Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Zeer snelle en uitstekende service! In eerste instantie ontving ik per ongeluk een ander artikel dan ik had besteld. Was een vergissing bij het inpakken. De volgende dag had ik het juiste product al... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Was mijn eerste bestelling bij Pcman. Onbekend voor mij, maar door de positieve reviews toch een kans geven. Onderdeel voor mijn big green egg egg besteld aan een zeer scherpe prijs, zo'n 20% goedkope... Se mer

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Företagsinformation

1. Elektronikbutik

Skrivet av företaget

Welkom bij PCman.nl – jouw vertrouwde partner in online winkelen! Wat begon als een gespecialiseerde webshop voor computers en accessoires, is uitgegroeid tot een veelzijdige online winkel met een breed en verrassend assortiment. Naast onze bekende computerproducten vind je bij ons nu ook artikelen voor huis, tuin en keuken, sanitair, smartphones, boeken, cosmetica en nog veel meer. Net als andere bekende speciaalzaken zoals bol.com, 123inkt, Alternate en Kabelshop, hebben ook wij ervoor gekozen om uit onze niche te stappen en ons te richten op een bredere doelgroep. Door ons assortiment flink uit te breiden, kunnen we nog meer mensen blij maken met de kwaliteit en service die ze van ons gewend zijn. Wat blijft, is de service waar onze klanten op vertrouwen: persoonlijk, snel en betrouwbaar. Wij streven er elke dag naar om je een prettige winkelervaring te bieden, met scherpe prijzen, duidelijke communicatie en een uitstekende klantenservice. We zijn dagelijks bezig met het uitbreiden van ons assortiment, zodat er binnenkort écht voor ieder wat wils te vinden is op onze website. Houd PCman.nl goed in de gaten, want er komt steeds iets nieuws bij! PCman.nl – meer keuze, dezelfde vertrouwde service.

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 73 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Goede service, verzending duurt even

Ook ik was even huiverig na het lezen van alle negatieve reviews. Daarom heb ik voordat ik mijn bestelling plaatste eerst via Whatsapp contact gezocht met Pcman. Ik werd netjes en snel te woord gestaan en had daarna genoeg vertrouwen om een iPhone 17 te bestellen. Helaas ging de verzending niet helemaal volgens belofte, maar na weer even contact werd dat keurig rechtgezet. Slechts één dag later dan aanvankelijk toegezegd ontving ik de iPhone in goede orde. Als je ‘vandaag besteld, morgen in huis’ verwacht (wat óók op de website staat en daarom onterechte verwachtingen oplevert), bestel dan niet. Heb je even geduld (wat naar mijn mening de prijs echt waard is!), bestel dan zeker!

4 april 2026

Beste Anja,

Dank u wel voor uw uitgebreide en opvallend eerlijke review. Juist omdat u niet alleen uw eigen ervaring beschrijft, maar ook uitlegt hoe u tot uw keuze bent gekomen, is dit een reactie waar andere klanten echt iets aan hebben. Het is heel begrijpelijk dat negatieve reviews eerst wat twijfel oproepen. Alleen is het wel zo dat wie zich uitsluitend op de meest negatieve reacties richt, al snel een vertekend beeld krijgt. In dat soort reviews wordt uit frustratie vaak stevig aangezet, terwijl latere oplossingen of nette afrondingen lang niet altijd meer worden bijgewerkt. Daarom is het inderdaad verstandig om reviews in hun geheel en met enige nuance te lezen, en niet alleen de hardste uitschieters eruit te pikken.

We waarderen het dat u vóór uw bestelling eerst even contact met ons heeft gezocht. Dat is precies waar WhatsApp ook prettig voor is: snel even toetsen of een partij normaal reageert en of het vertrouwen er is. Fijn dat u daarin netjes en vlot bent geholpen en dat dat voor u voldoende basis gaf om te bestellen. Ook mooi dat u eerlijk benoemt dat de verzending niet helemaal verliep zoals u aanvankelijk dacht, maar dat dit na contact wel keurig is rechtgezet.

Voor de volledigheid is het goed om erbij te zeggen dat voor dit product een levertijd van 1 tot 8 dagen gold. Uw bestelling is geplaatst op 30 maart en op 2 april bezorgd, en viel daarmee dus ruim binnen de aangegeven termijn. Dat neemt niet weg dat bepaalde teksten op een website soms sneller kunnen overkomen dan de productspecifieke levertijd zelf, en precies daarom is uw opmerking waardevol. Verwachting en beleving moeten zo dicht mogelijk bij elkaar liggen. Daar blijven we scherp op.

Wat uw review sterk maakt, is dat u niet in zwart-wit oordeelt. U zegt eigenlijk: ja, ik had even twijfels, ja, niet alles liep exact zoals ik in eerste instantie dacht, maar uiteindelijk werd het netjes opgelost en was de prijs het wachten waard. Dat is een volwassen en faire conclusie, en daarvoor willen we u oprecht bedanken.

Dank u wel voor uw vertrouwen en voor de nuance in uw woorden. Zulke reviews helpen andere klanten misschien nog wel meer dan alleen een juichverhaal, juist omdat ze laten zien dat je kritisch kunt zijn en tóch tot een positieve, eerlijke eindbeoordeling kunt komen.

Aankoop 17 pro max

Ik heb via PCman.nl een iPhone 17 Pro Max besteld. De levering duurde eerlijk gezegd langer dan vooraf werd aangegeven, wat in eerste instantie wel wat twijfel gaf.

