pdf-pro.io Omdömen 11 470

TrustScore 4 av 5

4,2

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

I mistook this company’s site for Adobe Acrobat, which is easy to do, and bought their software. As I downloaded it, I realised my mistake and immediately emailed them asking for a refund. My money wa... Se mer

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Was okay trying to get a document sorted Charged 50p then 48 hours they charged me 39.90 for a monthly subscription before trying to cancel this!. I can’t log into my account Click on changed password... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

I found pdf-pro to be a convenient tool for managing PDF documents. The site is easy to navigate, and converting files is straightforward. However, I had issues with payment clarity that need addressi... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Ingen inbjudningshistorik registrerad

Har besvarat 43 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

SCAM ALERT they are a scamming…

SCAM ALERT they are a scamming company Like others all I needed was a signed PDF and they charged me .50 for this. I said go ahead since I was in a pinch. Then at 2AM I got a charge for 39.90 and notified from my CC. I did not sign up for any monthly fee or any agreement. Sorry overseas company robbing anyone they can

5 augusti 2024

Hello,

We are sorry that we did not meet your expectations. We thank you for your feedback which will allow us to improve our service.

We remain at your disposal from Monday to Saturday from 8am to 20pm by email at contact@pdf-pro.io. You will always get an answer from us so don't hesitate.

Abonnement abusif

Bonjour, comme beaucoup d'entre vous, j'ai utilisé le service de pdf-pro que j'ai payé 0,50 cts sans savoir que je basculerai sur un abonnement mensuel non voulu d'un montant de 39,90€. J'ai été prélevée de la somme au bout de 48H. J'ai donc fait valoir mon droit de rétractation. J'espère être remboursée comme le veut la loi. En attendant je ne laisse qu'une seule étoile pour plusieurs raisons : nous payons déjà le service 0,50, je trouve anormal qu'un abonnement nous soit imposé, ensuite, le numéro de téléphone affiché sur le site ne fonctionne pas, donc pas de SAV disponible. Lorsqu'on écrit un email, nous recevons un mail automatique et non adapté à notre situation. Merci de bien vouloir me rembourser.

27 juli 2024

Svar från pdf-pro.io

Nous sommes désolés de ne pas avoir répondu à vos attentes. Nous vous remercions pour votre retour qui va nous permettre d’améliorer notre service.

Nous restons à votre disposition du lundi au samedi de 8H à 20H par email à contact@pdf-pro.io. Vous obtiendrez toujours une réponse de notre part alors n’hésitez pas.

Do not use this company

Do not use this company. I got here by going to a site that said it was free and with the IRS. I wanted a W9. I filled out a W9 and downloaded it, but never used it. They charged me .50 cents. Since I thought it was free, I thought that was okay. At 2am, I get a notice they are trying to take 39.99 off my credit card. I never signed up with the company for that. I don't even have a password or an account. They have my credit card info and say I have an account. I never would have signed up for 40$ a month to create a W9. I never saw anywhere anything about 40$ a month. Then I had to cancel something I never signed up for. It is disgusting how they fool you into a way to charge you simply by giving your information where they say they will not charge you anything.

31 juli 2024

Hello Carol Lee,

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

J'ai bien suivi le protocole pour avoir…

J'ai bien suivi le protocole pour avoir une signature électronique sur un document Je vous ai réglé 0,50€...
Et je n'ai pas reçu par E Mail mon document signé Après avoir téléphoné au numéro situé plus bas, une personne m'a envoyé promener, et à raccroché.

1 augusti 2024

Bonjour Flore Nedelec,

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Après un accès au service facile et…

Après un accès au service facile et avoir payé 0,50 pour une prestation conforme, j ai cliqué un peu vite et me suis retrouvée avec un abonnement facturé pour presque 40 euros. Malgré un désabonnement quelques minutes plus tard, cette somme a été encaissée sans retour. Des courriels échangés avec cette société n ont rien fait. C est très malhonnête comme pratique. Refusez tout contact avec cette boîte

24 juni 2024

Bonjour Coste,

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Arnaque

Arnaque! vous souscrivez à un service de 0.5euro et ensuite ils utilisent vos données pour vous prélever mensuellement sur votre compte.
Arnaque assez bien ficelée. Je vous le déconseille fortement.

15 juli 2024

Bonjour Daniel Garcia,

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

je ne suis pas du tout contente de se…

je ne suis pas du tout contente de se service!!!!!! a fuirrrrrrrr!!!! dommage qu'on ne peut pas mettre d'avis sur le site!!!!!!!

0,5 CTS POUR 1 DOCUMENTS qui au final m'a couté 40€ pas de remboursement!!!!

de l'argent facile!!!!

12 juli 2024

Bonjour Lauriane LE TEXIER,

It is a con

It is a con. It is 39.99 pounds a month with no ending unless you cancel within 48 hours. They give you 3 different passwords which you have to use to sign in to cancel. NONE OF THEM WORKED.I sent them about 5 emails to cancel immediately but no email back. I will be reporting them if my subscription isnt cancelled. Also no where when I paid the 50p did I see that it would cost 39 pounds a month. They hid it very well. SHOCKING.

