I’ve now purchased from Pergolux three times, and every single experience has been excellent. The quality of the pergolas is consistently high — solid materials, great design, and everything... Se mer
Företaget har svarat
Pergolux leverer et godt og solidt produkt til tiden, og til en vanvittig god pris i forhold til konkurrenterne. Vi har nydt vores Sundream S3 på terrassen hele sommeren, også på blæsende og regnful... Se mer
Skrivet av företaget
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
De overholder ingen aftaler både under levering og nu under en garantisag. Har kontaktet dem for snart 3 måneder siden vedr en defekt kontrolboks - efter 2 måneder kom der endeligt svar at jeg ville få en ny, men den er endnu aldrig dukket op, og de besvare ikke mine henvendelser igen.
Opdatering 07-08-2025
Ja selvom Pergolux har svaret her og sendte mig en mail, så her 3 uger senere er der fortsat intet sket - HOLD JER VÆK FRA DETTE FIRMA

Svar från PERGOLUX Danmark
Pergolux leverede produktet til rette tid, sted og kvalitet. God kvalitet og robust især under blæsevejr. Vi fortryder ikke vi gik med deres produkt

Svar från PERGOLUX Danmark
Det er helt umuligt at komme igennem til Kundeservice. Man skal håbe, man ikke har brug for hjælp eller noget er i stykker.
Når man ringer til dem, hænger man bare i kø i ca. 20 minutter, hvorefter man bliver smidt af automatisk, med en besked om at de ringer tilbage. Dette sker dog ikke og dette forløb sker hver gang man prøver at ringe til Kundeservice.
Når man skriver til dem på mail får man ikke noget svar, udover at de vil vende tilbage. Man hører dog ikke mere fra dem.
Når man skriver til dem via chat får man bare at vide, at en medarbejder med forstand på produktet vil vende tilbage hurtigst muligt, men man bliver aldrig kontaktet.
Den eneste måde man reelt at komme i kontakt med Pergolux på, er at ringe til deres salgsafdeling, som sjovt nok godt kan svare telefonen med det samme, men som ikke kan/vil hjælpe, udover at sende en besked videre til Kundeservice, som så ikke gør noget.
Vi har nu i over 3 uger forsøgt næsten dagligt at komme i kontakt med Kundeservice omkring spørgsmål til samling af pergola, da den driller/ikke virker som den skal. Det har været fuldstændig umuligt at komme i kontakt med en medarbejder, som man stille spørgsmål til og som forhåbentlig kan hjælpe en videre med at få samlet sin nye pergola. I tre uger har vi haft en halvsamlet pergola stående, som ikke kan færdiggøres.
Derfor, hold jer lang væk fra Pergolux, med mindre du er helt sikker på at alting virker og du ikke har brug for at kontakte Kundeservice.
OPDATERET 6/7: Det er nu 5 dage siden Pergolux har svaret på denne anmeldelse, hvor de i sædvanlig stil skriver at de vil kontakte mig samme dag. Det er stadig ikke sket! Nu har vi i over en måned prøvet at komme igennem til Kundeservice uden held.
OPDATERET 11/7: Flere mails sendt til Pergolux men stadig ingen svar fra dem udover to spørgeskemaer til vurdering af deres service!

Svar från PERGOLUX Danmark
Væghængt pergola. Flot og elegant design (sundream) og fin kvalitet. Leveringstid på ca 2 måneder.

Svar från PERGOLUX Danmark
Hold jer langt væk fra dette firma. Dårligere service findes vist ikke. Deres kundeservice stikker den ene løgn efter den anden, de overholder ikke deres aftaler. Min pergola fra 2024 bliver sku aldrig færdig, mangler stadig de bolte til lameltaget, blev lovet for snart 2 måneder siden. De fyrer den ene løgn af efter den anden når man snakker med dem.( så det lageret skyld/så boltene i restordre/ så det fragtmanden skyld) kæft de lyver 😡😡😡😡😡😡😡
Redigeret anmeldelse:
Har nu haft min Pergolux Sundream S2 5x3 i ca 3 måneder nu. Familien er virkelig glad for den, og den virker indtil videre til at være i rigtig god kvalitet. Designet er lækkert og stilrent og pynter derfor godt i haven.
Vi har i min region haft en del skybrud på det seneste, og jeg kan bekræfte, at taget er 100% vandtæt
Generelt set er jeg derfor meget tilfreds, og kan anbefale produktet, som kvalitetsmæssigt synes at matche lignende produkter til væsentlig højere priser.
den sidste stjerne udebliver pga:
1) Jeg modtog i første omgang en defekt fjernbetjening. Det er okay, men det var langsommeligt og bøvlet at få en ny, og i mellemtiden kunne jeg ikke styre produktet, da der ingen Bluetooth er.
2) Screens/siderne fungerer rigtig godt, men jeg undrer mig over, at de ‘hakker’, man kan sætte siderne i, ikke passer med hinanden. Altså, hvis jeg sætter alle screens i det øverste hak, så er de ikke lige langt nede. Det undrer mig meget, at de ikke følges ad
3) Samlevejledningen kunne godt klare en opdatering, og jeg tvivler på, at ret mange mennesker kan samle den på normeret tid. For os tog det hvert fald langt længere tid end de 3-5 timer.

