Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Een grote oplichtersbende. In maart schoenen besteld. Nu 19 september. geen schoenen, geen geld. Na mooie beloften over bestelling wordt verstuurd, u mag een ketting rwv €85 euro uitzoeken ter com... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Oplichters!! Sandalen besteld, niets ontvangen. Meerdere mails gestuurd en ook elke keer reactie, maar ze reageren ontwijkend. Ze lijken een oplossing te willen zoeken, maar doen dit uiteindelijk niet... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Dit bedrijf zet diverse sites op waaronder puurbaby-shop.nl en recent ook deral-shops.nl Bekijk die reviews hier op trustpilot en dan weet je voldoende. Adres is Kromwijkplaats 84 in Arnhem waar het... Se mer

1,5

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Liefertermine werden nicht eingehalten Abweichende Technische Angaben

Erfahrungsbericht Bestellung bei der Firma Pearl de
Die angegeben maximal 4 Tage Lieferzeit wurden nicht eingehalten und es waren fast 2 Wochen.
Die angeben Technischen Daten der Elektronischen Produkte weichen von den gelieferten ab.
Ergebnis:
Zu einem guten, zuverlässigen seriösen Kundenservice gehört heute mehr als nur Frauen vor laufender Kamera mit dem Hintern wackeln zu lassen.

18 November 2025
Kulturamt Priester Dread Religion
Ihre Bewertung enthält unangemessenen Sprachgebrauch. Bitte ändern Sie den markierten Text – dann können Sie Ihre Bewertung veröffentlichen.

18 november 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Beste mensen,de oplichters zijn langs…

Beste mensen,de oplichters zijn langs geen kant meer te bereiken, ik hoop dat de politie haar werk doet!
Is er al iemand die iets bereikt heeft ,wil je iets laten weten,is er een adres bekend,laat het weten,zet het on-line,we doen er zelfs iets aan, bedankt,Lucien.

31 oktober 2022

Ik ben ook opgelicht

Ik ben ook opgelicht. In mei waterspeelballon besteld, ook na 4 weken belofte een ketting te krijgen, daarna was geen contact meer mogelijk...
Niets kopen!
Ik ga hier ook melding van maken bij de politie.

10 oktober 2022

WAARSCHUWING!

WAARSCHUWING!
Website van Bola-Fashion ziet er mooi uit, maar pas op! Artikelen worden niet geleverd; ik wacht al sinds begin juni 2022 en het is nu 9okt. Is gelieerd aan Peral shop en dus 1 pot nat! Mijn reeds gestorte geld krijg ik ook maar niet terug. Helaas heb ik geen gebruik gemaakt van achteraf betalen via Klarna. Ik ga Radar en Kassa informeren over deze oplichting.

9 oktober 2022

Dit zijn Grote oplichters

Dit zijn Grote oplichters , Februari iets besteld , niks geleverd . Wel email dat je een ketting cadeau krijgt met sorry voor het wachten .
Geld terug gevraagd , geen reaktie meer. Politie doet er niks aan ze willen ze willen meer aangifte hebben
Groetjes Piet de Nijs

22 september 2022

Nola fashion, Een grote oplichtersbende

Een grote oplichtersbende.
In maart schoenen besteld. Nu 19 september. geen schoenen, geen geld. Na mooie beloften over bestelling wordt verstuurd, u mag een ketting rwv €85 euro uitzoeken ter compensatie, over 4 weken staat het geld weer op uw rekening.
Helemaal niks. Alle mailadressen die ik had, bestaan niet meer. Track & trace bestaat inmiddels niet meer.
Heb vandaag aangifte gedaan bij de politie.

19 september 2022
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

GROTE OPLICHTERS

GROTE OPLICHTERS
Schoenen besteld en betaald en nog steeds niks ontvangen,3 mnd verder en geruime tijd ook geen mailadres dus mag ik fluiten naar mijn geld. WAT EEN STELLETJE GERAFFINEERDE SCHURKEN.

