Ik kan aanraden om de goedkoopste bezorgdienst / manier van verzending met tracking NIET te kiezen. Onnodig traag. Traject verliep in mijn geval van NL naar DE en dan naar BE. Tracking me... Se mer
Företaget har svarat
Al meerdere malen bij peperzaden.nl besteld. Duidelijke website makelijk op categorie (scherpte) te zoeken. Groot aanbod van zaden voor een goede prijs. Zaaden zijn mooi schoon en goed verpakt ontk... Se mer
Vlotte verzending, en ook een melding dat er op de aangekondigde dag geen post rondgebracht werd, zodat dit de volgende dag zou plaats vinden. Nu maar hopen dat van de div. rassen die ik bij jullie... Se mer
Pakket goed en veilig aangekomen, alleen niet op de datum dat erop stond. eerst meegedeeld dat het door DpD zou geleverd worden .Dan alsnog naar een post automaat moeten gaan.Dan had ik liever rechtst... Se mer
Företaget har svarat
Ben je geïnteresseerd in chilipepers? Dan bent u hier aan het juiste adres. Ons assortiment bevat meer dan 280 chilipeper variëteiten.
Idenslaan 23, 1871CS, Schoorl, Nederländerna
Ber kunder att lämna omdömen
Har besvarat 88 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
De bestelling is vlot en in goede staat aangekomen… de zaadjes beginnen al te ontkiemen! 🌱
Een aantal keer na elkaar besteld en steeds netjes op tijd geleverd en alles in een solide verpakking.
Semillas bien empaquetadas, se ven de calidad. Ahora a esperar a que nazcan.
El envío muy rápido.
Todo ok.
Snel en kwalitatief goed sad stond er met past dagen op
Leveringen zijn op tijd en correct. De natuur moet de rest doen.
Zaden zijn goede kwaliteit (voor zover ik nu kan beoordelen).
Er zitten wel heel weinig zaden in een zakje (10 tot 15 stuks).
De afgelopen twee jaren bij peperzaden.nl Chili Focus ( voeding voor chiliplanten) gekocht. Dat was €35,- plus verzendkosten. Dat bedrag zie je nog wanneer je op Google zoekt. Echter op de site verandert het bedrag in €38,85. Een verhoging van 11%! Deze prijsstijging vind ik niet terug bij andere leveranciers. Ik kies daar niet voor omdat de verzendkosten te hoog uitvallen. Ik vraag me af of het prijsverschil een slordigheid (35,-) is of een fout ( €38,85)?

Svar från Peperzaden.nl
Bestelling met nr 11193 op 9/3 geplaatst; op 11/3 verzendmail gekregen. Pas vanaf 13/3 pakket kunnen traceren en ondertussen, op 16/3, zou het nog steeds onderweg zijn vanuit Duitsland?
Alvast geen snelle levering hier!

Svar från Peperzaden.nl
Ik heb zowel al peperzaden als een serre met lampen gekocht via jullie site en ben van beiden zeer tevreden! De zaden zijn van goede kwaliteit en snel geleverd.
snel geleverd en alles is goed verpakt,en prima producten dankjewel
Alles prima in orde maar de verzendkosten liggen aanzienlijk hoger dan de vorige bestelling!

Svar från Peperzaden.nl
Only customers can add a product review.
When you give them a bad review they do not add your review.
When you point out that they do not sell their seeds with a date on the product they do not add your review!
Bad shop because they tamper with the customer reviews.

Svar från Peperzaden.nl
Snelle levering en precies wat ik besteld heb. Hoop volgende keer wel dat als het bij de bestelling aangegeven wordt als brievenbuspost, het ook in een envelop komt ipv een doosje zodat de bezorger het in mijn brievenbus kan doen. Maar over de rest van de service altijd tevreden geweest.

Svar från Peperzaden.nl
Als je hier een bestelling plaatst, houd er maar rekening mee dat ALS PostNL je pakket kwijt raakt, je je bestelling kunt vergeten. Word na 3 keer bellen in 1.5 week tijd naar PostNL elke keer naar peperzaden.nl verwezen. En die reageren niet op emails, en een telefoonnummer hebben ze ook niet. Veel succes ermee.

Svar från Peperzaden.nl
Ik vindt het spijtig dat je op een Nederlandse site besteld en dat het weer van een ander land komt.
Product vindt ik veel geld voor wat je krijgt hoop dat de pepers uitkomen.
Laat later nog iets weten .

Svar från Peperzaden.nl
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.