Na contact met de klantenservice werd ik echter netjes te woord gestaan en goed op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling. Uiteindelijk is het toestel gewoon geleverd zoals beloofd.

De iPhone was nieuw en in goede staat, dus daar ben ik tevreden over.

Pluspunten:
• Goede communicatie
• Komt afspraken uiteindelijk na
• Scherpe prijs

Minpunten:
• Levertijd langer dan verwacht

Conclusie:
Ondanks de langere wachttijd maakt PCman uiteindelijk zijn woorden waar. Als je geduld hebt, is het een prima partij om bij te bestellen.

Beste Ronnie,

Dank u wel voor deze bijzonder zorgvuldige en evenwichtige review. Juist omdat u zowel uw twijfel als uw uiteindelijke tevredenheid benoemt, is dit voor ons een heel waardevolle reactie. U schetst precies hoe een bestelling soms kan voelen wanneer de levertijd langer uitvalt dan vooraf gehoopt: in het begin ontstaat er onzekerheid, zeker bij een aankoop als een iPhone 17 Pro Max, maar daarna maakt de manier waarop er met u gecommuniceerd wordt het verschil.

We begrijpen heel goed dat de langere wachttijd in eerste instantie vragen opriep. Bij een product als dit is dat ook logisch. U kijkt uit naar de levering, u heeft een bepaalde verwachting en als die verschuift, dan gaat u automatisch scherper opletten. Juist daarom doet het ons goed dat u aangeeft dat u na contact met de klantenservice netjes bent geholpen en goed op de hoogte bent gehouden. Dat is precies waar communicatie voor bedoeld is: niet om iets mooier te maken dan het is, maar om rust te brengen en duidelijkheid te geven op het moment dat een klant daar behoefte aan heeft.

Het is daarnaast fijn om te lezen dat het toestel uiteindelijk gewoon is geleverd zoals beloofd en dat de iPhone nieuw en in goede staat was. Dat blijft natuurlijk de kern. Uiteindelijk moet niet alleen het contact goed voelen, maar moet ook het product zelf volledig kloppen. Dat u daar tevreden over bent, waarderen we enorm.

Uw conclusie vinden we sterk en eerlijk. U zegt eigenlijk: het duurde langer dan gehoopt, maar uiteindelijk is wel waargemaakt wat is toegezegd. Dat is voor ons niet alleen een compliment, maar ook een duidelijke reminder dat we nog scherper moeten blijven op het eerste stuk van de klantreis, zodat de uiteindelijke tevredenheid sneller en vanzelfsprekender wordt bereikt.

Dank u wel dat u de moeite heeft genomen om dit zo uitgebreid en netjes op te schrijven. Uw review helpt andere klanten om een genuanceerd beeld te krijgen en helpt ons tegelijk om te blijven verbeteren op precies de punten die ertoe doen.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Deze keer was "laagste prijs" ook echt waar.

Ze maakten de bewering waar dat ze de laagste prijs hadden voor het onderdeel dat ik nodig had. Ook nog eens eerder geleverd dan de voorspelde 3 werkdagen.

Beste Jeroen,

Wat een heerlijke review om te lezen. Hartelijk dank voor uw vijf sterren en voor de manier waarop u het zo mooi formuleert. “Deze keer was laagste prijs ook echt waar” is eigenlijk een prachtig compliment, juist omdat daar een klein beetje gezonde twijfel in doorklinkt die vervolgens positief is verrast. En laten we eerlijk zijn: dat is precies wat je als klant wilt. Niet alleen een mooie belofte op de site, maar ook gewoon ervaren dat het klopt.

Ik vind het extra sterk dat u ook benoemt dat het onderdeel zelfs eerder binnen was dan de voorspelde drie werkdagen. Dat maakt de ervaring natuurlijk nog beter. Een scherpe prijs trekt de aandacht, maar het is de combinatie met een snelle en nette afhandeling die ervoor zorgt dat u achteraf denkt: hier zat ik gewoon goed. Dan voelt het niet als marketing, maar als een webshop die waarmaakt wat hij zegt.

Voor ons team is dat een mooie bevestiging. We willen graag dat klanten niet alleen denken dat ze een goede deal hebben gesloten, maar dat ook echt zo ervaren op het moment dat het pakket aankomt. En als dat dan ook nog sneller gaat dan verwacht, dan is de cirkel helemaal rond.

Dank u wel dat u dit met andere klanten deelt. Uw review straalt precies uit waar we het voor doen: eerlijke prijzen, duidelijke verwachtingen en een levering die het vertrouwen versterkt.

Kontakt

Kontakt met PCman is prima, telefonisch goed en snel bereikbaar.
Levering is wat onduidelijk door afhankelijkheid leverancier.
Toch is Iphone binnen 1 week geleverd.

20 mars 2026

Beste AK,

Dank u wel voor uw eerlijke en nette review. Het is fijn om te lezen dat u het contact met ons als prima heeft ervaren en dat u ons telefonisch goed en snel bereikbaar vond. Juist dat persoonlijke contact is voor veel klanten belangrijk, zeker wanneer een bestelling afhankelijk is van een leverancier en de leverlijn daardoor iets minder strak aanvoelt dan ideaal zou zijn.

Ik begrijp ook goed wat u bedoelt met de onduidelijkheid rondom de levering. Zodra er een extra schakel tussen zit, kan een tijdlijn minder concreet voelen dan wanneer alles direct uit voorraad vertrekt. Dat is precies het soort punt waarop wij scherp moeten blijven communiceren, zodat u niet alleen hoort dát het goedkomt, maar ook echt voelt dat u weet waar u aan toe bent. Tegelijk is het natuurlijk prettig dat de iPhone uiteindelijk toch binnen een week is geleverd, want daarmee is het gelukkig wel binnen een nette termijn afgerond.