Svar från PERGOLUX Danmark
Jeg har købt en Sundream S2 i efteråret 2024. Den skulle monteres i marts måned 2025, men da vi nåede til montering af lameller, passede skruer/gevind ikke. Har rykket firmaet flere gange, men beskeden er hele tiden, at skruerne er udsolgt fra deres varelager (selvom firmaet godt ved, at der er problemer med det nævnte produkt). Jeg har givet over 30.000 kroner for et produkt, der ikke virker og har bedt om en form for økonomisk kompensation. Pergolux skriver, at de er villige til at give 638 kroner i kompensation, hvilket er til at grine af. Hvordan har de mon fundet frem til dette beløb?
Vær varsom med at købe produkter fra dette firma!
Ved ikke hvordan man kommer i kontakt med dem, har ringet og bliver sat på hold ellers bliver forbindelsen afbrudt, og det er uanset om hvad vælger når jeg får valg muligheder på telefonen om hvem jeg ønsker at tale med?
Og nu er telefonen selvfølglig lukket for dagen :-(
Update! Nu har vi den 14/5 endelig kommet igennem, sad på hold i 45 minutter hvor jeg valgte support der var jeg hele tiden nr 2 i køen, valgte at afbryde og ringe op igen og denne gang vælge købshjælp og der kom jeg så hurtig igennem :-) De er åbenbart mere behjælpelige når det gælder salg end at servicere allerede eksisterende kunder ;-)

Svar från PERGOLUX Danmark
Jeg havde en virkelig god oplevelse med kundeservice til de sprøgsmål jeg skulle have svar på inden jeg købte produktet. Produktet kom til tiden og har levet op til de høje forventninger jeg havde til det. Jeg kan klart anbefale Pergolux til andre.

Svar från PERGOLUX Danmark
Har købt den fineste pergola Sumdream2 fra Pergolux. Mine eksperter er næsten i mål med det svære samleprojekt. Når de sidste skruer bliver leveret, så får vi en skøn pergola, som vi vil nyde. Pergolux er kommet retur på vores henvendelser og har forsøgt at hjælpe os i mål og også kompenseret os.

Opdatering 5/5-25
Alt endte godt og pergolux betalte for mine håndværker udgifter. Fik en rigtig gid service og behandling til sidst. Og i dag glad for min pergola som er i fantastisk godt materiale/kvalitet.
Så kan varmt anbefsle da servicen nu er super.
Dette da man ikke kan give mindre.
Køb aldrig noget fra dette firma betalte 20/2-25 og mangler komponenter som jeg stadig venter på.
Var aftalt levering 2/3 og jeg havde hyret folk til at hjælpe. Pergolaen kom ikke jeg ringer og får besked på sidst på ugen- der kommer ingen frem til torsdag-ringer igen og få oplyst den først kommer uge 13 ca 3 uger efter det aftalte.
Og pludselig kommer DSV og ja min pergola kom. Og håndværkerne var sendt hjem.
Vi gik igang med at samle og så da vi kommer til åbne/lukke var der ingen komponenter/tilbehør. Så kunne jeg nok engang sende håndværkerne hjem.
Nu er der gået ca 21/2 uge og stadig ikke fået de manglende dele de var i restordre og firmaet viste det. Opl. af deres kundeservice. Svineri at holde kunden for nar.
De svarer ikke på mail har skrevet til direktøren og hele bestyrelsen og er meget svære at komme i kontakt med. Men ens penge er de hurtige til at hæve så pt pengene hævet 20/2 og i dag stadig ikke fået de komponenter der mangler. Det har været dyrt med hjælper der er blevet kaldt til og fra pga deres rod i pergolux systemer.
SÅ KØB IKKE
Det virker som om kvaliteten er ok.
Men hårdt urimeligt slid problemer for kunden som de ikke tager seriøst.
Ikke værd at handle med, da der kan gå over 2 mdr fra bestilling til forhåbentlig det sidste kommer. Som pt stadig ikke er kommet.
SÅ GØR DET IKKE
Nyt
Jeg har 29/4 fået dækket mine udgifter til de håndværkere jeg havde bestilt.
Og er i dag efter den er endelig opsat nyder min pergola.
Kvaliteten er i top og meget lækker.