9 juli 2024

Hello Grace Ferrans,

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

j ai un prélèvement de 39.90 depuis avril…

j ai un prélèvement de 39.90 depuis trois mois alors que j avais annulé mon abonnement .je peux rien faire car mon accès a mon compte est bloqué .presque 120 euros pour une fusion de deux documents . Des prélèvement abusifs soyez prudent.

christina

1 april 2024

Bonjour Grimaldi,

Pdf Pro , engagement non désiré Résiliation en attente

Bonjour, je me suis adressée à Pdf pro pour fusionner un document de sept pages en payant 50 centimes sans voir que cela m'engageait à un abonnement. Je ne suis pas arrivée à charger le document final après avoir vu lordinateur mouliner plusieurs minutes. Une demiE heure après, j'ai demandé une résiliation à ce site. J'attends le retour de cette entreprise

5 juli 2024

Arnaque à l'abonnement

Arnaque à l'abonnement, ne tenez pas compte des (faux) avis positifs ! Obligée de changer de carte bancaire pour ne plus être prélevée tous les mois de 40 euros quand même ! Honteux !

4 juli 2024

Bonjour Ophélie,

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

It is a scam please do not trust this…

It is a scam please do not trust this jesus christ

1 juli 2024

Hello Klaudia Poplawska,

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

50 centime le document puis un…

50 centime le document puis un prélèvement de 39,90 grosse arnaque dite à fuire

1 juli 2024

Bonjour Emma Biven,

ROBBING THEIVING B*ST*RDS

I clicked the link and it was asking me to sign up with my email and all of my other information when seeing this I closed the page immediately thinking that it was the end of it and I’d find an alternative. However 2 days later I get an email saying thanks for signing up for PDF PRO. I thought to myself is this what I think it is so immediately I check my back and I see that they have withdrew £39.80 from my account. Bearing in mind I never register using my email or any other details they asked for. I went back on to the link to see if I could unsubscribe or cancel the payment however they links on all of the emails I have received were completely void and it was saying in the web url webpage unsecure. So after a useless and cheeky conversation with one of the employees telling me I knew what I signed up for and I read the T&C’s he gave me an email for the billing service to contact who were just as useless and confirmed that I wouldn’t be getting a refund. ROBBING THEIVING B*ST*RDS

23 juni 2024

Hello Cameron Binnie,

ITS A SCAM!!!

wouldn't even give it a 1 star review if I could.
wanted the ONE TIME 48 hour 50p charge and luckly went into my banking app today to check how much I was paid and noticed 40 pounds were taken from my account from these guys!! This is NOT what I was after and never should of taken money from my account apart from the 50p payment as that was the ONLY time I put my details in and it NEVER asked if I wanted to use this payment method again for future use!! Its ridiculous and a massive SCAM!!
PLEASE do not use this sight if your wanting a 1 time use as it WILL NOT charge you for that one time use but for a whole year!
DO NOT trust the high star rated reviews as they are probably all FAKE...
Emailed/contacted them about a full refund and tried to unsubscribe as I definitely don't want to use this sight again and it wont let me complete the termination but cant access the account anymore to check to see if the subscription has been cancelled.
ITS A SCAM!!!

29 juni 2024

Hello,

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Merci à Marie d'avoir laissé un avis…

Merci à Marie d'avoir laissé un avis sur ce site j'ai failli prendre l'option de 50cts en réalité ce site prélève 29€ tout les mois bandes de voyous

28 juni 2024

Bonjour Samia,

SCAM SCAM SCAM

SCAM SCAM SCAM. Took my money and they won't let you unsubscribe. Every Review on here is a bot, they are a SCAM

25 juni 2024

Hello Kerrington Clark,

Du gratuit à 40€ par mois illimité

On vous attire avec la promesse d'une fusion de fichiers pdf gratuite. À la fin on vous demande 0,50€ pour obtenir votre fichier et finalement pour l'obtenir on vous oblige à souscrire à un abonnement illimité à 39,90€ par mois en vous indiquant que vous pouvez l'annuler a tout moment en cliquant "ici" et bien entendu le lien n'est pas actif. Donc opposition sur la carte et j'attends la suite pour porter l'affaire devant la direction de la répression des fraudes. À éviter donc sauf si vous avez besoin de fusionner des centaines de fichiers à longueur de temps.

27 juni 2024

Bonjour Philippe Rey,

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

This is very misleading site

This is very misleading site . I only wanted a self certificate cost 50 pence. Before I knew it they had taken £39 .40 out of my account as a subscription ! Subscription for what ? Then when you go on the site and try and unsubscribe you can not .

27 juni 2024

Hello Mariehughes,

ARNAQUE

Si je pouvais mettre zéro étoile je le ferais. Honteux !! C’est une arnaque !!! Prélèvement caché je voulais simplement effectuer une signature électronique sur un document à 0.50€ je me retrouve à payer 39,90€ pour un abonnement que je n’ai pas demandé. À fuir.

19 juni 2024

Bonjour Oscar Badin,

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.