Uw review is voor ons waardevol omdat u zowel het sterke punt als het verbeterpunt benoemt. Dat maakt het eerlijk en bruikbaar. We nemen uw opmerking over de duidelijkheid in de levering serieus, juist omdat we willen dat goede bereikbaarheid en een nette afhandeling samengaan met een tijdlijn die ook onderweg vertrouwen geeft.

Dank u wel dat u dit deelt. We waarderen uw vier sterren enorm en hopen u bij een volgende bestelling een ervaring te geven die van begin tot eind helemaal vijf sterren voelt.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Zeer snelle levering en fantastische…

Zeer snelle levering en fantastische klantenservice, zeer tevreden over aankoop.

17 mars 2026

Beste AK,

Wat een prachtige review om te lezen. Hartelijk dank voor uw vijf sterren en voor de mooie combinatie die u benoemt. Zeer snelle levering én fantastische klantenservice is precies waar een bestelling voor ons om moet draaien. Niet alleen dat een pakket snel aankomt, maar ook dat u merkt dat er aan de andere kant mensen zitten die netjes reageren, meedenken en het gevoel geven dat uw aankoop in goede handen is.

Juist die combinatie maakt het verschil. Een snelle levering is fijn, maar als er geen goede service achter zit, blijft het toch oppervlakkig. Andersom geldt hetzelfde: goede service is belangrijk, maar als een bestelling onnodig lang duurt, voelt dat ook niet optimaal. Wanneer die twee samenkomen, zoals u hier beschrijft, dan ontstaat precies de ervaring waar wij elke dag op hopen. Rust, vertrouwen en het gevoel dat het gewoon goed geregeld is.

Dat u zeer tevreden bent over uw aankoop waarderen we enorm. Zulke reacties zijn voor ons team niet alleen leuk om te lezen, maar ook een bevestiging dat persoonlijke aandacht en een strakke afhandeling nog altijd het verschil maken. Dank dat u dat met andere klanten deelt.

Isense kamerthermostaat van Remeha

Ik bestelde de Isense kamerthermostaat van Remeha en betaalde hiervoor 90 euro terwijl deze nieuw 181 euro kost. Er was een vlotte afhandeling van de bestelling en een korte levertermijn. In het display van de thermostaat merk ik een kleine zwarte breuklijn (zie foto).De werking is nog helemaal goed. Zeer gebruiksvriendelijk in te stellen op eigen behoeftes.

Beste Hermere,

Dank u wel voor uw eerlijke en zorgvuldige review. Het is fijn om te lezen dat u de Isense kamerthermostaat voor een mooie prijs heeft kunnen aanschaffen, dat de bestelling vlot is afgehandeld en dat de levering ook netjes en snel verliep. Zeker bij dit soort producten is dat prettig, omdat u iets koopt dat u direct wilt kunnen installeren en gebruiken zonder onnodig wachten of gedoe.

Ook goed dat u de opmerking over de zwarte lijn in het display noemt, want dat is precies het soort detail waar andere klanten ook op letten. In dit geval gaat het niet om een defect of een beschadiging van het scherm, maar om een visueel element dat bij deze thermostaten vaker zichtbaar is. Wat u ziet, is de achtergrond van het LCD-scherm. Dat kan eruitzien als een donkere of zwarte lijn, maar hoort bij de opbouw van het display en heeft geen invloed op de werking. Fijn dat u zelf ook al merkt dat de thermostaat verder volledig goed functioneert.

Uw review laat eigenlijk mooi zien waarom dit product voor veel mensen interessant is. Voor een veel vriendelijkere prijs dan nieuw krijgt u een thermostaat die technisch goed werkt, gebruiksvriendelijk is en eenvoudig naar eigen wensen in te stellen valt. Dat is precies de meerwaarde waar veel klanten naar zoeken. Dank u wel dat u dit zo netjes heeft gedeeld.

Goede communicatie

Goede communicatie, goede prijzen en levering zoals aangegeven op de site. Apparaat werkt zoals het hoort te doen.

13 mars 2026

Beste Osman,

Wat prettig om te lezen dat voor u juist de hele lijn klopte. Niet alleen een goede prijs, maar ook duidelijke communicatie, een levering die overeenkomt met wat op de site stond en uiteindelijk een apparaat dat gewoon doet wat het moet doen. Dat is eigenlijk precies de volgorde waarin een bestelling vertrouwen opbouwt, en het is mooi dat u die ervaring zo compleet samenvat.

Veel klanten kijken eerst naar de prijs, maar beslissen pas echt op basis van het gevoel dat de rest goed geregeld is. Als de communicatie helder is en de levering aansluit op wat vooraf is beloofd, dan geeft dat rust. En als het product daarna ook nog probleemloos functioneert, dan is de aankoop gewoon geslaagd. Uw review laat precies dat zien, en dat waarderen we enorm.