Svar från PERGOLUX Danmark
“Betal og bliv glemt” hold jer fra dette produkt!!
I foråret 2024 købte vi en sort vægmonteret 6x4m Sundream S2 til levering i uge 27. Leveringen udeblev gentagende gange og vi blev tilbudt at vi kunne få den i hvid da den ikke var på lager i sort.. det takkede vi pænt nej til da vores hus er sort så der var jo egentlig en mening men at det skulle pergolaen også være.. vi modtager pludselig vores pergola i uge 48. Vi har pt kæmpet siden uge 48 med at få leveret de screens mm som var en del af forårs tilbuddet 2024. På trods af at vi flere gange har fremsendt ordrebekræftelsen hvor det tydeligt fremgår at screens mm indgår, påstår Pergolux at dette aldrig har været tilfældet.
Når vi kontakter kundeservice får vi beskeden at de bliver nød til at kontakte deres chef og vende tilbage.
Dette sker dog aldrig.
Vores pergola er stadig ikke monteret færdig da vi fortsat mangler dele. Vi forventer efterhånden ikke at den bliver klar til sæsonen 25.
Vi tøvede først med prisen, men efter at have haft vores Pergolux i et halvt år, forstår vi investeringen. Den har gjort vores terrasse brugbar næsten hele året, og finishen er upåklagelig.

Svar från PERGOLUX Danmark
Hold jer fra denne virksomhed. Deres levering var komplet uprofessionel; jeg havde bestilt varerne til levering juni måned. De kom først sidst i oktober, hvorfor vi ikke kunne sætte det op. Virksomheden har ingen kundeservice (de har en e-mail, men svarer først efter 1-2 uger, og svarer udelukkende på de punkter, der passer dem). Jeg skulle rykke for svar og for leveringstider ugentligt uden at få et svar. De kom altid med en undskyld og rykkede månedligt på leveringen. Jeg måtte aflyse håndværkere to gange. Leveringerne kom ikke som aftalt og alt var ikke med som lovet.
Til sidst gav jeg op og ville returnere. Her startede så endnu et langstrakt og endnu mere uprofessionelt forløb. Virksomheden var uanede tider om at betale tilbage, og jeg var bange for at de overhovedet ville betale tilbage. Da de endelig havde tilbagebetalt gik et forløb igang med tilbagelevering. Her havde de ingen styr på, hvor og hvornår DSV skulle hente varerne. Da de endelig hentede det var det uden min accept, og fragtfirmaet efterlod affald og mærker på grunden; herunder også fysiske skader på vores terrasse. Herudover hentede de ikke alt, hvorfor jeg stadig har materialer fra firmaet. Der er nu startet et tredje forløb med virksomheden for erstatning af de skader de har forvoldt.
Jeg tør ikke tælle timerne jeg har brug forgæves i at have en "dialog" med virksomheden, og håber ikke andre skal opleve det samme - desværre er det det billede, der går igen når jeg læser andre anmeldelser.
Jeg opfordre til ikke at lægge penge ud for dette firma. Du ved aldrig om du får dem igen eller om du får det du har bestilt - i såfald går du ind i et langstrakt forløb om uvished.
Jeg har skrevet 18.01.25, men jeg bestilte varerne i maj 2024, og de har endnu ikke hentet alle deres varer, og har ikke taget stilling til erstatning af skader på vores grund.

Svar från PERGOLUX Danmark
Hold jer lang væk. Det er uden tvivl mit livs største fejltagelse at have handlet med dem. Intet har fungeret. Leveringen har taget 10 måneder og alt er ikke kommet endnu. Kundeservice er elendig. Den sundream S2 vi har modtaget var der produktion fejl på ( begge 2 ) den ville de ikke udbedre men give os 5000 i rabat og en lappeløsning, da vi havde boret i vores hus havde vi intet valg. Vi er rystet og knuste!
Har købt en Pergola S2. Der er fejl i monteringsvejledning og når man henvender sig til kundeservice på telefon eller mail er der ingen hjælp at hente. Efter 2 måneder og adskillige beskeder i mails, chat og telefon er problemet stadig ikke løst.
Vi oplevede nogle forsinkelser med leveringen, men kundeservice var rimelig hurtige til at hjælpe. Der var et par mindre problemer, men alt i alt er vi tilfredse med både produktet og servicen.
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.