Ik kan aanraden om de goedkoopste bezorgdienst / manier van verzending met tracking NIET te kiezen. Onnodig traag. Traject verliep in mijn geval van NL naar DE en dan naar BE. Tracking me... Se mer
Företaget har svarat
Al meerdere malen bij peperzaden.nl besteld. Duidelijke website makelijk op categorie (scherpte) te zoeken. Groot aanbod van zaden voor een goede prijs. Zaaden zijn mooi schoon en goed verpakt ontk... Se mer
Vlotte verzending, en ook een melding dat er op de aangekondigde dag geen post rondgebracht werd, zodat dit de volgende dag zou plaats vinden. Nu maar hopen dat van de div. rassen die ik bij jullie... Se mer
Pakket goed en veilig aangekomen, alleen niet op de datum dat erop stond. eerst meegedeeld dat het door DpD zou geleverd worden .Dan alsnog naar een post automaat moeten gaan.Dan had ik liever rechtst... Se mer
Företaget har svarat
Ben je geïnteresseerd in chilipepers? Dan bent u hier aan het juiste adres. Ons assortiment bevat meer dan 280 chilipeper variëteiten.
Idenslaan 23, 1871CS, Schoorl, Nederländerna
Ber kunder att lämna omdömen
Har besvarat 88 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Levering duurt lang, gaat helemaal niet vlot. 2 weken geleden bestelling gedaan en daarna contact via mail waarin gezegd werd dat bestelling snel verzonden zou worden nog steeds niets ontvangen. Was zogezegd iets mis gelopen , maar 7 dagen na de mail nog steeds niets ontvangen en volgens site bestelling nog steeds niet verwerkt.

Svar från Peperzaden.nl
Er staat niks info over de zaden bij , bv hoe lang blijven ze goed of wanneer best planten

Svar från Peperzaden.nl
Optijd ontvangen,,en het mort nog blijken voldoende jaar of de zaden echt goed zijn
Ordered product and had to pay double upon arrival because this company isn't registered in VOEC

Svar från Peperzaden.nl
... Which is much more than I can say about many online vendors.
Al eerder hier besteld.
Duidelijke website, snelle levering
Beste, alles is goed heb maar 1peper 1tomatensoorts besteld. Helaas kon ik geen naam op de zakjes zien zodat als ik meer van de soorten had besteld, nooit had geweten welke zaden in welk zakje zouden zitten misschien een aandachtspunt, vriendelijke groet dennis.

Svar från Peperzaden.nl
alles wat ik besteld heb was idd op voorraad en zoals aangegeven op tijd verstuurd. En keurig verpakt. al vaker hier besteld en altijd goed.
Al de zaden die ik gepland heb zijn uitgekomen een 30 tal en nu in opgroei fase zitten en dit wil toch wel betekenen dat de kwaliteit van de zaden top is.de levering is vlot en vragen worden snel beantwoord. Raad deze leverancier enorm aan . Nu nog de meer exclusieve soorten en dan ben ik geheel in mijn nopjes . (Ook al is dit al super top in hun assortiment)
10 rassen besteld.
bijna alles kwam heel goed op in mijn verwarmde kweekbak, in huis, in februari.
De planten nu aan mijn collega's uitgedeeld,
omdat ik het zo pittig vind met pensioen te gaan.
Ze sleepten ze blij mee naar huis.
De grootste zijn al bijna anderhalve meter hoog!
Erg blij hiermee.
Er is netjes geleverd zoals besteld en op tijd. Dat maakt de tevredenheid.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.