiz. Først da jeg modtager brev fra tolden og ønsker at tage kontakt til firmaet, finder jeg adressen. Det gik fra at være en nøglering i en rimelig prisklasse til at koste mig knap 400kr....

18 juni 2021

Fars dags gave

Fars dags gave

Jeg bestilte en fars dags gave herfra jeg har stadig ikke modtaget noget.og kan tydelig se at andre også har problemer med firmaet. Når man skriver til dem får man samme svar tilbage eller som jeg fik 'tak for din forståelse og tålmodighed'?
Rigtigt skidt hjemme side!

16 juni 2021

-000000 stjerner

-000000 stjerner !
Der er nu gået 15 dage, siden jeg fik en mail på at varen er afsendt .
Hjemmesiden oplyser 7 leverings dage, og jeg har intet fået fra dem ! 🤬
Fusk fusk fusk!

15 juni 2021
Omdöme utan inbjudan

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.