Dank u wel voor uw vijf sterren en voor het delen van uw ervaring. Zulke reacties helpen andere klanten om met meer vertrouwen te bestellen, en voor ons zijn ze een mooie bevestiging dat de combinatie van eerlijk geprijsd, duidelijk gecommuniceerd en netjes geleverd nog altijd het verschil maakt.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Het was een snelle levering en goede…

Het was een snelle levering en goede communicatie

24 mars 2026

Beste Wanshika,

Dank u wel voor uw review en voor de vier sterren. Wat fijn om te lezen dat juist de snelle levering en de goede communicatie u positief zijn bijgebleven. Dat zijn precies de twee onderdelen die voor veel klanten het verschil maken tussen “het is aangekomen” en “het was gewoon prettig geregeld”. Als u merkt dat een bestelling vlot binnenkomt én dat u onderweg netjes weet waar u aan toe bent, dan geeft dat rust. En precies die rust willen we bieden.

Ik vind het mooi dat u communicatie apart benoemt, want dat laat zien dat het voor u niet alleen om snelheid ging, maar ook om het gevoel dat er overzicht en duidelijkheid was. Dat is voor ons een belangrijk compliment. Een goede webshop hoeft niet alleen snel te werken, maar moet vooral ook laten merken dat alles onder controle is en dat u niet in het ongewisse blijft.

Dank u wel dat u dit met andere klanten deelt. We hopen u bij een volgende bestelling opnieuw diezelfde combinatie van tempo en duidelijkheid te kunnen bieden, en natuurlijk stiekem die stap van vier naar vijf sterren te maken.

Prima product

Prima product. Snelle levering.

23 mars 2026

Beste Judith,

Soms heb je aan een paar woorden genoeg, en dat is hier precies zo. “Prima product. Snelle levering.” Dat is eigenlijk de perfecte, rustige samenvatting van hoe een bestelling hoort te verlopen. Hartelijk dank voor uw vijf sterren en voor deze mooie, duidelijke review.

Het fijne aan uw reactie is dat er geen ingewikkeld verhaal nodig is. U bestelt iets, het komt snel binnen en het product blijkt gewoon goed te zijn. Precies dat is waar wij iedere dag naar streven. Geen ruis, geen gedoe, geen verrassingen, maar gewoon een aankoop die klopt van begin tot eind. Dat lijkt vanzelfsprekend, maar juist dat gevoel van “het ging gewoon goed” is voor een webshop misschien wel het grootste compliment.

Dank u wel dat u dit met andere klanten deelt. We waarderen uw vertrouwen enorm en helpen u graag weer net zo prettig bij een volgende bestelling.

Scherpe prijs voor deze iphone 17

Scherpe prijs voor deze iphone 17. Leveringsduur is wel aan de lange kant, meer dan een week, maar dat geven ze in de bevestigingsmail ook wel aan. Dus je kunt je daar op instellen.

5 mars 2026

Beste Hans,

Uw review heeft iets prettigs nuchters, en juist daarom vind ik hem sterk. Dank u wel voor uw vier sterren en voor de eerlijke manier waarop u het verwoordt. U zegt eigenlijk twee dingen tegelijk die allebei waar mogen zijn: de prijs voor deze iPhone 17 was scherp, en de levertijd voelde aan de lange kant. Dat is precies het soort afgewogen terugkoppeling waar andere klanten ook echt iets aan hebben.

Wat ik waardeer, is dat u niet alleen kijkt naar de duur van de levering zelf, maar ook naar de context eromheen. U zegt terecht dat dit in de bevestigingsmail wel werd aangegeven en dat u zich daar dus op kon instellen. En daar zit eigenlijk de kern van goede service: niet per se dat alles de volgende dag binnen is, maar dat de verwachting vooraf klopt met wat er daarna gebeurt. Een week wachten is voor een telefoon niet supersnel, maar als dat vooraf netjes en eerlijk wordt gecommuniceerd, dan voelt het veel minder als een teleurstelling en veel meer als een bewuste keuze.

Tegelijk laat uw review ook zien waar nog ruimte zit voor verbetering. Want hoe eerlijk de communicatie ook is, bij een product als een iPhone blijft snelheid natuurlijk wel belangrijk. Het is nu eenmaal een aankoop waar mensen vaak naar uitkijken, en dan is “meer dan een week” iets wat je liever korter ziet. Dat begrijpen we goed. Uw vier sterren voelen daarom als een heel faire beoordeling: een goede deal, duidelijke verwachting, maar nog ruimte om het tempo verder aan te scherpen.

Dank u wel dat u dit zo netjes en evenwichtig deelt. Voor ons is dit waardevolle feedback, omdat het laat zien dat betrouwbaarheid in communicatie werkt, maar dat snelheid uiteindelijk ook blijft meetellen. We hopen dat u veel plezier heeft van uw iPhone 17 en helpen u natuurlijk graag weer bij een volgende bestelling.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Wij hebben een refurbished HP grafisch…

Wij hebben een refurbished HP grafisch rekenmachine bij hun sangeschaft. Helaas werkte die na enige niet meer. Maar mijn zoon heeft die wel vaak nodig voor school. Ik heb ze gebeld over de situatie. Ze wisten gelijk wat het probleem was en kwam met een oplossing. De dag daarna kregen wij de spullen thuisgestuurd en de rekenmachinedeed deed het weer. Echt top service. Wij gaan volgende keer zeker weer aankopen doen bij hun als wij computers, accessoires etc nodig hebben!

Beste TK,

Wat een ontzettend fijne review om te lezen. En eerlijk gezegd ook precies het soort verhaal waar wij blij van worden, omdat het laat zien waar service echt om draait. Niet alleen iets verkopen en hopen dat het goed blijft gaan, maar er juist staan op het moment dat een klant ons nodig heeft. Hartelijk dank voor uw vijf sterren en voor de moeite die u heeft genomen om dit zo uitgebreid te delen.