27 juni 2022

U bent gewaarschuwd.

U bent gewaarschuwd.
Oplichters bestel hier niks, al maanden het wachten op bestelling, zeggen eerst niet op voorraad.
Maar nog steeds niks ontvangen, nu antwoorden ze niet meer op emails.
Waarom doet de politie hier niks aan, om deze webshop te stoppen.

16 september 2022

Bestelling via Nola.nl/ Peral.nl/ Bola-fashion.nl

Bal besteld via nola.nl, nooit gekregen. Ook krijg ik mijn geld niet terug. Meerdere malen contact gehad met hun, moest geduld hebben, kreeg een ketting voor de moeite etcetera. Nooit iets ontvangen. Wordt nu teruggehaald door Peral.nl waarom ik aangifte heb gedaan bij de politie en of ik deze in wil trekken. Niet dus, niet voordat ik mijn geld terug heb!

10 juni 2022
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Oplichting

Ja, kan helaas alleen maar zeggen dat het waar is.
Het zijn gewoon oplichters, beloven en niets nakomen.
Jammer van zo'n website, gaat gewoon failliet, en strijken ons geld op.

1 september 2022

Grote oplichters

Grote oplichters, ze houden je maanden aan het lijntje en beloven snelle levering!! Schandalig om zo aan geld te komen. Ga dit melden bij 'kassa' om deze criminele activiteiten te stoppen.

31 augusti 2022

Oplichters

Oplichters. Producten niet aangekomen. Zou ineens niet op voorraad zijn. Toen bestelling willen annuleren, zou het zogenaamd wel onderweg zijn. Alsnog voet bij stuk gehouden voor geld terug en annuleren bestelling. Dit zou in orde worden gemaakt en hij vragen status hiervan ineens server uit de lucht. Voor zowel Bola als peral (ze gebruiken beide mailadressen). Bijzonder. Gemeld bij Klarna en factuur gepauzeerd.

Oplichters 1e klas

Schoenen besteld...menige mail gezonden. Steeds weer beloftes en zelfs cadeau mogen uitzoeken ( zowel schoenen als cadeau nooit ontvangen) geld kwijt, emaildres uit de lucht. Dus oplichting. Bestel vooral niets bij Peral nl.

PAS OP OPLICHTERS.

In April lijm besteld, was tijdelijk niet leverbaar. zou geld retour krijgen en als pleister op wond een ketting. aantal mailtjes gestuurd, nog even wachten we doen ons best, maar geen geld (noch ketting die ik ook niet hoef). Nu bouncen de mailtjes. Eigenlijk moet je ze geen ster kunnen geven. Kennelijk iedereen hetzelfde verhaal.

OPLICHTERS

OPLICHTERS! LEVEREN HET PRODUKT NIET,BELOVEN JE GELD TERUG TESTORTEN,EN VERVOLGENS NA 5 MAANDEN EN TIG EMAILS,KOMEN IN EENS DE EMAILS NIET MEER AAN,ADRES ZOU NIET MEER BESTAAN.IK GA ZEKER AANGIFTE DOEN.GEBRUIKEN MEERDERE NAMEN NOLA/PERALSHOP.

ZWENDEL!!!!!

NOOIT iets bestellen want dit is zo’n vage onbetrouwbare zwendel. Heb mn bestelling nooit ontvangen. Moest eerst tig keer mailen om überhaupt een respons te krijgen. Dan proberen ze je af te kopen met een ketting kado omdat ze je zo gek willen krijgen om nog een maand op je order te wachten….
En om je geld terug te krijgen ben je weer maanden verder! (als ik dat al ga krijgen want ik heb nog steeds niets ontvangen!!)
Mijn order is van juni en zit nu bijna in september maar ze doen daar net of ze gek zijn. Van die lui die eigenlijk niets hebben maar eerst nog meuk in China moeten gaan bestellen em dan doorsturen naar jou.
Wees gewaarschuwd!!

25 augusti 2022
Omdöme utan inbjudan

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.