Ik vind het extra mooi dat u ook de context erbij noemt. Een grafische rekenmachine is voor een scholier geen bijzaak, maar gewoon een belangrijk hulpmiddel dat er moet zijn op het moment dat lessen, huiswerk of toetsen daarom vragen. Dan is het extra vervelend als zo’n apparaat ineens niet meer goed werkt. Fijn dat u ons toen direct heeft gebeld en dat we niet alleen snel konden herkennen wat er waarschijnlijk aan de hand was, maar ook meteen een oplossing konden aanbieden waar u echt iets aan had.

Dat de benodigde spullen vervolgens de volgende dag al bij u thuis waren en dat de rekenmachine daarna weer goed functioneerde, is precies hoe wij het willen doen. Snel schakelen, praktisch denken en ervoor zorgen dat een klant zo min mogelijk tijd verliest. Zeker als het om schoolgebruik gaat, wil je geen eindeloos traject met wachten, onduidelijke stappen of het gevoel dat je het zelf maar moet uitzoeken. Dan moet het gewoon opgelost worden. Fijn dat u dat ook zo heeft ervaren.

Uw laatste zin waarderen we misschien nog wel het meest. Dat u zegt de volgende keer weer bij ons te zullen kijken voor computers, accessoires en andere artikelen, is voor ons een groot compliment. Dat betekent namelijk dat niet alleen de oplossing goed was, maar dat het vertrouwen er ook echt is. En daar doen we het uiteindelijk voor.

Dank u wel voor deze mooie woorden. We wensen uw zoon natuurlijk veel gemak en succes met de rekenmachine en helpen u in de toekomst heel graag weer met dezelfde inzet en aandacht.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Prima efficiënte website en top product

Prima efficiënte website en bestelproces. Levering was iets langer dan verwacht. Ik heb geen "5 sterren" waardering gegeven, daar je weliswaar snel antwoorden krijgt, maar zelf steeds het initiatief moet nemen om te weten wat de stand van zaken is m.b.t. de levering. Geleverd apparaat is helemaal top!

P.s. bovenstaande review ook al eerder aan Pcman gegeven. Wat je jammer genoeg niet vaak ziet, maar Pcman reageert positief + actie tot verbetering van het communicatieproces...... dus eigenlijk dan toch hierbij 5 sterren!!

20 mars 2026

Beste Rob,

Wat een bijzonder mooie review om te mogen lezen. Niet alleen vanwege de vier sterren, maar vooral vanwege de weg ernaartoe. U laat eigenlijk precies zien wat een goede klantrelatie hoort te zijn: eerlijk zeggen wat beter kon, zien dat daar ook echt iets mee gebeurt, en dan ook de moeite nemen om dat opnieuw te benoemen. Dat waarderen wij enorm.

Uw eerste observatie was heel scherp en ook terecht. Een efficiënte website en een goed bestelproces zijn belangrijk, maar als een levering wat langer duurt en u zelf steeds het initiatief moet nemen om de status te achterhalen, dan voelt dat niet als een complete vijfsterrenervaring. Dat u dat toen zo duidelijk heeft uitgesproken, was voor ons waardevolle feedback. Juist omdat het niet ging om “het product was slecht” of “het liep volledig mis”, maar om iets subtielers en misschien nog belangrijkers: het gevoel van regie en rust tijdens het wachten. Daar zit vaak precies het verschil tussen tevreden en echt overtuigd.

Des te mooier vinden wij het dat u nu ook benoemt dat u heeft gezien dat we daar positief op reageren en er actie op willen ondernemen. Dat is voor ons misschien wel het grootste compliment in uw hele review. Niet omdat wij graag horen dat iets eerst niet perfect was, maar omdat het laat zien dat u heeft gevoeld dat uw feedback serieus werd genomen en dat is precies wat wij willen. Een review moet geen eindpunt zijn, maar een kans om iets beter te maken. Als een klant vervolgens merkt dat er niet defensief wordt gereageerd, maar open en met de wil om te verbeteren, dan ontstaat er iets veel waardevollers dan een standaard “bedankt voor uw review”.

Het doet ons dan ook oprecht goed dat u op basis daarvan zegt: eigenlijk dan toch hierbij vijf sterren. Dat voelt niet als zomaar een compliment, maar als verdiend vertrouwen. En dat is uiteindelijk waar alles om draait. Niet alleen een product leveren dat helemaal top is, maar ook laten merken dat we luisteren, leren en serieus omgaan met de ervaring van de klant.

Dank u wel voor uw openheid, uw eerlijkheid en uw bereidheid om ook het positieve vervolg te benoemen. Zulke reviews zijn goud waard, omdat ze laten zien dat goede service niet betekent dat er nooit iets beter kan, maar dat je als bedrijf laat zien wat je doet als iemand dat benoemt. We waarderen dat enorm.

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Al wat beterschap!

Een iPhone 17pro besteld op 15 februari. Was op stock, blijkbaar toch niet na twaalf dagen. Volgende week komt hij binnen en sturen we hem op…. Nu begin april het order eindelijk geannuleerd. Binnen twee dagen geld terug. Ondertussen 14 dagen verder...Amateuristische webshop

15 februari 2026

Beste John Merckx,

De kwalificatie “pure oplichting” is een zeer ernstige beschuldiging. In dit dossier is daarvan geen sprake, en wij wijzen die beschuldiging dan ook nadrukkelijk van de hand.

Wat wél het geval is, is dat er vertraging is ontstaan in de levering van het door u bestelde toestel. Daarover is vanuit onze kant netjes en herhaaldelijk gecommuniceerd. U is meegedeeld dat er vertraging was, dat het toestel nog niet beschikbaar was en dat u bericht zou krijgen zodra het binnen was. Inmiddels is het toestel afgelopen vrijdag bij ons aangekomen en stond verzending voor maandag gepland. Er is in de tussentijd bovendien normaal en vriendelijk contact geweest. Dat is aantoonbaar iets anders dan het beeld dat in uw review wordt geschetst.

Ook uw stelling dat u om terugbetaling heeft gevraagd en dat daarop niet is gereageerd, kunnen wij op basis van onze administratie niet bevestigen. Wij vinden geen dergelijk verzoek terug in e-mailcorrespondentie, telefoonnotities, WhatsApp-contact of ons ticketsysteem. Dat is een controleerbaar feit. Indien een dergelijk verzoek wél was gedaan, dan had dat uiteraard beoordeeld en afgehandeld moeten worden, maar op basis van de thans beschikbare gegevens is die lezing eenvoudigweg niet juist.

Daar komt bij dat berichten die in het weekend worden verzonden, logischerwijs niet steeds direct inhoudelijk worden behandeld. Zelfs indien een dergelijk verzoek pas in het weekend zou zijn gedaan, dan zou beoordeling daarvan op zijn vroegst op maandag hebben plaatsgevonden. Ook dat is een normale en redelijke gang van zaken, geen bewijs van onwil of kwade trouw.

De slotsom is dat hier sprake is van een vertraagde levering, niet van fraude. Dat onderscheid is juridisch en feitelijk wezenlijk. Het gebruik van termen als “oplichting” in een situatie waarin wel degelijk contact is geweest, de levering nog steeds werd voorbereid en geen aantoonbaar restitutieverzoek voorlag, is dan ook onzorgvuldig en diffamerend. Hetzelfde geldt voor het algemene advies om “hier niets te kopen”, terwijl deze conclusie niet strookt met de volledige feiten van dit specifieke dossier.

Wij hebben inmiddels contact met u opgenomen om deze kwestie netjes op te lossen en staan nog steeds open voor een redelijke afronding. Die bereidheid is er nog steeds. Wat ontbreekt, is niet onze bereidheid tot oplossing, maar een constructieve reactie van uw kant waarmee dit dossier daadwerkelijk kan worden afgerond.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Slechte ervaring met dit bedrijf.

Bedenk je goed voordat je hier wat koopt. Ik heb hele slechte ervaringen met deze winkel. De klantenservice is nauwelijks bereikbaar; ik heb meerdere keren een voicemail ingesproken met terugbelverzoek, maar werd niet teruggebeld. Ik kreeg pas een telefonische reactie nadat ik per e-mail aangaf juridische stappen te overwegen.

Ik ontving een kapotte cv-ketel. Ondanks dat deze als ‘refurbished’ werd verkocht, bleek er een defecte printplaat in te zitten. Uiteindelijk heb ik een vervangend apparaat ontvangen.

Wel moest ik opnieuw kosten maken voor de installateur (verwijderen en opnieuw plaatsen), en deze kosten werden niet vergoed. Ik heb uiteindelijk een beperkte compensatie ontvangen.

Na het plaatsen van deze review ontving ik ’s avonds een WhatsApp-bericht van de verkoper waarin werd aangegeven dat hij de ketel en de compensatie wilde komen ophalen. In een daaropvolgend bericht werd gesproken over mogelijke juridische stappen. Deze communicatie heb ik bewaard.

Ik raad aan om ook andere reviews te lezen voordat je hier iets koopt.

19 februari 2026

Beste Bart,

Uw review is scherp, maar laat een aantal wezenlijke feiten onvermeld. Daarom is een feitelijke rechtzetting hier op zijn plaats.

De door u ontvangen ketel bleek inderdaad niet in orde. Na uw melding hebben wij niet gediscussieerd, niet afgewacht en ook niet eerst verlangd dat het defecte exemplaar fysiek retour zou zijn ontvangen. Integendeel: wij hebben direct een vervangend exemplaar verstuurd, juist om de ontstane overlast voor u zo snel mogelijk te beperken. Dat is niet het handelen van een partij die problemen ontkent of klanten laat zwemmen, maar van een partij die verantwoordelijkheid neemt zodra er iets misgaat.

Daarnaast hebben wij, bovenop die directe vervanging, uit coulance een bedrag van €100 teruggestort op een aankoop van €499, omdat u aangaf dat de situatie voor u vervelend was geweest. Dat was geen juridische verplichting, maar een tegemoetkoming die wij vrijwillig hebben gedaan om de kwestie netjes af te ronden. U bent daarmee akkoord gegaan. Het staat u uiteraard vrij om desondanks ontevreden te blijven, maar dan is het wel zuiver om ook te vermelden dat er niet alleen is vervangen, maar óók financieel is gecompenseerd.

Uw stelling dat onze bereikbaarheid “nooit” op orde zou zijn, is eveneens niet in overeenstemming met de werkelijkheid. Onze telefonische bereikbaarheid is beperkt tot de door ons duidelijk gecommuniceerde tijden, namelijk tussen 12:00 en 17:00 uur. Daarnaast zijn wij per e-mail en WhatsApp gedurende de dag bereikbaar, en geregeld ook daarbuiten. Dat is controleerbaar en blijkt bovendien ook uit vele andere, publiek zichtbare ervaringen van klanten die juist onze bereikbaarheid en oplossingsgerichtheid expliciet benoemen.

Ook de kwalificatie dat het om een “zogenaamd refurbished” product zou gaan, verdient nuance. Refurbished betekent niet dat een product nieuw is, maar dat het technisch is gecontroleerd, beoordeeld en opnieuw verantwoord in de markt wordt gezet. Als een exemplaar daar onverhoopt niet aan voldoet, zoals in uw geval, dan moet dat worden gecorrigeerd. En precies dát is ook gebeurd: directe vervanging, gevolgd door compensatie. Dat is de relevante feitenconstellatie.

Het algemene advies om “hier nooit wat te kopen” is tegen die achtergrond dan ook disproportioneel. Kritiek mag scherp zijn, maar verliest aan overtuigingskracht wanneer zij geen volledig beeld geeft van wat er vervolgens door de verkoper is gedaan om het probleem op te lossen. In academische termen: uw conclusie is aanzienlijk absoluter dan de door de feiten gedragen premissen rechtvaardigen.

Een zeer tevreden klant!

Bij dit bedrijf staat de klanttevredenheid echt op de 1e plaats! De levering is supersnel. Het contact met klantenservice is prettig en vooral de reactiesnelheid is subliem. Verder ook blij met de kwaliteit van het product. Aanrader!

Beste Rob,

Wat een fantastische review om te lezen. Hartelijk dank voor uw vijf sterren en voor de warme woorden waarmee u uw ervaring beschrijft. Als iemand zegt dat klanttevredenheid echt op de eerste plaats staat, dan is dat voor ons misschien wel het mooiste compliment dat er is. Dat gaat namelijk veel verder dan alleen een snelle levering of een goed product. Het betekent dat u heeft gevoeld dat er aandacht is geweest, dat u serieus bent genomen en dat de hele ervaring van begin tot eind klopte.

Ik vind het extra mooi dat u zowel de snelheid van de levering als het contact met de klantenservice benoemt. Dat zijn precies de twee momenten waarop een klant merkt of een webshop echt scherp is. U wilt niet alleen dat een bestelling vlot binnenkomt, maar ook dat er iemand klaarstaat als u een vraag heeft. En als u dan onze reactiesnelheid als subliem omschrijft, dan weet ik dat we daar het verschil hebben gemaakt op een manier die voor u echt prettig was. Dat is precies wat we willen uitstralen: niet afstandelijk of standaard, maar gewoon snel, duidelijk en menselijk.

Dat u daarnaast ook blij bent met de kwaliteit van het product maakt het plaatje compleet. Want uiteindelijk moet niet alleen de service goed zijn, maar ook datgene wat u daadwerkelijk in handen krijgt. Pas als die twee samenkomen, voelt een aankoop echt goed. Dan kunt u achteraf met overtuiging zeggen: dit is een aanrader. En dat u dat nu doet, waarderen we enorm.

Dank u wel dat u de tijd heeft genomen om dit met andere klanten te delen. Zulke reviews zijn voor ons team een enorme opsteker en tegelijk een mooie bevestiging dat de combinatie van service, snelheid en kwaliteit precies is waar klanten op aanslaan. We helpen u natuurlijk heel graag weer bij een volgende bestelling.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Na de reviews gelezen te hebben

Na de reviews gelezen te hebben, toch besloten om een iPhone te bestellen. Helaas zat er bij mij ook wat tijd tussen bestellen en ontvangen. Als ik de andere reviews lees, is dit hetgeen wat ze zouden moeten veranderen. Alsof Brian teveel hooi op zijn vork heeft. Positieve is, hij blijft netjes legt het uit en al met al goedgekomen. Maar mensen zijn steeds meer wantrouwend, dan is de huidige handelswijze mogelijk niet handig. Ik ben blij met mijn nieuwe telefoon, want de prijs is erg netjes.

Beste Simon,

Wat een sterke en eerlijke review om te lezen. Hartelijk dank voor uw vijf sterren, en misschien nog wel meer dank voor de manier waarop u niet alleen uw eigen ervaring beschrijft, maar ook heel scherp verwoordt hoe dit op andere klanten kan overkomen. Dat is waardevolle feedback, juist omdat u het vanuit vertrouwen én vanuit realisme zegt.

Ik vind het mooi dat u toegeeft dat u na het lezen van de reviews toch bewust heeft besloten om te bestellen. Dat betekent dat u niet blind heeft gekocht, maar echt heeft afgewogen of u het aandurfde. Als er dan vervolgens ook bij u wat tijd zit tussen bestellen en ontvangen, snap ik heel goed dat dat gevoel van twijfel weer even terug kan komen. Zeker in een tijd waarin mensen online snel wantrouwend worden, is timing en duidelijkheid niet zomaar “een onderdeel van service”, maar eigenlijk de basis van vertrouwen. Daar raakt u precies de kern.

Uw observatie over Brian is ook heel menselijk en eerlijk. Soms kan een klant best voelen dat iemand zijn best doet, netjes blijft, uitlegt wat er aan de hand is en oprecht probeert het goed op te lossen, terwijl je tegelijk ook merkt dat de manier van werken nog strakker zou kunnen. Dat zijn twee dingen die naast elkaar kunnen bestaan, en u beschrijft dat heel fair. Juist daarom komt uw review ook zo geloofwaardig over. U zegt niet simpelweg dat alles perfect was, maar wel dat het goedgekomen is, dat er normaal en correct werd gecommuniceerd, en dat u uiteindelijk blij bent met uw nieuwe telefoon en met de prijs die u daarvoor heeft betaald.

En eerlijk gezegd is dat precies het soort feedback waar wij het meest aan hebben. Niet alleen lof, niet alleen kritiek, maar iemand die scherp aanvoelt waar de echte winst zit. Uw punt is terecht: als klanten al met enige reserve bestellen, dan moet het proces zó helder en strak zijn dat die twijfel meteen verdwijnt. Daar blijven we dus op verbeteren. Want uiteindelijk moet een nette prijs niet alleen aantrekkelijk zijn, maar ook samengaan met een afhandeling die direct rust geeft.

Dat u ondanks die tussenliggende twijfel toch eindigt met tevredenheid en vijf sterren, waarderen wij enorm. Het zegt iets over uw redelijkheid, maar het legt voor ons ook de lat hoger. We hopen dat uw nieuwe iPhone u vooral veel plezier geeft en dat, als u in de toekomst nog eens iets bij ons bestelt, u vanaf het eerste moment denkt: dit voelt meteen goed.

Super snelle levering

10 mars 2026

Beste Mike,

Wat een heerlijke review om te lezen. Dank je wel voor je vijf sterren en voor die krachtige, positieve samenvatting. “Super snelle levering” is precies het soort ervaring waar we elke dag op mikken. Geen gedoe, geen onduidelijkheid, geen eindeloos wachten, maar gewoon bestellen en merken dat het strak en vlot geregeld is.

Juist omdat jouw review zo kort is, zegt hij eigenlijk extra veel. Het betekent meestal dat alles gewoon liep zoals je hoopte. En eerlijk gezegd is dat misschien wel het grootste compliment dat je een webshop kunt geven. Als iets soepel verloopt, onthoud je vooral het gemak. Dat is precies wat wij willen neerzetten: een bestelling die niet voelt als een project, maar als iets dat gewoon goed geregeld is.

Dank je wel dat je dit met andere klanten deelt. Het zijn juist dit soort korte, krachtige reviews die meteen vertrouwen geven. We helpen je natuurlijk graag weer bij een volgende bestelling en zorgen er dan opnieuw voor dat het net zo snel en prettig verloopt.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Kies voor een andere winkel

Product opgestuurd weken later, tussentijd ergens anders besteld, product teruggestuurd met veel gedoe maar geld terug nooit gezien.

1 februari 2026

Beste klant,

Dank voor uw bericht. Op basis van de naam “Rafke” kunnen wij in onze administratie geen order of retourzending terugvinden. Binnen ons proces geldt dat een terugbetaling automatisch wordt uitgevoerd zodra een retour fysiek is ontvangen en correct aan een order is gekoppeld. Als er geen restitutie heeft plaatsgevonden, is de zending dus zeer waarschijnlijk niet bij ons aangekomen of niet herleidbaar aan het juiste dossier.

Wilt u ons daarom alstublieft de naam waaronder is besteld of het ordernummer toesturen? Dan kunnen wij dit direct verifiëren en, indien van toepassing, alsnog correct afhandelen. Het advies om andere klanten op voorhand naar een andere winkel te verwijzen achten wij op basis van de thans verifieerbare gegevens voorbarig.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hier een iphone 17 pro besteld.goede service!

19 mars 2026

Beste Zed,

Hartelijk dank voor uw vijf sterren en voor uw mooie reactie. Het is geweldig om te lezen dat u uw iPhone 17 Pro bij ons heeft besteld en dat u de service als goed heeft ervaren. Juist bij een aankoop als deze wil je dat alles klopt. Niet alleen het product zelf, maar ook het gevoel dat je netjes geholpen wordt, dat de afhandeling soepel loopt en dat je met vertrouwen kunt bestellen.

Een iPhone is voor veel mensen niet zomaar een aankoop, maar echt iets waar je even bewust voor kiest. Dan is het fijn als het hele traject daaromheen rustig en professioneel aanvoelt. Dat u dat zo heeft beleefd, waarderen we enorm. Zulke korte reviews lijken misschien klein, maar zeggen vaak juist het meest: het was gewoon goed geregeld.

Dank u wel dat u dit met andere klanten deelt. We wensen u heel veel plezier met uw iPhone 17 Pro en helpen u natuurlijk graag weer bij een volgende bestelling.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Snelle en goeie levering!

17 mars 2026

Beste Bart,

Soms heb je aan een paar woorden genoeg, en dit is daar een perfect voorbeeld van. “Snelle en goeie levering” zegt eigenlijk precies alles wat je als klant wilt kunnen zeggen na een bestelling. Geen gedoe, geen verrassingen, geen onnodig wachten, maar gewoon bestellen en daarna merken dat het strak en netjes geregeld is. Hartelijk dank voor je vijf sterren en voor deze mooie, duidelijke review.

Wat wij altijd proberen is dat een bestelling bijna vanzelf voelt. Dat je niet hoeft na te denken over waar je pakket blijft, of alles wel compleet is of wanneer het ongeveer komt. Gewoon een proces dat loopt zoals het hoort. Als jij het dan samenvat als snel en goed, dan weten wij dat precies dát is gelukt. En eerlijk gezegd is dat misschien wel het mooiste soort compliment, omdat het laat zien dat de ervaring gewoon klopte.

Dank je wel dat je dit met andere klanten deelt. Zulke reviews geven vertrouwen en daar zijn we oprecht blij mee. We helpen je graag weer bij een volgende bestelling en zorgen er natuurlijk voor dat het dan opnieuw net zo soepel verloopt.

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.